senai bedarytos, bet tik dabar idedu receptuka Trijų ridikėlių salotos 100 g. raudonųjų ridikėlių; 100 g. baltų arba juodųjų ridikėlių; 100 g. geltonųjų ridikėlių; 100 g. svogūno laiškų; 100 g. svogūno; keleto salotų lapų; krapų; druskos; natūralaus jogurto arba jogurtinės grietinės. Ridikelius supjaustome riekelemis, laiškus ir svogūnus susmulkinam. Viską sidedame į dubenį, užpilame jogurtine grietine, ismaišome, paskaniname krapais ir druska. Tiekiam uzdėją salotas ant salotų lapų. Skanaus
nedariau siu salotu, bet ir darydama nieko nekeisciau, manau ten viskas ciki
Ir tuno skonis ir kiausinio bei zirneliu svelnumas ir poro mazas astrumelis ir agurko rugstumas ir traskumas...ko daugiau betruksta...normalios geros salotos
Baltų pupelių ir saulėje džiovintų pomidorų salotos
2 v.š. alyvuogių aliejaus; 1 smulkinta česnako skiltelė; 425 g virtų pupelių; 1 raudonas svogūnas, pjaustytas pusžiedžiais; 125 g saulėje džiovintų pomidorų aliejuje, nusausintų ir susmulkintų; 1 v.š. smulkintų juodųjų alyvuogių (nedėjau); 2 a.š. smulkintų kaparėlių; 2 a.š. smulkintų čiobrelių; 1 v.š. smulkintų petražolių lapelių; 1 v.š. extra virgin alyvuogių aliejaus; 2 v.š. citrinos sulčių; Druskos ir pipirų.
Įkaitintame aliejuje pakepti ant didelės ugnies smulkintą česnaką, kol pradės ruduoti. Sumaišyti su pupelėmis. Sudėti svogūnus, džiovintus pomidorus, alyvuoges, kaparėlius, pertražoles, čiobrelius, supilti extra virgin aliejų išplaktą su citrinos sultimis, pagardintis druska bei pipirais ir viską gerai išmaišyti. Palaikyti vėsiai nors pusvalandį.
Žali man primena riešutus, užtat labiausiai mėgstu juos graužt vienus, o virti - artišokus. Bet vienintelis receptas ką esu darius su virtais, tai viriau kartu su bulvėmis ir tryniau į košę. Bet planuoju šiemet išbandyti kažką naujo
Žali man primena riešutus, užtat labiausiai mėgstu juos graužt vienus, o virti - artišokus. Bet vienintelis receptas ką esu darius su virtais, tai viriau kartu su bulvėmis ir tryniau į košę. Bet planuoju šiemet išbandyti kažką naujo
Na jei riesutus, tai man turetu patikt, reiks ismegint
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume