DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 21 Lie 2018, 22:27    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 132 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Ką labiausiai mėgstate valgyti
Saldumynai 19%  19%  [ 13 ]
Mėsos patiekalai 22%  22%  [ 15 ]
Kruopų patiekalai 6%  6%  [ 4 ]
Žuvies patiekalai 7%  7%  [ 5 ]
Grybų patiekalai 9%  9%  [ 6 ]
Miltų patiekalai 4%  4%  [ 3 ]
Kiaušinių patiekalai 0%  0%  [ 0 ]
Paukštienos patiekalai 4%  4%  [ 3 ]
Viską mėgstu 29%  29%  [ 20 ]
Viso balsų : 69
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Spa 2006, 00:35 
Atsijungęs
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:55
Pranešimai: 254
Aha, ši grybienė duonos dubenėliuose ir man labai skani :valg:
O duona neapsakomo skonio :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Spa 2006, 14:55 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3476
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Mes su sese, kai valgom šią sriubą, jei dar lieka to indo (duonos) tai pasiimam su savim :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Spa 2006, 16:06 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Nu jau taip išreklamavot ta grybų sriubą kad teks nueiti ir užsisakyti :valg:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Spa 2006, 23:00 
Atsijungęs
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:55
Pranešimai: 254
Tai nereklama 018
Beto kas nemėgsta tirštų sriubų ji gali nepatikti, bet man tai vien apie ja pagalvojus :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 17 Spa 2006, 15:44 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3476
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Beje Klaipėdoje Čili grybienė skanesnė nei Vilniuje :P ir Klaipėdoje mažiau duonos, tai gi telpa daugiau sriubos :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 17 Spa 2006, 17:53 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
O Latvijoje Čili picerijoje, ar Picca Jazz neatsimenu kokia ten yra, bet padažu neduoda prie picos :shock: Tai sako kad visi lietuviai ten padažų reikalauja :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 17 Spa 2006, 21:52 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
Pranešimai: 1174
Miestas: Vilnius
Lilina rašė:
O Latvijoje Čili picerijoje, ar Picca Jazz neatsimenu kokia ten yra, bet padažu neduoda prie picos :shock: Tai sako kad visi lietuviai ten padažų reikalauja :lol:

Tie latviai - tai cirkininkai :lol:
Buvome kažkaip Siguldoje, užejome į piceriją. Pabandžiau šnėkėti rusiškai, tai jauna mergina pradėjo galva kraipyti, kad nesupranta.
O kai pradėjau angliškai - atbėgo šiek tiek senesnė moteriškė ir aptarnavo rūsiškai :wink:

Šiaip, įdomu ten. Pusė maisto produktų lietuviški, toks įspūdis, kad nevažiavai niekur.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Spa 2006, 09:53 
Atsijungęs
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:55
Pranešimai: 254
O kokius Latvijoje šaltibarščius valgiau 078 Įsivaizduojate į šaltibarščius buvo sudėta juostelėmis supjaustytos daktariškos dešros 8)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Spa 2006, 12:18 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
ade rašė:
O kokius Latvijoje šaltibarščius valgiau 078 Įsivaizduojate į šaltibarščius buvo sudėta juostelėmis supjaustytos daktariškos dešros 8)


Ir skanu ??? :shock:

Ai, pamaciau vemiancia figurelė :lol: Viskas aišku dėl skonio ;)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Spa 2006, 14:41 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3476
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Na gal tie šaltibarščiai ir nieko :? Kiekvienam skonio ar pripratimo reikalas :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 19 Spa 2006, 15:15 
Atsijungęs
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:55
Pranešimai: 254
Na man tie šaltibarščiai žiauriai nepatiko, ir daktariškos dešros aš nemėgstu :evil:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Spa 2006, 11:11 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Latviai turbut irgi aptarinėja lietuvius kad pica valgo su padažais !!! Šaltibrščiai - be dešros !!! Ir rusiškai supranta :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Spa 2006, 11:21 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
Pranešimai: 1174
Miestas: Vilnius
Yra toks mano mėgstamas lenkiškas patiekalas - pupelės brėtoniškai (pupelių troškinys su rūkyta šonine).
Net ir pačioj Lenkijoj teko sutikti ekonominį patiekalo variantą - su rūkyta dešra :shock: Toookia šlykštybė 078 :!:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Spa 2006, 13:45 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3476
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Andron rašė:
Yra toks mano mėgstamas lenkiškas patiekalas - pupelės brėtoniškai (pupelių troškinys su rūkyta šonine).
Net ir pačioj Lenkijoj teko sutikti ekonominį patiekalo variantą - su rūkyta dešra :shock: Toookia šlykštybė 078 :!:


Bet už tai flekai Lenkijoje :hubba: :hubba: :hubba: :valg:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Spa 2006, 16:07 
Lilina rašė:
Nu jau taip išreklamavot ta grybų sriubą kad teks nueiti ir užsisakyti :valg:



Apklausą pažiūrėjus, visos labai mėgsta grybukus. Labiausiai už viską... O aš šaldytus šilbaravykius išėmus iš kameros atšildžiau. Pirmiausia išviriau grybus, po to išsiviriau bulvių. Tada pakepiau smulkiai pjaustytų rūkytų lašinukų spirgučių, svogūno, sudėjau grybus, baigiant kepti porą šaukštų grietinės. Ir tada su bulvikėm karštom....mmmmmmm :valg:


Į viršų
  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Spa 2006, 18:49 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
Pranešimai: 1174
Miestas: Vilnius
daida rašė:
Bet už tai flekai Lenkijoje :hubba: :hubba: :hubba: :valg:


Kažkaip RIMI prekybos centruose galima buvo nusipirkti šaldytus fliakus, pupeles bretoniškai, bigosą.
Teko ragauti. Visai neblogai :luks: Rekomenduoju :valg:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 25 Spa 2006, 23:27 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3476
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
Andron rašė:
Kažkaip RIMI prekybos centruose galima buvo nusipirkti šaldytus fliakus, pupeles bretoniškai, bigosą.
Teko ragauti. Visai neblogai :luks: Rekomenduoju :valg:


Bet namie pagaminti šie patiekalai kur kas skanesni :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Spa 2006, 10:54 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Atsiprašau už neišprusimą, bet kas tie fliakai ir bigosai? :shock:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Spa 2006, 11:18 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
Pranešimai: 1174
Miestas: Vilnius
Lilina rašė:
Atsiprašau už neišprusimą, bet kas tie fliakai ir bigosai? :shock:


FLIAKAI (SKRANDINUKĖ)

Ingridientai:

160g avies skrandžio
100g avienos kaulų sultiniui
1 morka
petražolių
1 svogūnas
50g lašinių
5g miltų
10g sūrio
5g džiūvėsėlių
mairūno, imbiero, pipirų
muskato riešuto, druskos

Aprašymas: Skrandis gerai išplaunamas keliuose vandenyse. Skrandis užplikomas verdančiu vandeniu ir greitai valoma vidinė, grublėta pusė, kol nusiims žalsvai rudos spalvos plėvė. Skrandis turi būti visiškai baltas. Išverdamas sultinys iš avienos kaulų. Skrandis dedamas į sultinį ir verdamas 40-50 min. Morkos, svogūnai ir petražolės smulkiai supjaustomos ir išverdami nedideliame kiekyje vandens. Išvires skrandis iššmamas ir supjaustomas juostelėmis 3-4 cm ilgio ir išmaišoma su daržovėmis bei daržovių sultiniu. Lašinius smulkiai supjaustyti ir pakepinti, į juos sudėti miltus ir kepinant gerai išmaišyti. Šį padažą supilame į sriubą ir sudedame visus prieskonius, išmaišome. Viskas supilama į karščiui atsparų indą ir pabarstoma tarkuotu sūriu ir džiūvėsėliais. Dedama į karštą orkaitę ir 10-15 min. patroškinama


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Spa 2006, 11:21 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
Pranešimai: 1174
Miestas: Vilnius
Lilina rašė:
Atsiprašau už neišprusimą, bet kas tie fliakai ir bigosai? :shock:


Bigoso recepto taip greitai nesuradau :oops:
Matyt, kitaip vadinasi.
Tai raugintų kopūstų ir mėsos troškinys :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Spa 2006, 13:54 
Atsijungęs
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:55
Pranešimai: 254
O tas avies skrandis skanu :?: :shock:
Įdomu kur jų yra pirkti, o gal galima kokio kito gyvūno skrandį dėti?


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Spa 2006, 23:09 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 12:47
Pranešimai: 3476
Miestas: Vilnius
Pliusai: 51
ade rašė:
O tas avies skrandis skanu :?: :shock:
Įdomu kur jų yra pirkti, o gal galima kokio kito gyvūno skrandį dėti?


