pyp, labai paprasta išmokti. Jeigu nerti moki, tai be problemų. Buvau radusi labai fainą video, bet dabar pamečiau nuorodą. Paieškosiu, galėsiu ir čia įdėti
Va, radau. Labai aiškiai matosi ką ten daryti reikia. Pats paprasčiausias raštas, nuo kurio būtų geriausia pradėti. Pabandykit http://www.sykospark.net/hairpin/
pyp, labai paprasta išmokti. Jeigu nerti moki, tai be problemų. Buvau radusi labai fainą video, bet dabar pamečiau nuorodą. Paieškosiu, galėsiu ir čia įdėti
tai as moku, universitete buvau izmokusi, bet aisku po tiek metu viskapamirsau...net sakute tecio daryta turiu....dabar pavyzdziu turiu tai bus kaip prisiminti
Ir as jau isbandzius sia technika , nezinau ar jau kur dejau siuos darbukus, bet dedu cia - i tema Salikas Swapo dovanele Skara mamytei kuri dar vis niekaip ten neiskeliauja
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume