Gaila, viršaus nesimato -ten tokia graži išriaityta švieslentė su lempom, o virš jų dar ištisinė lentynėlė visokiem reikalingiems daiktams ar grožiams susidėti.O virš staliuko -dar siaurutė stiklinė lentynėlė -kelioms taurėms Virš jos -dar paveiksliukas, su bananais, vynuogėm ir arbūzais Gaila tik - indaplovės tikrai ner kur kišt -nebent šaldytuvą išmesčiau
Kada nors ir aš nufotkinsiu, kai vyras savo mantą išsineš. Nes visą sieną špakliuoja, lygina ir keikia, kad nedžiūsta, ypač per mane, nes valgyt gaminu bet jeigu negamini, tai bamba,kad sėdžiu namie, o net valgyt nepadarau. NIekaip neįtiksi.
meginau isnaudoti visa esama vieta ir kad butu patogu man...beje-pati nusibraiziau ir issimatavau kaip nupaisiau,taip ir pagamino O prieskoniai,tai cia mano "liga"
meginau isnaudoti visa esama vieta ir kad butu patogu man...beje-pati nusibraiziau ir issimatavau kaip nupaisiau,taip ir pagamino O prieskoniai,tai cia mano "liga"
Aš irgi už tai ,kad būtų patogios.Toms labai fainoms ir pinigėlių fainų reikia o be to jei bute tai jos ir mažokos,kad jau taip patogiai ir gražiai įsitaisyti
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume