![:valg:](./images/smilies/06_09_20_583.gif)
Šiandien išbandžiau naują sriubą
![038](./images/smilies/038.gif)
Reikia:
2 dideliu agurkų,
1 kaliaropės,
2 svogūnų,
500 g faršo,
200 g fetos sūrio,
Mėgstamų prieskonių (dėjau pipirus, gyros, šašlyko prieskonių (į faršą), druskos),
Grietinės,
Buljono,
Aliejaus
Eiga:
Agurkus, kaliaropę, svogūnus nulupam ir smulkiai supjaustom.
1 svogūną pakepinam aliejuj, sudedam agurkus ir kaliaropę, užpilam ca. litru (galima mažiau) buljono ir verdam, kol viskas suminkštėja. Dedam pusę fetos sūrio. Sutrinam. Keptuvėj pakepinam antrą svogūną, sudedam faršą, pakepinam, prieskoniuojam. Viską dedam į sriubą. Viską užvirinam. Pilstant į lėkštes dedam likusį fetos sūrį ir gardinam grietine.
Skanumėlis
![038](./images/smilies/038.gif)