Puslapis 6 iš 9
Parašytas: 27 Spa 2007, 09:10
Ramunė
Parašytas: 27 Spa 2007, 12:41
Tutsi
Parašytas: 27 Spa 2007, 12:52
Ramunė
Prieš tai paskaityk
Parašytas: 27 Spa 2007, 12:58
Tutsi
tai as skaiciau.....
Parašytas: 27 Spa 2007, 13:46
duziki
nesuprantu jusu merginos
Parašytas: 27 Spa 2007, 13:48
Tutsi
nekreipk demesio,mes cia su Ramunele seip,senai bebendravom,tai ir dirbam bile ka
Parašytas: 27 Spa 2007, 13:49
duziki
nu gerai
Parašytas: 27 Spa 2007, 15:08
Ramunė
Mes su Tutsi tiksliai pasikalbam taip, kad tik mudvi pačios ir tesuprantam
Parašytas: 27 Spa 2007, 15:13
Tutsi
Parašytas: 27 Spa 2007, 15:32
duziki
jau pastebejau
Parašytas: 17 Lap 2007, 21:25
Talija
RIEŠUTŲ PADAŽAS:Stiklinė mėsos ir kaulų sultinio, šaukštas maltų riešutų, pusė šaukšto miltų, pusė šaukšto sviesto, pagal skonį druskos. Miltai pakepinami svieste, atskiedžiama sultiniu, pasūdoma, suberiami riešutai. Masė pakaitinama.
Parašytas: 17 Lap 2007, 22:08
duziki
nu tu cia ir pasistengiai
Parašytas: 04 Gru 2007, 18:41
svenis
Persiku padazas su vynu
50ml balto vyno,300ml naturaliu persiku sulciu,150gr cukraus,100ml vandens. Persiku sultis uzvirinti,ipilti cukraus sirupo,ismaisyti ir virti apie 20min.Baigiant ipilti vino.Atsaldyti uzdengtame inde.Padazas tinka su zele,keksais ir piragais.Vaikai mano su blynais meksta.Tik kad ten vynas padaze stengiuos daug neduoti
Parašytas: 04 Gru 2007, 19:04
Lilina
Ir aš prie blynu išbandysiu
Man reikia pas save atskyra skilti uzvest, Svenio receptai, nes labai idomius siūlai
Parašytas: 04 Gru 2007, 19:49
Tutsi
tai gi sake,kad zmogus dirbo toki darba
Parašytas: 04 Gru 2007, 20:31
svenis
Negirki manes,nes as susigedinsiu
Dar norejau paklausti.Kodel as teksta vienaip rasau o parodo visai kitaip?
Parašytas: 04 Gru 2007, 20:34
Jacinta
???
Parašytas: 04 Gru 2007, 20:54
svenis
Raudono vyno padazas
200ml raudono vyno,25gr cukraus,125ml vandens,35grcitrinos zieveles,20gr bulviu krakmolo.
I puoda suberti cukru,citrinos zievele,supilti vandeni,vyna ir viska pavirti 5-6 min.,kol istirps cukrus.Pastovei maisant supilti krakmola,atskiesta saltu vandeniu ir uzvirti.Su blinialiais super.
SKANAUS
Parašytas: 04 Gru 2007, 21:15
Lilina
Tutsi rašė:tai gi sake,kad zmogus dirbo toki darba
O kur sake kad dirbo toki darba?
Parašytas: 04 Gru 2007, 21:17
svenis
Lilina rašė:Tutsi rašė:tai gi sake,kad zmogus dirbo toki darba
O kur sake kad dirbo toki darba?
Vienoje Klaipedos maitinimo ymoneje.Bet cia buvo labai seniai
Parašytas: 04 Gru 2007, 23:16
Tutsi
svenis rašė:Negirki manes,nes as susigedinsiu
Dar norejau paklausti.Kodel as teksta vienaip rasau o parodo visai kitaip?
tai gi as tau sakiau,kad as paspalvinu
Parašytas: 04 Gru 2007, 23:21
Jacinta
Parašytas: 04 Gru 2007, 23:24
Tutsi
ko cia juokiesi
Parašytas: 04 Gru 2007, 23:30
Jacinta
kad viens kito nesupratot!
Parašytas: 04 Gru 2007, 23:31
Tutsi
as tai supratau,apie ka klausia,tik svenis neikirto,kame reikalas
Parašytas: 04 Gru 2007, 23:32
Jacinta
nu va!
patiko spalvint?
Parašytas: 04 Gru 2007, 23:35
Tutsi
aga,patiko...bet daugiau nespalvinsiu,gali dar supykti
Parašytas: 04 Gru 2007, 23:35
svenis
Sianndien as nieko nesuprantu.
Parašytas: 04 Gru 2007, 23:36
Jacinta
nieko, bus geresniu dienu!
Parašytas: 11 Kov 2008, 20:21
Ramunė
Padažas prie mėsos
Su obuoliais. Topinambų gumbus sutarkuojame stambia tarka, pakepiname svieste. Obuolio skilteles patroškiname kol suminkštės nedideliame kiekyje vandens, viską pertriname per sietelį. Viską sumaišome, išplakame mikseriu iki purumo, įpilame grietinėlės.
Topinambų ir obuolių dedame lygiomis dalimis, įpilame 200g grietinėlės.