Pica
dėl picos valgymo - pati tai su peiliu ir šalute ...o va prieš pora mėnesių svečiuose buvo prancuzas, tai jis be jokių ceremonijų tuos trikampelius suvyniodavo į volelius ir valgė ramkomis (pietavom picerijoje)
del mantų - nereikia ten jokių brangių puodų pirkti, seniau IKI parduotuvese esu maciusi tuos idekliukus i puodą, gal apie 15-20 lt kainuodavo, nusiperki pora tokių ir viskas mamos sesuo Kaune gyvena, tai va pas ją esu tų mantų valgiusi, skanu...
del mantų - nereikia ten jokių brangių puodų pirkti, seniau IKI parduotuvese esu maciusi tuos idekliukus i puodą, gal apie 15-20 lt kainuodavo, nusiperki pora tokių ir viskas mamos sesuo Kaune gyvena, tai va pas ją esu tų mantų valgiusi, skanu...
ir aš tokį tinklelį pirkau IKI. labai geras daiktasAnonymous rašė:dėl picos valgymo - pati tai su peiliu ir šalute ...o va prieš pora mėnesių svečiuose buvo prancuzas, tai jis be jokių ceremonijų tuos trikampelius suvyniodavo į volelius ir valgė ramkomis (pietavom picerijoje)