kad kai as prie kompo,jis pro duris.Kai jis namie,tada jam kompas reikalingas ir neturi kada mamulei paaiskinti.Bet ir man atrodo bresta reikalas-spausiu prie sienos.Arba parodai,arba daugiau jokiu saldumynu Tikrai parodys.
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
tutsi rašė:
kad kai as prie kompo,jis pro duris.Kai jis namie,tada jam kompas reikalingas ir neturi kada mamulei paaiskinti.Bet ir man atrodo bresta reikalas-spausiu prie sienos.Arba parodai,arba daugiau jokiu saldumynu Tikrai parodys.
Nežinau, kaip dabartiniu laiku, bet anksčiau tai kitą dieną būdavo svočios saldus stalas, svočios visi saldumynai sukraunami ant stalo ir vaišinamasi. Ir vieno pyrago ar torto neužtekdavo. Būtinai reikėdavo "svočios karvojaus". Tai toks didelis pyragas, nu labai didelis. Jį keturi pabroliai įnešdavo ant specialiai tam pagamintų ir papuoštų neštuvų. Į pyragą įstatydavo šampano butelį arba kokio mandresnio gėrimo. Tam tikslui pyrage būdavo padarytos įdubos, į kurias ir įstatydavo šampaną. Kavą arba arbatą paduodavo prie pyragų. O dabartiniais laikais tai, girdėjau, nelabai būna tokie papročiai
ir as nesenai buvau,tai tikrai buvo karvojus Kad visada buna Tik vat jei vestuves buna kokioje kavyneje ir viena diena,tai reikia viska taip sudelioti,kad isitektum vienoje dienoje Tai kada tos vestuves Daida
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume