Ką gaminti vakarienei.....? II
Moderatorius:Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
iskepiau siandien vakarienei kepsni "Gildija"...tik naudojau kiaulienos nugarine (siaip jautienos ispjovos reikia)...pamusiau truputi, apkepiau stipriai ikaitintoj keptuvej, kad plutele susidarytu, sudejau i blekute, uzbarsciau smulkiai pjaustytu svogunu, uzdejau majonezo ir ant virsaus surio...nu ir apkepiau orkaitej kol suris issilydis.....tai senaiai maciau saviski toki laimiga valgant
- Forelle
- Virtuozas
- Pliusai:689
- Susisiekti:
Re: Ką gaminti vakarienei.....? II
Maniškis irgi būtų laimingas, bet man visi tie majonezai plius sūriai, nelabai Turės manasis valgyt kartu su mumis makaronus su sūriu ir džiaugtis, kad nors pietums mėsos gavo
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pliusai:166
na maniskis tai siandien po cepelinu labai laimingas, bet pati tai pavargau, siandien kaip tycia daug darbu susidejo
mano seimyna kai be jokiu ispindejimu, tai tokia vakariene jiems butu fantastiska Saunuole pyp...
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Vakarykštė vakarienė - makaronai kreminiame čederio sūrio padaže
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
Kur gauti čederio sūrio? Žiūriu daugeliuose receptuose jis naudojamas. Aš mačiau tik lydytą sūri"president" čederio skonio
galeciau valgyt kasdien ir kas valanda makaronus, o dar su suriu.....
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Lilina, būna maximose ir rimi, ieškok sūrių skyriuje, juos pjausto ir pakuoja į plėvelę. Maximose randu raudoną ir baltą, rimi - tik brandintus
- Lilina
- Virtuozas
reikės apsidairyti, matyt blogai ješkojau
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Kartais būna jie tik blokais sudėti, gal dėl to ir nerandi, paskutinį kartą irgi prašiau jog atpjautųLilina rašė:reikės apsidairyti, matyt blogai ješkojau
kas cia pasidare visom su makaronais?
as ir mielai juos valgau, galiu kad ir kas diena
vakar pasigaminau vakarienei makaronus su farsu, grietineles padaze, + paprika ir pievagrybiai, tai tiek liko, kad dar siandien soti jais
as ir mielai juos valgau, galiu kad ir kas diena
vakar pasigaminau vakarienei makaronus su farsu, grietineles padaze, + paprika ir pievagrybiai, tai tiek liko, kad dar siandien soti jais
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
O as cepelinais antra diena mintu, skanu skanu bet jau perdaug. Galvojau vakar vyrai patvarkys vyriskai o jie po du ir viskas, vyras susirgo visa diena nieko burnon neima apart mineralinio, tai ir valgau viena su sunaus pagalba
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Makaronai greit paruošiami, aš jau kai tingiu ką gmaint - verdu makaronų.
- Lilina
- Virtuozas
Aš irgi. Turiu keletą atidirbtų recepčiukų ir jais nauduojos
o maniskis jau zurzia, kad cepelinu nori ir dar su dauk spirguciu, tai teks savaitgaliui gaminti. , o pati dabar beveik kasdien vien kruopas, ryzius ir grikius valgau, kazkaip pasiilgau visokiu kosiu
zinai, geras daiktas tos koses.... ipatingai grykiu ir dar su saltu pienu
as vakarienein kukuruzu koses isviriau ir darzoviu prie jos su vistele pakepiau...persivalgiau
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
reiks ir man pabandyt, as kazkaip kukuruzu kose saldzia darau
O pas man siandien kepta kalakuto krutinele orkaitej su bulviu kose, sikart kose sutryniau ne grustuvu o elektriniu smulkintuvu tai sunus valge net cepsedamas
O pas man siandien kepta kalakuto krutinele orkaitej su bulviu kose, sikart kose sutryniau ne grustuvu o elektriniu smulkintuvu tai sunus valge net cepsedamas
va.... cia tai suprantu vakariene Bet jau fifonijos liktu alkanos (pas mane yra keletas tokiu pazystamu)
va zinok maniskis nor ne vaikas, o vstiek teikai pirmenybe blenderiu trintai kosei, as ir juokiuos kai jis bus senas be dantu tai visad zinosiu ko duot valgytJolantaDaruliene rašė:reiks ir man pabandyt, as kazkaip kukuruzu kose saldzia darau
bet kaip tu taip, nicole, graziai susukai?
Plonus griezinelius pradzia pamauni ant iesmuko,uzvynioji ir pabaiga vel uzmauni bet sitie pirktiniai,ne mano daryti
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
Labai sauni vakariene
O del bulviu koses, tai juk ne butinai vaikams, siaip anksciau taip nedarydavau bet labai patiko, tai dar tikrai darysiu
O del bulviu koses, tai juk ne butinai vaikams, siaip anksciau taip nedarydavau bet labai patiko, tai dar tikrai darysiu
- Lilina
- Virtuozas
Žiūrėjau Bilo laidą "Skonio reikalas". Labai patiko kaip vienas prancūzų virėjas padarė bulvių košę. Išvirės bulvės įpylė į jas grietinėlės ir alyvuogių aliejaus....manau tikrai skaniai tūrėtų gautis
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
Reiks pabandyt
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Aš sviestą dedu, o grietinėlės jeigu turiu, tai būtinai įpilu, skaniau nei su pienu, bet jau ir riebiau Viskas, šiandien bus prie menkės bulvių košė su grietinėlė
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
Musu vakarykste vakariene. Bananiniai blyneliai su uogiene ir grietine
- Prikabinti failai
-
- 1.jpg (63.27KiB)Peržiūrėta 6561 karus(ų)
- la major
- Gurmanas
- Pliusai:43
- Susisiekti:
Vakar vakarienę padariau labai gudriai: du likusius nedidelius jautienos kukulius susmulkinau, pakepinau, įpyliau pakelį grietinėlės, kupiną šaukštelį garstyčių... Pamaišiau, pakaitinau, kol sutirštėjo - gavosi puikus padažas prie bulvių, virtų garų puode. Valgėm su pomidorų-grietinės salotomis. Taip dviejų mažų kukulių užteko abiems
O šiandien, griebusi Rimi "savaitės recepto" lapelį, užsidegiau iškepti vištienos kepsnelių: pamarinavau keletą valandų sojos padažo, alyvuogių aliejaus ir persilado (petražolių su česnakais) marinate, po to mirkiau kiaušinyje, voliojau džiūvesėliuose, o mielas kepė. Su grikiais ir pomidorų-agurkų salotomis (Rimi atsirado mažų lietuviškų agurkėlių!) sukirtom labai skaniai
O šiandien, griebusi Rimi "savaitės recepto" lapelį, užsidegiau iškepti vištienos kepsnelių: pamarinavau keletą valandų sojos padažo, alyvuogių aliejaus ir persilado (petražolių su česnakais) marinate, po to mirkiau kiaušinyje, voliojau džiūvesėliuose, o mielas kepė. Su grikiais ir pomidorų-agurkų salotomis (Rimi atsirado mažų lietuviškų agurkėlių!) sukirtom labai skaniai