pradzioj reikia paieskoti internete kokiu yra ir kiek kainuoja, buva trumpam insokus i svetaine bet nerdau, gal kai turesiu dagiau laiko, pavyks surasti
As kitokio neturiu tik tuperware,jo kaina 54lt,bet visiems tuperware gaminiams yra 30metu garantija,aisku jeigu tik kociosit ,o ne galvas dauzysit,as manau kad apsimoka,paklauskit tutsi as jei pakeiciau zele zieda.
As irgi kai pamaciau ju kainas tai man silpna pasidare,bet kai nusiperki gera daikta ir jo garantija kad mano gyvenimui to daikto uzteks tai manau nebloga investicija. http://www.tvarkoslinija.lt ten manau turi buti ir katalogas,i ta kocela net karsta arba salta vandeni galima pilti,prie to kocelo dar eina padeklas kociojimui kad nereiktu ant stalo ir prie to padeklo nelimpa niekas.
Man tai iš to katalogo 50 procentų daiktų reikėtų Visi tokie patogūs atrodo... tik piniginė nepatogiai tam prieštarauja... O apie kočėlą su padėklu tai jau seniai svajoju. Dar labai domina tas mažas kočėliukas, kuris skirtas pačioj skardoj kočiot
As mazo koceliuko neturiu,bet irgi noreciau,nes sake patogu skardoje ir pica kocioti,bet kol pati neisbandziau nelabai ka daugiau galiu pasakyti,bet drauge turi akcijini kartu ieina dar ratukas sausainiam daryti,jo kaina 55lt.
o vatokio noreciau reiks daugia paziurinet kai dagiau laiko turesiu. Taip paemus pagal lietva tai brangokas bet kai pas mus tokios kainos tai butinai nusipirkiu is cia. tik reikia issivaiuot i vezes, dabar ir taip daug islaidu perkam namuka, tai ir baldu reik ir technikos, bet iki kaledu btinai, o gal gimtadieniui pasidovanot reiks
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume