Užsiregistravo: 23 Vas 2009, 22:33 Pranešimai: 507 Miestas: Siaures Lietuva Pliusai: 2
mano varskes pyragenas ,kuri mano vyrai labai megsta ir vis praso ji kepti Receptukas paiimtas is laidos "Kvieciu vakarienes"
Varškės pyragas
Reikės:
– 250 g miltų; – 250 g cukraus ; – šaukštelio vanilinio cukraus; – 50 g kakavos; – 200 g sviesto; – 3 šaukštų grietinės arba jogurto; – 400 g trintos varškės; – indelio saldinto kondensuoto pieno; – 2 kiaušinių.
Gaminimas:
Sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kakavą, sviestą ir grietinę. Pusę gautos masės tolygiai paskirstykite ant kepimo popieriumi išklotos skardos dugno.
15 minučių įkišti į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę. Tada supilti paruoštą įdarą ir išmaišytą trintą varškę, kondensuotą pieną ir kiaušinius.
Vėl pakepti orkaitėje apie 7 minutes.
Ištraukus apkloti likusia miltų ir kakavos mase ir kepti dar pusvalandį.
Atvėsinus pyragą kelioms valandoms įdėti į šaldytuvą.
Jurates pyragas i plikyta uznesa Atnesu ir as varskini-obuolini,tik kai cia varske skystoka,tai i ja iplakiau dar ir pudingo pakeli,o ir cukraus kieki ryskiai mazinau http://www.beatosvirtuve.lt/blog/recipe ... s-pyragas/
Nicole ir kaip su pudingu??? As irgi ta kepiau jau du kartus, bet be pudingo.... ir per ta ilga laika, kiek jis kepa, kazkaip ta varske sukepa ir pakieteja. Mums jis labai skanus!
Užsiregistravo: 23 Vas 2009, 22:33 Pranešimai: 507 Miestas: Siaures Lietuva Pliusai: 2
Tutsi rašė:
kaip idomiai ziurisi
Tas vaizdas kaip vaizdas , taciau skoniu jis skanus,, tik jei kas keps tai pirma sluoksni as dedu storesni o pabaigai uzbaigti as dar is akies idedu kokius 3 saukstus grietines arba jogurtines grietines ,, truputi miltu tada automatiskai tos teslos padaugeja ir tada uzdengiu ta sluoksni ant varskes, na zodziu jau kelinta karta kepu tai bandau ivairius budus ,, esu dar i varske dejus ir daug razinu ,, taip pat vyriokai mano sake kad labai skanu
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume