sumustiniai gerai, kai juos susitepi is vakaro. siaip nevalgau as sumustiaku visai. nu sakiai - tai ka as valgysiu pusryciams?
vienoj oliverio knygoj (pirmoj ar antroj nepamenu) yra pamokymai tevams kaip vaikams suruosti maistingus pusrycius artai pietus nestis i mokykla, manau paskaicius rastum ideju
Senam darbe tai irgi problema būdavo su maistu (šitame nors valgykla šiokia tokia iš bėdos yra), tai nešdavausi įvairias bandeles, pyragėlius su įdaru, bet čia taip pietums, pavakariams. O pusryčiams tada beliks arba košės, arba sumuštiniai
Pamenu vienoje iš mano buvusiu darboviečiu, viena bendradarbė nešdavosi mišrainės ir įvairias salotas iš namų pietums plastikiniuose indeliuose. Sakė jai mama darydavo
o as orkaitej prisikepiau sumustinuku su dauuuuuk surio, tai dabar juo sir kramsnoju. darbes susalau, tai nuo silto maisto atkusiu gal. ne po pusryciu vel i soda lapu grebt
Siandien valgiau kiausinienes su agurkiukais ir ciabata,o su jumis noreciau pasidalint kiausinienes receptu,kuri radau darbstuolej,gal ir matytas bet vistiek idedu....
Kiausiniu baltymus isplakti iki standziu putu,supilame piena,iberiam pipiru ir druskos,ismaisome.Sviesta dedam i puodeli,ta puodeli istatome i didesni puoda su verdanciu vandeniu.Kai sviestas istirps,kreciame kiausiniu mase ir verdame,kol dvigubai padauges.Tinka su spirguciais kas megsta,arba skrebuciais...Skanaus
O man ta baltymų omletas nelabai patiko. Taip ir trūko to trynio Kepiau iš trijų baltymų, tai taip ir likau alkana. Jau geriau iš baltymų kokosinių orinukų išsikept.
Pas mus šiandien manų košė, labai užsimaniau Tik mažė kažkodėl nevalgo, gal dar nealkana, jeigu ką, teks varškėtukų išvirti
Aš tai šiandien paprastų paprasčiausių sumuštinių su arbata palapnojau . O mano dičkis vėl pietų meto palauks, kad pradėtų pusryčiauti, nervuoja su tuo pusryčių nevalgymu
aga,labai kvapni ir skani,beje kai cia ta duona tokia s...,kad su lietuviska net nepalyginsi,tai nors ciabatos pavalgau,na dar yra viena tokia puse velnio juokingu pavadinimu SKOGAHOLMSLIMPA,ai dar ir tos grudetos pagalveles puse bedos,bet lietuviska kaimiska vistiek man geriausia.....
ta limpa, tai tokia kaip gelsva namine duona? tokia labai saldi? nes kazkokia limpa praitoj savaitej pirkau, tai maniskiui nepatiko, o man kaip koks pyragas, su dzemu pusryciams suejo
kazkodel visada pusryciams turiu gerti laabai karsta zaliaja arbata su daug daug citrinos, kuria as valgau net viena o prie arbatos valgau sumustinius, sureli ar taip kazka visada pasiimu anksciau pusryciams koldunus virdavau,kokletus kepdavau, ko tik nedarydavau
Pas mane siandien manai buvo su uogiene. Niam niam Rytoj gal reiks grizt prie dribsniu, o tai visai nusipenesiu manus bevalgydama
Dabar galvos skausmas, ka i mokykla valgyti isideti... Maistas valgykloje brangus ir neskanus, tenka savo nestis, bet bandeles ir sumustiniai neina, negaliu ir nenoriu as ju valgyt. Kol yra soduose obuoliu, tai nesuosi ir valgau juos, bet va ka daryti reiks, kai jie pasibaigs....
ta limpa, tai tokia kaip gelsva namine duona? tokia labai saldi? nes kazkokia limpa praitoj savaitej pirkau, tai maniskiui nepatiko, o man kaip koks pyragas, su dzemu pusryciams suejo
aha,maniskiui,tai kaip tik patiko,o man jis irgi kaip pyragas prie arbatos ar kapucino,uzsitepu ir sviesto su suriu,sueina
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume