Priestalo.lt • Temos rodymas - Troškiniai

  DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 14 Rgp 2018, 14:30    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dėmesio!


ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !



Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 73 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 16 Kov 2007, 11:45 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
as tai visada zalia mesa dedu :shock:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Kov 2007, 18:28 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
O aš bandžiau ir taip, ir taip. Su kepinta - kitoks skonis. Be to, jei mėsa kietoka ( jautiena ar dar kas nors) geriaus apkept, geriau išsitroškina. :roll:
Dar: kai kepinu, paspirgau rūkytų lašinukų, o paskui spirgiukus išgraibau, bet skonis lieka :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Kov 2007, 19:36 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40
Pranešimai: 1090
Miestas: Barselona
Pliusai: 3
Ramunė rašė:
O aš bandžiau ir taip, ir taip. Su kepinta - kitoks skonis. Be to, jei mėsa kietoka ( jautiena ar dar kas nors) geriaus apkept, geriau išsitroškina. :roll:
Dar: kai kepinu, paspirgau rūkytų lašinukų, o paskui spirgiukus išgraibau, bet skonis lieka :wink:


Ir mesa tada ne tokia preska sausa atrodo :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 18 Kov 2007, 19:41 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Aišku, kad taip :!: Turi tokį kaimišką aromatą.
Aš, kai lašinukų daugiau yra, ir karbonadą kepdama, įdedu porą riekučių į keptuvę. man patinka kvapas ir skonis. 8)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Kov 2007, 13:10 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
Ramunė rašė:
Aišku, kad taip :!: Turi tokį kaimišką aromatą.
Aš, kai lašinukų daugiau yra, ir karbonadą kepdama, įdedu porą riekučių į keptuvę. man patinka kvapas ir skonis. 8)
o man tai ir taip karbonadas skaniai kvepia ir be spirgiu :merg2:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Kov 2007, 15:53 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Dariau šiandien čenaką. Ši kartą mėsą pakepinau. Žinokit nebūtina tai daryt, sunkesnis patiekalas skrandžiui gaunasi. Viską žaliai sumest ir ištroškinti - irgi skanu :P


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Kov 2007, 16:17 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 15 Vas 2007, 15:09
Pranešimai: 16
Miestas: Vilnius
Pliusai: 0
Avienos, erienos čenachai tikraim gurmanui.

Savo čenachams naudoju aviena arba eriena (ji labai aromatinga). Aviena gali buti neriebi ir riebesnė, kas kaip mėgsta. Bent jau tikri čenachai turi buti iš šių mėsų.

Sloksniuojama apkepta mėsa su prieskoniais, barstoma juodais pipirais, svogūnai, morkos, bulvės.
Pilama vandens,kad apsemtų. Viskas šunta orkaitėje 200C apie 30-50 min. Reikia paragauti mėsytę po 30 min ar jau minkšta. Aromatas nepakartojamas. Liekant 5 min dedama ketčupo.
Umm, saldu, skanu. Galima valgyti su lavašu kas mėgsta stipriau:)

skanaus

_________________
dziaukimes kiekviena diena!


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Kov 2007, 17:32 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
Lilina rašė:
Dariau šiandien čenaką. Ši kartą mėsą pakepinau. Žinokit nebūtina tai daryt, sunkesnis patiekalas skrandžiui gaunasi. Viską žaliai sumest ir ištroškinti - irgi skanu :P
aha,man irgi skonis geras nekepant mesytes :merg2:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 20 Kov 2007, 20:23 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
nusivilus namu seimininke rašė:
Avienos, erienos čenachai tikraim gurmanui.


Čia tai tiksliai guramanui. Net seilių perteklius burnoj vien paskaičius :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Kov 2007, 10:18 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
labai skanu moliniuose puodeliuose kepti kugeli :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Kov 2007, 10:20 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Žinai, o man nepatiko. Gal ką ne taip padariau, bet buvo panašu į tarkuotą košę :oops:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Kov 2007, 10:22 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Ramunė rašė:
Žinai, o man nepatiko. Gal ką ne taip padariau, bet buvo panašu į tarkuotą košę :oops:

Gal kažką ne tai padariai, nes kugelis visai nblogas gaunasi moliniuose dubeneliuose, sultingas.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Kov 2007, 10:25 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Tada būkit gerutės, parašykit visą eigą. Savaigalį padarysiu :P


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Kov 2007, 10:34 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Nu aš sutarkuoju bulvės, įdedu druskos ir puse stiklinės pieno arba grietinėlės, supakuoji gaminį į dubenelį ir lašinių ant viršaus papjaustai ;) uždengi dubenelio dangčio ir į orkaitę.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Kov 2007, 10:47 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
ir as taip darau :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Kov 2007, 14:09 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Iki pat galo uždengtas? Ar pabaigoj atidengt reikia? Apytiksliai kiek laiko kepat? Žinau, kad nuo indo dydžio priklauso, bet...


