MOLIUGU SRIUBA
Reikes:
2 didesniu bulviu;
2 morku;
apie 500gr moliugu minkstimo;
3 skilteliu cesnaku;
ziupsnelis kario;
pipiru;
pagal skoni druskos, prieskoniniu zoleliu;
kelis saukstus tarkuoto parmezano;
kapotu zalumynu.
Kaip gaminti
Bulves ir morkas nulupkite, supjaustykite
nedideliais gabaliukais.
Moliugo minkstyma isskobkite, taip pat supjaustykite nedideliais gabaliukais.
I didesni puoda ipilkite 1,5 litro vandens, sumeskite bulves, morkas, pasudikite, paskaninkite prieskoniais ir virkite apie 10 min. Sumeskite moliugu gabalelius, suberkite smulkintus cesnakus ir virkite, kol darzoves suminkstes.
Is puodo isgriebtas darzoves elektrine trintuve sutrinkite. Trindama po truputi ipilkite darzoviu sultinio. Jo pilkite tiek, kokio tirstumo sriubos norite.
Sriuba ispilstykite i lekstes, pabarstykite tarkuotu parmezanu, kapotais zalumynais ir dziuveseliais.
Skanaus!