vat tokias atvirutės, Aš jų nemėgsiu aišku, o karpysių iš popieriaus. labai nebloga įdėja kaip pasveikinti artimus žmonės ir smagus užsiemimas su vaiku (jau šiandien sučiupo žirklės ir bandė staltiesė pakarpyt, manau reikia kitur nukreipti tą karpymo aistrą )
Dievinu Kaledas, megstu ruostis ir daryti rankdarbius. Labai gaila, kad siemet man vis dar sesija ir visiskai nerasiu tam laiko. greiciau tie mokslai pasibaigtu Ir forume taip daznai nebesivaidensiu, deja. O as maciau cia kazkuria diena rode kaip stikline lekste dekoruoti. Toks grozis, o svarbiausia atrodo visiskai nesunku tai padaryti, tik tinkamu priemoniu reikia. Manau kiekvienas tokiu dovanu noretu. Dabar nepamenu per kokia cia laida rode
tie angeliukai is makaronu tai labai super, tik niekaip nesupratau is ko ta galva padaryta o snaigiu- serveteliu as pernai prisimezgiau, tai ant eglutes labai fainiai atrode
Medinių tai nežinau kur gaut, bet man atrodo tiktų ir plastmasiniai, nuo kokių senų karolių ar ir taip yra pirkti įvairių papuošalams gaminti. O jeigu spalva netinka gali nusipurkšt kokia nori
As kazkur buvau radusi aprasyma, kad ta angeliuko makaroninio galvute yra padaryta is "putos", na tokio lengvo ipakavimo, kur televizoriai buna ipakuoti Nezinau, ar sugebejau paaiskinti, na, polistirolio plokste. Kadangi ji labai lengva medziaga, tai ir naudoja is jos, turbut kiekvienas pasigamina pats toki rutuliuka. O gal pirkti kur yra? Jei atrasiu, ikelsiu aprasyma.
Daida, rytoj per pietus jei turesiu laiko uzbegsiu i PC Molas (nes jis man arciausia is darbo) pavartyt to zurnaliuko. Na, o dar turiu tokius labai paprastus varpelius. Gal kuriai patiks?
Tutsi, jei jau taip geranoriškai siūliukus siūlai, tai aš kaip koks konteineris surenku viską. Labiausia man tinka akrilanas (bet kokia spalva, tik ne juodas), žodžiu, visi plonesni siūlai, kur galima nerti kabliuku...
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume