Airene, kokia nuostabi servetėlė. Aš labai pamėgau osinka.ru, kiek ten gražių spalvotų ir vienspalvių nėrinių. Dabar pasinešiau (!!!!!!) airiškų mezginių tema. Kokie nuostabūs darbai. Radau daug schemų internete, man atvežė draugės mergaitė iš Airijos puikų nunertą pavyzduką-servetėlę. Nu jau grožis, visą dieną dirbau kol išnėriau. Neturiu kaip parodyti, gal kada vėliau.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Man irgi ji pati gražiausia, kol kas. Reikės dar keletą nunerti, kad būtų padovanojimui Dabar susiradau labai gažių keletą, bet kažkaip nesineria kol kas
Man irgi ji pati gražiausia, kol kas. Reikės dar keletą nunerti, kad būtų padovanojimui Dabar susiradau labai gažių keletą, bet kažkaip nesineria kol kas
Biski ne i tema, bet cia kaip man turbut su knygu skaitymu Buna dienu, kad knygas ryte ryju, o kartais nesiskaito, nors uzmusk!
Maciau ant maisines medziagos padaryta paveiksla,ireminta normaliuose remuose mediniuose.Geliu puokste ,surista bantu.Atrodo fantastiskai.Ten koridoriuj hole taip tarp virtuves ir salono.nu,pasaka.as vis svajoju pasidaryt.Gal kada pasidarysiu.Bet reikia skonio turet ir tas geles suderint.As jo nelabai turiu.
Maciau ant maisines medziagos padaryta paveiksla,ireminta normaliuose remuose mediniuose.Geliu puokste ,surista bantu.Atrodo fantastiskai.Ten koridoriuj hole taip tarp virtuves ir salono.nu,pasaka.as vis svajoju pasidaryt.Gal kada pasidarysiu.Bet reikia skonio turet ir tas geles suderint.As jo nelabai turiu.
Tiesiog pirma susirink siulu spalvas ir deliok kompozicijas, kol miela akiai bus, paskui nerk
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
Žinok, Lilina, visai lengva. Gal net lengviau nei su virbalais. Aš - savamokslė, nes vidurinėj turėjom prastą mokytoją - nieko neišmokė. O bendrabutyje panos mezgė ir nėrė; po truputuką pradėjau ir aš. Pabandyk - patiks, nesunku visai
Bandžiau... internte pradžiamokslius prisiješkojus buvau, kabliuką nusipirkau, bet vistiek reikia kad kažkas parodytų. Aš tik vieną kilpą daryt moku, pačia paprasčiausiai, toliau nepasistumėau Vistiek gyvai reikia pažiūrėti. O iš aplinkiniu niekas nemezga
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume