Pas mus pirmame aukšte remontuoja patalpas. Kai su dukryte ėjome namo, darbininkai ėjo pietauti ir nešėsi butelė degtinės Tai kaip po tokių pietų galima normaliai dirbti Esu labai prieš alkoholio vartojimą darbo vietoje
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
daida rašė:
Pas mus pirmame aukšte remontuoja patalpas. Kai su dukryte ėjome namo, darbininkai ėjo pietauti ir nešėsi butelė degtinės Tai kaip po tokių pietų galima normaliai dirbti Esu labai prieš alkoholio vartojimą darbo vietoje
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
daida rašė:
O gal pas juos ilgi pietūs iki vakaro
Va taip paskui ir krinta arba tinkas nuo sienų, arba darbininkas nuo pastolių
Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31 Pranešimai: 16676 Miestas: Kėdainių raj. Pliusai: 689
daida rašė:
Ramunė rašė:
O gal pas juos ilgi pietūs iki vakaro
Va taip paskui ir krinta arba tinkas nuo sienų, arba darbininkas nuo pastolių
Bet tai ką jie nesirūpina darbo kokybę, darbo vieta ir šiaip neturi atsakomybės jausmo Negi butelis svarbiau už darbą
Aišku, kad butelis, patikėk manimi. Vyras samdo darbininką ūkyje ( beje, aš ten visiškai nesikišu), tai po atlyginimo - nelauk kokias 3 dienas, o kartais ir savaičiukę . Po tų "atostogų" darbo kokybė ... Baisiausia, kad geria abu su žmona, o vaikai visa tai mato . Aš kartais pagalvoju : būttų mano valia
Taip, patikėk manimi. Vyras samdo darbininką ūkyje ( beje, aš ten visiškai nesikišu), tai po atlyginimo - nelauk kokias 3 dienas, o kartais ir savaičiukę . Po tų "atostogų" darbo kokybė ... Baisiausia, kad geria abu su žmona, o vaikai visa tai mato . Aš kartais pagalvoju : būttų mano valia
ir tas darbinikas nebijo, kad jo daugiau nesamdys ir neturės pinigų Šiaip įdomu, ką tokie žmonės mano apie tolimesnį gyvenimą, apie vaikų gyvenimą
daida rašė:
Ramunė rašė:
Taip, patikėk manimi. Vyras samdo darbininką ūkyje ( beje, aš ten visiškai nesikišu), tai po atlyginimo - nelauk kokias 3 dienas, o kartais ir savaičiukę . Po tų "atostogų" darbo kokybė ... Baisiausia, kad geria abu su žmona, o vaikai visa tai mato . Aš kartais pagalvoju : būttų mano valia
ir tas darbinikas nebijo, kad jo daugiau nesamdys ir neturės pinigų Šiaip įdomu, ką tokie žmonės mano apie tolimesnį gyvenimą, apie vaikų gyvenimą
Negaliu net įsivaizduoti, ką jie galvoja. Tur būt nieko. Būna, kad nebesamdo, bet... Trys vaikai, ateinatoks , atsiprašant, tėvelis, ir zirzia , kad valgyt nėra namie, tik bulvės . Ir vėl - priima. ir vėl viskas iš naujo
Turėjom tokį mokįnį. Buvo ir modifikuotas, ir adaptuotas. Vos-ne-vos 10 baigė. Tai dabar statybose Kaune pagalbiniu dirba ir gauna 1800 per mėnesį Košmaras kažkoks.
Pas mus mokykloje irgi yra panašiu atveju Tai gi vieniems sekasi, o kitiems nelabai
Jo, statybose dabar tokie atlyginimai ir dar pyksta kad už viršvalandžius mažiau moka. Nes labai daug geru statybininku išvažiavo uždarbiauti i visokias Ispanijas ir Airijas...tik nesuprantu kam jiems važiuoti, jeigu čia gauna tiek pat kiek ir ten ir dar pragyvenimas pigesnis
Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18 Pranešimai: 1174 Miestas: Vilnius
Lilina rašė:
Jo, statybose dabar tokie atlyginimai ir dar pyksta kad už viršvalandžius mažiau moka. Nes labai daug geru statybininku išvažiavo uždarbiauti i visokias Ispanijas ir Airijas...tik nesuprantu kam jiems važiuoti, jeigu čia gauna tiek pat kiek ir ten ir dar pragyvenimas pigesnis
Suprato, kad visur gerai, bet namie geriausia Bus vėl statybininkams konkurencijos, tai gal labiau savo darbą vertins Mano draugė dirbo kelis metus mokytoja, o dabar ieško darbo nesusijusiu su mokykla ir vaikais, tai kur benueina, tai visi stebisi: kobėl jūs nenorite dirbti tokio prestižinio darbo
daida rašė:
Andron rašė:
Jau grįžinėja po truputį.
Suprato, kad visur gerai, bet namie geriausia Bus vėl statybininkams konkurencijos, tai gal labiau savo darbą vertins Mano draugė dirbo kelis metus mokytoja, o dabar ieško darbo nesusijusiu su mokykla ir vaikais, tai kur benueina, tai visi stebisi: kobėl jūs nenorite dirbti tokio prestižinio darbo
Pernai per kažkokią laidą MŠ ministras sakė, kad mokytojo, o ypač klasės auklėtojo darbas yra neprestižinis. Žinau buvo daug diskusijų darbe .Tegu draugė taip ir paaiškina.
Pernai per kažkokią laidą MŠ ministras sakė, kad mokytojo, o ypač klasės auklėtojo darbas yra neprestižinis. Žinau buvo daug diskusijų darbe .Tegu draugė taip ir paaiškina.
O iš tikrųjų kodėl ne prestižinis??? Aš tai jaučiu begalinę pagarbą mokytojoms, nes dirbti su vaikais - nerealiai sunku ir dar su tokia kruva. Kaip ir šiokia tokia atsakomybę už jų ateitį jie turi. Gal dėl mažo atlyginimo neprestižinis?
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume