Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Tai jau turi ispanai virsvorio problemu. Na, ne tokiu, kaip amerikonai, bet jau pradzia yra... O ju virtuve juk tokia sveika. Pilna juk visokiu sveikuoliu dietu - vidurzemio juros dietos. O taip gadina savo sveikata ir isvaizda su tokiu s...
Tai ten gi visokiu skonio reguliuotoju prideda, skonis tai geras, bet s... Jam svarbiausia skonis. Dzin, ar sveika ar ne. Cia Ispanijoje, na bent man taip pasirode, kad sklando nuomone, kad sumustiniai sveika. Nezinau!
Nu jeigu sumuštinis ant juodos duonos riekutės su kokia raudona žuvim ir alyvuogė-manau, kad tada sveika
Užsiregistravo: 21 Lap 2006, 00:40 Pranešimai: 1090 Miestas: Barselona Pliusai: 3
Tai kad nera cia tos juodos duonos Tik batonai ir batonai. Spec. parduotuvese, arba didziuosiuose merketuose galima rasti formines juodos duonos su visokiais grudais ir pan. Vokiska duona. Ir LT panasios maciau. Bet tokia duona neprilygsta lietuviskai juodai duonytei Oi, dabar net uzsimaniau juodos duonos riekele su sviestuku, kumpio gabaleliu ir agurekeliu.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Apie lietuvišką duoną ZUIKAITEI
Vyro teta iš JAV kai atvažiuoja, tai išsiveža gal 100 kg tos mūsų duonytės. Ji sakė sudeda į maišelius ir - šaldiklin. Beveik metus valgo skanią duoną.
Gal ir tu galėtum nusivežti, kai būsi Lietuvoj. Nes, kiek teko kur būt - niekur tokios duonos nėr. Tu tūkstantį kartų teisi
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Žinok, ne tokia, kaip pas mus. Pažįstama ( jei žinai, Nicholson Beata) gyvena dabar Londone beveik pastoviai. Tai tėvas važiuodamas skilandukus Krekenavos ir juodą duoną tysia vos ne lagaminais
Jos tėtis taip pat vet. gydytojas, kaip ir mano vyras. O dabar dirba vaistų tiekėju. Tai dažnai susitinkam, labai jau linksmas ir šiaip fainas žmogus, tik vyresnis už mnus, bet to visai nesijaučia; taigi bendraujam šeimom.
aisku,nera ko cia keltis,nera gi ji super zvaigzde .O jei rodo per televizoriu,tai nereiskia,kad tu turi 3 rankas ar 4 kojas ir esi kazkuo isskirtinesnis.
tutsi rašė:
pasikelusi
Nesilazdavokit, aš tik norėjau pasakyt, kad jei žmogus tikrai turintis pinigų, negauna, tai tikriausiai nėra. Paprastai, mūsiškiai taupo, nes važiuoja užsidirbti. O jai nereikia.
O man ji tik pažįstama : nei brat, nei svat. Keletas baliukų - nieko ypatinga. Nu ir vriedna, tu Tutsi Ir dar jautruolė, mat
Nesilazdavokit, aš tik norėjau pasakyt, kad jei žmogus tikrai turintis pinigų, negauna, tai tikriausiai nėra. Paprastai, mūsiškiai taupo, nes važiuoja užsidirbti. O jai nereikia. O man ji tik pažįstama : nei brat, nei svat. Keletas baliukų - nieko ypatinga. Nu ir vriedna, tu Tutsi Ir dar jautruolė, mat
Tik nereikia cia isizeisti,as cia supranti filosofuoju
Ramunė rašė:
Apie lietuvišką duoną ZUIKAITEI
Vyro teta iš JAV kai atvažiuoja, tai išsiveža gal 100 kg tos mūsų duonytės. Ji sakė sudeda į maišelius ir - šaldiklin. Beveik metus valgo skanią duoną. Gal ir tu galėtum nusivežti, kai būsi Lietuvoj. Nes, kiek teko kur būt - niekur tokios duonos nėr. Tu tūkstantį kartų teisi
Karta veziausi dideli kepala juodos duonos... tai tik sudziuvo Taip karsta toj ispanijosj, tai kaip pragare. O vat su saldikliu prasta buvo, pilnas mesos, tai kur as ten savo suonyte desiu. Bet nieko, savuose namuose tai jau pasirupinsiu vietele duonytei. kaip tik vasarai sesuo planuoja atvaziusoti, tai reikes uzsakyma gera padaryti: juodos duonos, silkutes, greitines... na, ir zinoma, baronkeliu Kaip be ju
Nežinojau, kad kotletus galima daryti ir iš Pekino salotos. Gavosi puikiai
Pekino salotos kotletai Nedidelė pekino salota, viena morka, didelis svogūnas, pusė puodelio manų kruopų, du kiaušiniai, faršo (bet kokio) apie pusę kg. galima ir mažiau, nesvarbu. Daržoves smulkiai sutarkuojam, viską sumaišom, dedam mėgstamų prieskonių. Darom kotletukus, pavoliojam miltuose ir kepam aliejuje.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume