Kokiais pusryčiais palepinot ar jus palepino mylimieji šiandien? Manieji valentinai dar parpia, tai vis dar laukiu, išvirsiu širdelės formos kiaušinių ir užteks išrankiesiems, tegul mane lepina
O as nieko nedariau, vyras liepe nesikelt is lovos, nes siaip tai savaitgaliais as keliuosi su sunum o jis miega toliau. Tai siandien pati gavau pusryciu kiausinienes, o po to vyra palepinsiu desertuku, veliau ikelsiu nuotraukyte
as noreciau paimti zuikuti su meskiukiu, jei aksele ju neimtu.
aš po du turiu, imt turėjau daugiau, kad gautųsi pigiai, nes doleriui pabrangus oi kap kainelės užkilo, gaunasi, kad jeigu būčiau tik ėmus širdelę ir žvaigždutę (po du supakuota), tai būčiau mokėjus virš 30 lt Jaučiu reikia kraustytis į turgelį
Na va pasigyriau del pusryciu, tai darkart pagirsuiu vyra. Vakar vakarieniai padare skania vistyte su bulvem ir salotom, o as dariaudeserta. Buvo labai skanu, jis kaip visada kai daro valgyt neleidzia man ziuret tik pasikonsultuoja, tai vista pamarinavo miksu prieskoniu, o bulves, prieskoniais ir majonezu, taip ir pati kepu, reikia kad pamirktu jos majoneze ir kepti specialiam maiseli.Tai va
tikrai super manau man jie labai patiktu. As blynus galeciau valgyt kiekviena diena Labai megstu juos, o sendien kaip tik valgiau savo megstamiausius cirvinius blynus .
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume