Puslapis 3 iš 4
Parašytas: 06 Spa 2007, 09:29
Tutsi
seip,kiek zinau yra parduotuvese yra kibus ryziai specialiai susio gamybai
Jau ir lietuviskose pakuotese
Parašytas: 06 Spa 2007, 09:34
Ramunė
Jie ir taip labai skanūs,
Parašytas: 06 Spa 2007, 09:38
Tutsi
tie kibus ryziai
Parašytas: 06 Spa 2007, 09:50
Ramunė
Taip, man patiko
Parašytas: 06 Spa 2007, 09:55
Tutsi
pasakysiu,kad nupirktu ir as ismeginsiu
Parašytas: 06 Spa 2007, 10:26
Lilina
Buvau nupirkus jau padarytą sušį Maximoje....ai, nutariau kad pati juos negaminsiu. Vyras tai, kaip tikras neišprūsėlis net to žalio apvalkalo nesuvalgė....
Parašytas: 06 Spa 2007, 10:50
Jacaz
o gal zinote ju pavadinima ar kazka tokio?:)
Parašytas: 06 Spa 2007, 11:14
Tutsi
Parašytas: 08 Spa 2007, 00:38
Jacaz
ech radau as tu ryiu ir pavyko pasidaryti susi...
Is tikro negalvojau kad taip neblogai gausis is pirmo karto...
aciu visiem uz pagalba...
beje toks klausimas verdant ryzius sudot? ir ar kazkokiu prieskoniu i juos dedat (kalba tiesiog apie pacius ryzius)...
Parašytas: 08 Spa 2007, 09:55
Guci
As tai visada sudau
Parašytas: 08 Spa 2007, 10:20
Tutsi
as ir gi visada sudau
Parašytas: 09 Kov 2008, 23:48
Mille
Šiandien pirmą kartą išbandžiau suši.
Dariau paprastus, su krabų lazdelėm+agurkas (dar būčiau ir avokado dėjusi, bet neįkandamą nusipirkau) ir su lašiša.
Naudojau Skanėjos kibius ryžius.
Valgėm su sojos padažu + Wasabi krienais.
Štai koks mėgėjiškas vaizdelis gavosi
Parašytas: 09 Kov 2008, 23:51
Jacinta
kaip skaniai atrodo!
Parašytas: 09 Kov 2008, 23:57
Forelle
TIkrai skaniai ir gražiai atrodo
Parašytas: 10 Kov 2008, 00:00
Ramunė
Gražu,
skanu, -
jaučiu
Parašytas: 10 Kov 2008, 00:57
Mille
Kai retai juos valgau, tai tikrai skanu
Parašytas: 10 Kov 2008, 11:39
Tutsi
galima as pasivaisinsiu
Parašytas: 10 Kov 2008, 12:24
justuke
labai graziai tas susis atrodo
o kiek panasiai kavinej susis kainuoja?
Parašytas: 12 Rgp 2008, 19:24
Cukinija
Lilina rašė:Buvau nupirkus jau padarytą sušį Maximoje....ai, nutariau kad pati juos negaminsiu. Vyras tai, kaip tikras neišprūsėlis net to žalio apvalkalo nesuvalgė....
Aš pirmą kartą sušio irgi iš Maximos paragavau. Labai neskanu buvo, nes nežinojau, kad reikia valgyti su sojos padažu. Bet neseniai valgiau japonų restorane - labai patiko, gaminsiu namie.
Parašytas: 12 Rgp 2008, 19:27
aksele
as tai neikart nesu ragavus
Parašytas: 12 Rgp 2008, 19:32
Cukinija
justuke rašė:labai graziai tas susis atrodo
o kiek panasiai kavinej susis kainuoja?
Jei gerai prisimenu, japoniškam restorane aštuoni maži gabaliukai apie 18 lt.
Parašytas: 04 Spa 2008, 22:16
Lilina
Parašytas: 07 Spa 2008, 20:45
Marce
Jacaz rašė:ech radau as tu ryiu ir pavyko pasidaryti susi...
Is tikro negalvojau kad taip neblogai gausis is pirmo karto...
aciu visiem uz pagalba...
beje toks klausimas verdant ryzius sudot? ir ar kazkokiu prieskoniu i juos dedat (kalba tiesiog apie pacius ryzius)...
ziurint koki tu ryziu acta pili jei pili jau su prieskoniais tai tada tie ryziai ir taip surus gaunasi
Parašytas: 07 Spa 2008, 20:57
Marce
Parašytas: 08 Spa 2008, 19:12
Cukinija
Parašytas: 08 Spa 2008, 19:21
Tutsi
oho, koks kiekis
Bet grazu
Parašytas: 08 Spa 2008, 20:03
Cukinija
Tutsi rašė:oho, koks kiekis
Bet grazu
Aha. Bet gaunasi tikrai pigiau negu japonų restorane. Aišku, ir darbelio daug... Dvi valandas dariau!
Parašytas: 08 Spa 2008, 20:12
Tutsi
bet verta buvo vargti
Parašytas: 08 Spa 2008, 21:55
Forelle
Parašytas: 08 Spa 2008, 22:01
janrri
labai gražu, o iš ko padaryta žalia gėlė