Įvairios salotos
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Ramunė rašė:
Tutsi mišrainė
1 skardinės konservuotų šparaginių pupelių (galima ir šviežių),
1 skardinės konservuotų raudonųjų pupelių,
1 skardinės konservuotų juodųjų pupelių ,
1 skardinės konservuotų mažųjų pupelių (ceci),
1 skardine konservuotų kukurūzų,
4 skiltelių česnako ,puoduko smulkintų petražolių,
2 raudonųjų paprikų,2 salierų stiebų ,3 morkų ,
druskos, pipirų.
Padažui:
¼ puoduko raudono acto ir du šaukštus balzamiko acto,
1 šaukšto garstyčių,
1 šaukšto cukraus,
½ puoduko alyvuogių aliejaus,
druskos, pipirų.
Pupeles gerai nusunkti, perplauti ir sudėti į didelį indą. Supjaustyti visas daržoves, petražoles ir sumaišyti su pupelėmis. Atskirame dubenyje sumaišyti actą, garstyčias, cukrų, druską ir pipirus bei užpilti aliejumi. Gautu padažu aplieti mišrainę. Šis patiekalas gardžiausias dieną pastovėjęs šaldytuve.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Sočiosios salotos
400 g jautienos filė,
po 500 g vynuoginių pomidorų ir gražgarsčių,
6 šaukštai vynuogių aliejaus,
skiltelė česnako, 80 g parmezano sūrio,
2 šaukštai kepintų moliūgų sėklų,
petražolių, druskos, maltų pipirų.
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus, šaukštelis garstyčių,
2 šaukštai baltojo vyno acto, druskos, maltų pipirų.
Jautieną supjaustykite nedideliais, plonais gabalėliais. Česnaką ir petražoles sutrinkite su aliejumi, įberkite druskos ir pipirų. Aptepkite šiuo mišiniu mėsą ir palikite 1 valandą marinuotis šaltoje vietoje. Paskui apkepkite.Į lėkštes klokite sluoksnį garstyčių, sudėliokite ketvirčiais supjaustytus pomidorus ir mėsą. Užpilkite padažu, sumaišytu iš jam skirtų produktų. Ant viršaus užbarstykite moliūgų sėklomis ir tarkuotu sūriu.
400 g jautienos filė,
po 500 g vynuoginių pomidorų ir gražgarsčių,
6 šaukštai vynuogių aliejaus,
skiltelė česnako, 80 g parmezano sūrio,
2 šaukštai kepintų moliūgų sėklų,
petražolių, druskos, maltų pipirų.
Padažui:
2 šaukštai alyvuogių aliejaus, šaukštelis garstyčių,
2 šaukštai baltojo vyno acto, druskos, maltų pipirų.
Jautieną supjaustykite nedideliais, plonais gabalėliais. Česnaką ir petražoles sutrinkite su aliejumi, įberkite druskos ir pipirų. Aptepkite šiuo mišiniu mėsą ir palikite 1 valandą marinuotis šaltoje vietoje. Paskui apkepkite.Į lėkštes klokite sluoksnį garstyčių, sudėliokite ketvirčiais supjaustytus pomidorus ir mėsą. Užpilkite padažu, sumaišytu iš jam skirtų produktų. Ant viršaus užbarstykite moliūgų sėklomis ir tarkuotu sūriu.