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Kov 2007, 19:59 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Priklauso nuo orkaitės, pas mane apie valandą. Visada uždengtas, atidengi ti kai valgyt pradedi :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 21 Kov 2007, 20:10 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Lilina rašė:
Priklauso nuo orkaitės, pas mane apie valandą. Visada uždengtas, atidengi ti kai valgyt pradedi :)


:aciu1: Savaitgalį bandysiu . Dėkui už idėją. :geles:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Kov 2007, 12:31 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
ar isbandei :shock:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Kov 2007, 15:24 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
tutsi rašė:
ar isbandei :shock:


Taip :!: Penktadienį vakarienę ankstyvesnę padariau. :wink:
Labai skaniai gavosi, patiko :luks: Aš aną kartą kai dariau nedėjau nei grietinės, nei lašinukų. O jie labai skonį gerina :P


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Kov 2007, 17:49 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
va,matai,sakem,kad skanu :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Kov 2007, 17:53 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
tutsi rašė:
va,matai,sakem,kad skanu :wink:


:aciu1: :geles: Labai skaniai pavalgėm :valg: :valg:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Kov 2007, 18:05 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
i sveikata :aciu2:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Troškiniai
StandartinėParašytas: 11 Sau 2012, 01:50 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3483
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Aviena troškinta piene
2 morkos,
1 šaknis pasternoko,
1 svogūnas,
3 skiltelės česnako,
800 g avienos,
2 šakelės rozmarino,
2 šaukštai aliejaus,
2 stiklinės pieno,
2 šaukšteliai miltų,
Druskos ir pipirų pagal skonį.
Morkas ir pasternoką nuskųskite, supjaustykite lazdelėmis. Svogūną aplupkite ir supjaustykite ketvirtadaliais. Aplupkite česnaką. Mėsą supjastykite ne mažais kubeliais.
Puode įkaitinkite alieju ir pakepinkite mėsą. Sudėkite morkas, pasternoką, svogūną ir česnaką. Pasūdykite ir papipirinkite. Viską maiįydamos kepinkite 6-8 minutes. Tada supilkite pašildytą pieną ir įdėkite rozmarino šakeles. Užvirkite ir troškinkite 40 min.
Miltus pakepinkite sausoje keptuvėje iki kol įgaus auksinė atspalvį.
Mėsą, morkas ir pasternoką išgriebkite ir sudėkite į molinius indelius. Indelius uždenkite ir palikite stovėti šiltai. Puode likusią masę pertrinkite per sietelį ir sumaišykite su kepintais miltais. Pašildykite padažą, kol sutirštės. Gautu padažu užpilkite mėsa ir daržoves indeliuose. Puodelius su troškiniu sutatykite į įkaitintą iki 200 laipsnių C orkaitę ir dar 10 min. kaitinkite.


Prikabinti failai:
IMGA0417m.jpg
IMGA0417m.jpg [ 230.46 KiB | Peržiūrėta 4159 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Troškiniai
StandartinėParašytas: 11 Sau 2012, 10:09 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 05 Geg 2011, 09:11
Pranešimai: 2478
Miestas: Utena
Pliusai: 34
Mmm kaip skaniai atrodo troškinukas :hubba: :hubba:

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Troškiniai
StandartinėParašytas: 11 Sau 2012, 10:51 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 08 Vas 2008, 14:26
Pranešimai: 1820
Miestas: Utena
Pliusai: 24
pritariu,juuurate.... labai jau viliojantis... :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Troškiniai
StandartinėParašytas: 11 Sau 2012, 12:11 
Atsijungęs
Gurmanas
Gurmanas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 14 Geg 2011, 22:47
Pranešimai: 1796
skaniai atrodo!
Ir nuotrauka grazi!

_________________
Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Troškiniai
StandartinėParašytas: 11 Sau 2012, 19:08 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3483
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Ačiū :D Žinokit ne tik skaniai atrodo, bet ir labai skanu 031 Rekomenduoju pabandyti :idea:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Troškiniai
StandartinėParašytas: 11 Sau 2012, 23:10 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
ooooo, as kai valgau akimis... cia superrr :wink:

_________________
Paveikslėlis http://girl-rest.org.ua/?upd


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema: Re: Troškiniai
StandartinėParašytas: 20 Lap 2012, 20:46 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3483
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Saldžiarūgštis troškinys su jautiena

400 g jautienos,
200 g moliūgo,
50 g sviesto,
2 šaukštai pomodorų pastos,
1 svogūnas,
2 morkos,
500 ml vandens,
1 šaukštas kvietinių miltų,
100 g džiovintų slyvų,
40 g spanguolių,
3 gvazdikėliai,
1 šaukštas cukraus,
Pusę šaukštelio cinamono.
Kubeliais susmulkinkite mėsą ir pakepinkite svieste. Apibarstykite druska ir sudėkitę į troškintuvą. Moliūgą ir svogūną supjaustykite kubeliais ir atskirai pakepinkite. Morkas sutarkuokite ir taip pat pakepinkite. Morkas ir svogūnus sudėkite į troškintuvą, įdėkite pomidorų pastos ir supilkite vandenį. Troškinkite 40 min. Tada sudėkite moliūgus.
Pakepinkite miltus. Iš troškinio pasemkite truputi sultinio ir sumaišykite su miltais. Gautą padažą supilkite į troškintuvą. Į troškinį sudėkite slyvas ir troškinkite dar apie 30 min. Tada sudėkite spanguoles, gvazdikėlius, cukrų ir cinamoną. Troškinkite dar 10 minučių. Patiekite su ryžiais.


Prikabinti failai:
IMGA0423M.jpg
IMGA0423M.jpg [ 97.13 KiB | Peržiūrėta 3784 kartus(ų) ]
Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 73 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO