Sveikutes seimininkes,per savo bedas pamirsau jums pasiulyti,atsirado tw 1l.zele ziedas,su keturiais dan gteliais,jau sitas ir man patinka gal kam reikia.Pabandysiu veliau ideti foto kai grys vyras.
Sveikos semininkes kreipiuosi i Vilnietes ir Paneveziets,vyksta tw susirinkimai,gaminame valgyti,prisirenka daug moteryciu,smagiai leidziam laika,jeigu yra norinciu ateiti praneskite,atsiusiu adresa,nereikia nieko pirkti,siaip idomu,kaip as sakau,moteru sekta,kas ateina visoms patinka,ir dar dovanyciu gaunam,vakar Vilniuje toki faina indeli gavom grietinei susipilti.Jei kuri sugalvosit atsiliepkit.Vyksta ir kituose miestuose.
tai parasyk, Freda, man i el.pasta savo rekvizitus ir pervesiu pinigelius ramune.stankeviciene@gmail.com o tai turiu ta pirmaji tw zieda... ir mazoka man jo.. daznai skolintis dar viena tenka .. va dabar bus kaip tik ir nevienodos formos... ir dar akcijos metas
na parasysiu paprasta receptuka,nors jus cia ases gal jau ir darot tokius cepelinus. Keksiuku formoje 5ddideles bulves 200gr.kapoto vistienos farso prieskoniai kokiu norit bulves nulupu,sutarkuoju smulkia burokine tarka,tada formuoju i keksiuku forma biski bulviu,farsas ir vel bulves ir i mikrobange 7min.,tiesa keksine istepu aliejumi,pabandykit,iskrenta septyni mazi cepelinukai.
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume