Įvairūs pyragai II
Moderatorius:Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
Waaaaaaaaau,kokiu pyragu Ramune atnese
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
Re: Įvairūs pyragai II
O kas ten zalia ant to vieno pyrago???
Bet jau grazumas!!!
Bet jau grazumas!!!
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: Įvairūs pyragai II
ten kokoso drozles zaliuoja. Daugiau jokio papuosimo neradau ant greicio
Re: Įvairūs pyragai II
prakepkite ko nors paprastesnio Nuo sito pyrago man jau alergija...
Re: Įvairūs pyragai II
O man tinka , ateinu su kava
Re: Įvairūs pyragai II
VARSKES PYRAGAS"GREITUKAS"
0,5 kg varskes,
1 ind kondensuoto pieno,
3 kiausiniai,
2 v.s.kukuruzu krakmolo,
Druskos truputi.
Isplakti kiausinius kartu po truputi pilant kondensuota piena.Imaisyti varske,krakmola ir druska.Supilam i skardele ir i ikaitinta iki 160 laipsniu orkaite valandai.
Man buvo per saldu,bet kitiems valgytojams sake,kad nieko.
0,5 kg varskes,
1 ind kondensuoto pieno,
3 kiausiniai,
2 v.s.kukuruzu krakmolo,
Druskos truputi.
Isplakti kiausinius kartu po truputi pilant kondensuota piena.Imaisyti varske,krakmola ir druska.Supilam i skardele ir i ikaitinta iki 160 laipsniu orkaite valandai.
Man buvo per saldu,bet kitiems valgytojams sake,kad nieko.
- Prikabinti failai
-
- 2.Obald.zapiek.-pirog NIEZENKA (1).JPG (69.62KiB)Peržiūrėta 10553 karus(ų)
-
- 2.Obald.zapiek.-pirog NIEZENKA (2).JPG (61.82KiB)Peržiūrėta 10553 karus(ų)
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
Re: Įvairūs pyragai II
Turiu kondensuoto, neturiu varskes... Juuurate, kepam kartu
Re: Įvairūs pyragai II
Paskui ivairiu technologiju pagalba sustumsim nuotraukas i kruva, bus neblogesnis, kaip orginalas
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: Įvairūs pyragai II
Koks fainas "Greitukas"
Re: Įvairūs pyragai II
NOOOOOOORIUgutiss rašė:VARSKES PYRAGAS"GREITUKAS"
0,5 kg varskes,
1 ind kondensuoto pieno,
3 kiausiniai,
2 v.s.kukuruzu krakmolo,
Druskos truputi.
Isplakti kiausinius kartu po truputi pilant kondensuota piena.Imaisyti varske,krakmola ir druska.Supilam i skardele ir i ikaitinta iki 160 laipsniu orkaite valandai.
Man buvo per saldu,bet kitiems valgytojams sake,kad nieko.
Re: Įvairūs pyragai II
Tas varškės greitukas atodo tirpstantis burnoje
Re: Įvairūs pyragai II
Sovietinis varskes ir sausainiu pyragas
3 pakeliai sausainiu
200g sviesto
400g varskes
200g cukraus
sokolado (jeigu norit sokoladinio glajaus)
sviesta istirpinti, issukti kartu su cukrumi.Berti varske i sviesto ir cukraus mase ir gerai istrinti. Sluoksniuoti sausainiai/varske, virsutinis sluoksnis varskes, puosiam kaip norim. Man liko keli sausainiai tai susmulkinau i trupinius ir paskutini sluoksni dengiau trupiniais ir skaldytais riesutais.
Laikyti saldytuve per nakti.
recepta radau Delfi, siek tiek pagal save pakoregavau
3 pakeliai sausainiu
200g sviesto
400g varskes
200g cukraus
sokolado (jeigu norit sokoladinio glajaus)
sviesta istirpinti, issukti kartu su cukrumi.Berti varske i sviesto ir cukraus mase ir gerai istrinti. Sluoksniuoti sausainiai/varske, virsutinis sluoksnis varskes, puosiam kaip norim. Man liko keli sausainiai tai susmulkinau i trupinius ir paskutini sluoksni dengiau trupiniais ir skaldytais riesutais.
Laikyti saldytuve per nakti.
recepta radau Delfi, siek tiek pagal save pakoregavau
Su Meile - www.laurela.eu
Re: Įvairūs pyragai II
oi kaip skanu palaikyk gabaliuka, ryt pro sali vaziuodama uzsuksiu
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: Įvairūs pyragai II
Šakočio "pusbrolis"
350 g cukraus,
350 g sviesto,
200 g miltų,
150 g krakmolo,
7 kiaušiniai,
2 šaukštai 30proc. grietinės,
1 šaukštelis van.cukraus.
Sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną įsukti trynius. Miltus sumaišyti su krakmolu ir pamažu įsijoti į sviesto trynių masę.Kiaušinių baltymus išsukti iki standžių putų ir įmaišyti į tešlą. Įmaišyti grietinę.
Įkaitinti orkaitę iki 220C ir nustatyti viršaus kepimą.
Skardą ištiesti kepimo popieriumi, ištepti sviestu.
Paskleisti ant popieriaus keletą šaukštų tešlos ir kepti 15 min. Ant viršaus užpilti dar keletą šaukštų tešlos ir vėl kepti. Taip daryti, kol pasibaigs tešla.
Šaltinis „Skonių kolekcija“ Nr. 1
350 g cukraus,
350 g sviesto,
200 g miltų,
150 g krakmolo,
7 kiaušiniai,
2 šaukštai 30proc. grietinės,
1 šaukštelis van.cukraus.
Sviestą išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Po vieną įsukti trynius. Miltus sumaišyti su krakmolu ir pamažu įsijoti į sviesto trynių masę.Kiaušinių baltymus išsukti iki standžių putų ir įmaišyti į tešlą. Įmaišyti grietinę.
Įkaitinti orkaitę iki 220C ir nustatyti viršaus kepimą.
Skardą ištiesti kepimo popieriumi, ištepti sviestu.
Paskleisti ant popieriaus keletą šaukštų tešlos ir kepti 15 min. Ant viršaus užpilti dar keletą šaukštų tešlos ir vėl kepti. Taip daryti, kol pasibaigs tešla.
Šaltinis „Skonių kolekcija“ Nr. 1
Re: Įvairūs pyragai II
Ne kartą pastebiu,kad kepa moterys jį...O jis tikrai panašaus skonio į šakotį?
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai:17172
- Užsiregistravo:22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai:736
- Miestas:Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Re: Įvairūs pyragai II
Labai panašus į šakotį. tik... šakotis didesnis maniškio nebėr. Pabandžiau ir aš iš "cekavumo", pasiteisino pavadinimas
Re: Įvairūs pyragai II
Reiks turėt tada minty Bet aš neturiu tokios mandros orkaitės...Tai gal ir nesigautų man taip
Re: Įvairūs pyragai II
Vakar dariau labai panašų į Laurelos įdėtą ,,Sovietinį'' :
Varškės ir sausainių pyragas
2 a.š. vanilinio cukraus
500 gr. sausainių (naudojau ,,gaidelius'')
2 pakeliai pusriebės varškės
300 ml jogurto
6 a.š. kakavos
10 ml pieno
Pirmiausia sutrinama varškė su vaniliniu cukrumi, kol nebesijaus cukraus grūdelių, tuomet įmaišomas jogurtas. Tuomet telieka sluoksniuoti: sausainiai, varškės ir jogurto masė, sausainiai ir t.t. Iš likusių sausainių aptrupinamas pyrago paviršius. O glajus daromas sumaišius kakavą, cukrų ir pieną. Na, ir paliekamas pyragas kuriam laikui šaldytuve. Paprasta ir skanu.
Bolo de Caneka pyragaitis
Šį išbandžiau vedama smalsumo, kadangi iki šiol mikrobangę naudodavau tik maisto pašildymui...
1 puodeliui (rinktis didesnį) reikės:
4 v. š. miltų,
4 v. š. cukraus,
2 v. š. kakavos,
1 kiaušinis,
3 v. š. pieno,
3 v. š. aliejaus.
Pirmiausia puodelyje išplakamas kiaušinis. Tuomet supilamas aliejus, cukrus, pienas, kakava ir viskas gerai išmaišoma. Tuomet supilami miltai (galima dar įdėti 1 a.š. kepimo miltelių, nors tai nebūtina) ir viskas maišoma tol, kol gaunama vientisa masė. Tuomet puodelis statomas į mikrobangę, nustatome, kad keptų 3 min galingiausiu režimu. Na, ir po trijų minučių jau turime garuojantį ir skaniai kvepiantį pyragėlį. O tuomet jau veikia fantazija: galima patiekti su karameliniu/šokoladiniu padažu, ledais ar pan.
Gal ir nėra labai sveika, bet greita ir visai skanu, nors aišku su orkaitėse kepamais pyragais nėra ko lyginti . Maniškis gavosi truputį skylėtas, bet čia gal nedamaišiau gerai, ar dėl kokių kitų priežasčių.
Tiesa, galima kepti ir orkaitėje, 25 min 180 laipsnių temp.
Taip atrodė ištrauktas iš puodelio.
O taip supjaustytas
Varškės ir sausainių pyragas
2 a.š. vanilinio cukraus
500 gr. sausainių (naudojau ,,gaidelius'')
2 pakeliai pusriebės varškės
300 ml jogurto
6 a.š. kakavos
10 ml pieno
Pirmiausia sutrinama varškė su vaniliniu cukrumi, kol nebesijaus cukraus grūdelių, tuomet įmaišomas jogurtas. Tuomet telieka sluoksniuoti: sausainiai, varškės ir jogurto masė, sausainiai ir t.t. Iš likusių sausainių aptrupinamas pyrago paviršius. O glajus daromas sumaišius kakavą, cukrų ir pieną. Na, ir paliekamas pyragas kuriam laikui šaldytuve. Paprasta ir skanu.
Bolo de Caneka pyragaitis
Šį išbandžiau vedama smalsumo, kadangi iki šiol mikrobangę naudodavau tik maisto pašildymui...
1 puodeliui (rinktis didesnį) reikės:
4 v. š. miltų,
4 v. š. cukraus,
2 v. š. kakavos,
1 kiaušinis,
3 v. š. pieno,
3 v. š. aliejaus.
Pirmiausia puodelyje išplakamas kiaušinis. Tuomet supilamas aliejus, cukrus, pienas, kakava ir viskas gerai išmaišoma. Tuomet supilami miltai (galima dar įdėti 1 a.š. kepimo miltelių, nors tai nebūtina) ir viskas maišoma tol, kol gaunama vientisa masė. Tuomet puodelis statomas į mikrobangę, nustatome, kad keptų 3 min galingiausiu režimu. Na, ir po trijų minučių jau turime garuojantį ir skaniai kvepiantį pyragėlį. O tuomet jau veikia fantazija: galima patiekti su karameliniu/šokoladiniu padažu, ledais ar pan.
Gal ir nėra labai sveika, bet greita ir visai skanu, nors aišku su orkaitėse kepamais pyragais nėra ko lyginti . Maniškis gavosi truputį skylėtas, bet čia gal nedamaišiau gerai, ar dėl kokių kitų priežasčių.
Tiesa, galima kepti ir orkaitėje, 25 min 180 laipsnių temp.
Taip atrodė ištrauktas iš puodelio.
O taip supjaustytas
Re: Įvairūs pyragai II
La Tulipe cia gal tavo gimtadienio vaises? uzmaciau FB,kad sventi su gimtadieniu tave!!!
Su Meile - www.laurela.eu
Re: Įvairūs pyragai II
Kiek cia pyragu visokiu
Ateinu ir as su vienu
Aciu Guttis uz greituko recepta.
LABAI PATIKO! Kadangi Guttis sake, kad jai biski per saldus buvo, tai as i tesla (del viso pikto) sliukstelejau citrinos sulciu, isejo toks saldziarugstis. Jau skanumas buvo
Nors su musu ta skysta varske maniau, kad tesla per skysta, bet viskas buvo gerai
Ateinu ir as su vienu
Aciu Guttis uz greituko recepta.
LABAI PATIKO! Kadangi Guttis sake, kad jai biski per saldus buvo, tai as i tesla (del viso pikto) sliukstelejau citrinos sulciu, isejo toks saldziarugstis. Jau skanumas buvo
Nors su musu ta skysta varske maniau, kad tesla per skysta, bet viskas buvo gerai
- Prikabinti failai
-
- IMG_0580.JPG (82.93KiB)Peržiūrėta 10438 karus(ų)
Re: Įvairūs pyragai II
O, pyragu prineset.
Kaip cia dabar ir isbandyt visus- ir Gucio idomus, ir ta sovietini priminet, ir "sakotini' norisi pabandyt
Kaip cia dabar ir isbandyt visus- ir Gucio idomus, ir ta sovietini priminet, ir "sakotini' norisi pabandyt
Re: Įvairūs pyragai II
SVOGUNU PYRAGAS
160 gr miltu,
125 gr sviesto,
3 v.s. grietines,
0,5 a.s. sodos,
druskos,
200-300 gr lydytu sureliu(as dejau savos gamybos),
3 dideli svogunai,
3 kiausiniai,
aliejaus,
pipiru.
Blenderiu issukti sviesta ir miltus,tada deti grietine,soda,druska.Uzmaisyti tesla ir deti i saldytuba.
Svogunus supjaustyti pusziedziais ir pakepinti ikaitintame aliejuje iki geltonumo.Suri sutarkuoti ar susmulkinti,imaisyti i dar siltus svogunus.Tada imusti kiausinius ir vel ismaisyti,deti druskos,pipiru.tesla iskloti skardele,pakeliant krastus.Paskleisti idara ir kepti ikaitintoje iki 180 laipsniu orkaiteje 40 min.
160 gr miltu,
125 gr sviesto,
3 v.s. grietines,
0,5 a.s. sodos,
druskos,
200-300 gr lydytu sureliu(as dejau savos gamybos),
3 dideli svogunai,
3 kiausiniai,
aliejaus,
pipiru.
Blenderiu issukti sviesta ir miltus,tada deti grietine,soda,druska.Uzmaisyti tesla ir deti i saldytuba.
Svogunus supjaustyti pusziedziais ir pakepinti ikaitintame aliejuje iki geltonumo.Suri sutarkuoti ar susmulkinti,imaisyti i dar siltus svogunus.Tada imusti kiausinius ir vel ismaisyti,deti druskos,pipiru.tesla iskloti skardele,pakeliant krastus.Paskleisti idara ir kepti ikaitintoje iki 180 laipsniu orkaiteje 40 min.
- Prikabinti failai
-
- 3.Lukovyj pirog s plavlen (1).JPG (88.03KiB)Peržiūrėta 10370 karus(ų)
-
- 3.Lukovyj pirog s plavlen (2).JPG (82.78KiB)Peržiūrėta 10370 karus(ų)
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI