SUŠIS
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Kaip pasiruošti sesame maki, parodyta čia
forumas/viewtopic.php?p=127646#127646
Sake/avokado maki
forumas/viewtopic.php?p=127670#127670
forumas/viewtopic.php?p=127646#127646
Sake/avokado maki
forumas/viewtopic.php?p=127670#127670
Paskutinį kartą redagavo Forelle 10 Spa 2008, 14:59, redaguota 1 kartą(us).
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Peržvelgiau kas kur gaminot apie sušius, neks neužsiminė kad reikia gardinti ryžius. Negi jūs juos tokius prėskus ir dėjot?
Šiaip išvirti ryžiai yra gardinamitokiu padažiukus: 3 š. ryžių acto, 2,5 š. cukraus, 2 a.š. druskos. Viskas išmaišoma, apšlakstomi išvirti ryžiai, išmaišoma atsargiai ir palaukiama kol atvės iki kūno temperatūros, o tada jau formuojami sušiai. Kiekis parašytas 400 g sausų ryžių
Paskutinį kartą parduotuvėj jau mačiau, kad parduodamas jau pagamintas padažas, bet pati nebandžiau.
Dar idėjų galit pasiieškoti čia:
http://sushiday.com/
nuo tradicinių iki keistų
Šiaip išvirti ryžiai yra gardinamitokiu padažiukus: 3 š. ryžių acto, 2,5 š. cukraus, 2 a.š. druskos. Viskas išmaišoma, apšlakstomi išvirti ryžiai, išmaišoma atsargiai ir palaukiama kol atvės iki kūno temperatūros, o tada jau formuojami sušiai. Kiekis parašytas 400 g sausų ryžių
Paskutinį kartą parduotuvėj jau mačiau, kad parduodamas jau pagamintas padažas, bet pati nebandžiau.
Dar idėjų galit pasiieškoti čia:
http://sushiday.com/
nuo tradicinių iki keistų
Re: SUŠIS
atnesiu ir jums paragaut skaniuju susiu-skanavom vakar pas draugus Superiniai buvo
- Prikabinti failai
-
- WP_20130608_006.jpg (97.96 KiB) Peržiūrėta 8499 karus(ų)
-
- WP_20130608_009.jpg (77.2 KiB) Peržiūrėta 8499 karus(ų)