Skonio reikalas :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 29 Spa 2006, 00:27 
Atsijungęs
Patyręs dalyvis
Patyręs dalyvis
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:55
Pranešimai: 254
daida rašė:
Skonio reikalas :roll:


:x kokio skonio jei niekad nesi ragavęs? :twisted:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 30 Spa 2006, 17:45 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Spa 2006, 17:38
Pranešimai: 2
O man tai siame gyvenimo etape kazkaip skaniausia mesa :D kazkaip pastebejau, kad keiciasi norai mano...matyt ko organizmas labiau nori, to ir reikalauja :)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 31 Spa 2006, 11:59 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Fea rašė:
O man tai siame gyvenimo etape kazkaip skaniausia mesa :D kazkaip pastebejau, kad keiciasi norai mano...matyt ko organizmas labiau nori, to ir reikalauja :)


Gal laukiatės ? ;)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 31 Spa 2006, 17:41 
Atsijungęs
Naujokas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Spa 2006, 14:47
Pranešimai: 29
Cia balsavau kad megstu viska :D , ir is tikruju, nezinau kokio patiekalo nemegciau (isskyrus zuvi ir juros gerybes ). O labiausiai megstu kugeli :) ! Mmm, kaip seniai bevalgiau ji... Bet beda ta, kad neturiu bulviu tarkavimo masinos, o su rankom kol sutarkuosiu, tai ir visas noras kugeli kept praeis.. :D


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 01 Lap 2006, 12:12 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
kaubojey rašė:
Cia balsavau kad megstu viska :D , ir is tikruju, nezinau kokio patiekalo nemegciau (isskyrus zuvi ir juros gerybes ). O labiausiai megstu kugeli :) ! Mmm, kaip seniai bevalgiau ji... Bet beda ta, kad neturiu bulviu tarkavimo masinos, o su rankom kol sutarkuosiu, tai ir visas noras kugeli kept praeis.. :D


Nežinau, kaip tau, o man tarkuojant rankomis tarkiai gaunasi su kūnu ir krauju :evil: . O paskui rankas reikia kurį laiką slėpti :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 01 Lap 2006, 16:19 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Ramunė rašė:
kaubojey rašė:
Cia balsavau kad megstu viska :D , ir is tikruju, nezinau kokio patiekalo nemegciau (isskyrus zuvi ir juros gerybes ). O labiausiai megstu kugeli :) ! Mmm, kaip seniai bevalgiau ji... Bet beda ta, kad neturiu bulviu tarkavimo masinos, o su rankom kol sutarkuosiu, tai ir visas noras kugeli kept praeis.. :D


Nežinau, kaip tau, o man tarkuojant rankomis tarkiai gaunasi su kūnu ir krauju :evil: . O paskui rankas reikia kurį laiką slėpti :roll:


Šakės kokios aukos :shock: Jus su mikseriu elementariu pabandykit susmulkint bulvės. Gal bus ir ve visai vientysa košė, bet bulvynems blynams tiks idealiai :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 01 Lap 2006, 16:27 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Lilina rašė:
Ramunė rašė:
kaubojey rašė:
Cia balsavau kad megstu viska :D , ir is tikruju, nezinau kokio patiekalo nemegciau (isskyrus zuvi ir juros gerybes ). O labiausiai megstu kugeli :) ! Mmm, kaip seniai bevalgiau ji... Bet beda ta, kad neturiu bulviu tarkavimo masinos, o su rankom kol sutarkuosiu, tai ir visas noras kugeli kept praeis.. :D


Nežinau, kaip tau, o man tarkuojant rankomis tarkiai gaunasi su kūnu ir krauju :evil: . O paskui rankas reikia kurį laiką slėpti :roll:


Šakės kokios aukos :shock: Jus su mikseriu elementariu pabandykit susmulkint bulvės. Gal bus ir ve visai vientysa košė, bet bulvynems blynams tiks idealiai :luks:[/quote}

Kam sarkazmas :?: Turiu tarkavimo mašiniukę, bet buvo tarpas, kai viena sugedo, o kitos dar nebuvau įsigijusi. Va iš kur ta karti patirtis. :evil:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 01 Lap 2006, 16:32 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Ramunė rašė:
Kam sarkazmas :?: Turiu tarkavimo mašiniukę, bet buvo tarpas, kai viena sugedo, o kitos dar nebuvau įsigijusi. Va iš kur ta karti patirtis. :evil:


nenorejau užgaut :geles: pas mane irgi buvo tarpas kai neturejau nieko elektrinio tarkuojancio, tai su burokine tarka tarkuodavau bulves


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 132 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO