Puslapis 22 iš 22
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 20 Rgs 2011, 00:19
Tutsi
neesu profe, nezinau... tas pats ar ne
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 20 Rgs 2011, 00:34
Nicole
Tutsi rašė:senai jau neliko
Todel ir reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeekiu
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 07 Spa 2012, 15:05
Laurela
Krevetes alaus tesloje
Teslai reikia:
4-5 dideli saukstai miltu
100ml alaus
1 kiausinis
druskos
cesnako
Krevetems paruosti reikia:
laimo sulciu
druskos
pipiru
dziovintu krapu
Krevetes apslakstyti laimo sultimis, padruskinti ir papipirinti,pabarstyti krapais. Palikti pastoveti bent pusei val.
I paruosta tesla murgdyti krevetes ir deti i ikaitinta alieju. Aliejaus reikia tiek ,kad apsemtu krevetes. Iskepa vos per 2-3 minutes.
Padazas paprasciausias. Sumaisyti kecupa su majonezu ir ispausti cesnako (nebutinai).
Skanaus
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 07 Spa 2012, 18:06
juuurate
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 08 Spa 2012, 10:09
sandruca
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 08 Spa 2012, 11:16
Arūna
Apsivalgymas daugiau nieko
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 08 Spa 2012, 15:25
Nicole
Pakviesiu MB,tegul seile pavarvina,o as minu is cia
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 07 Sau 2013, 14:45
Tutsi
ir su alum ir be alaus skanu
liezuvio uzkandele
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 31 Sau 2013, 20:44
Tutsi
silto siupinuko
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 01 Vas 2013, 12:24
DanuteL
einu atsinesti sauksta
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 01 Vas 2013, 23:22
Tutsi
didesni
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 09 Bir 2013, 12:07
sandruca
kadangi neradau temukes 'uzkandziai prie vyno', tai mestelsiu cia
labai gaivus uzkandis prie balto vyno karsta vasaros diena
( skanavau pas draugus
) melynes-fetos suris-melionas= niam niam niam
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 09 Bir 2013, 15:54
Laurela
vaisinuos
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 10 Bir 2013, 08:16
Arūna
Gaivumas, skanumas , tik nelieciat
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 10 Bir 2013, 09:41
DanuteL
as viena paimsiu...
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 10 Bir 2013, 12:56
daida
kaip idomu
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 23 Rgs 2013, 23:45
Tutsi
mini kibinukai
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 24 Rgs 2013, 08:24
Arūna
Ir šituos šiltus emu
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 24 Rgs 2013, 10:22
Laurela
imciau ir as situs
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 24 Rgs 2013, 16:18
Tutsi
mielai pavaisinciau
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 07 Sau 2014, 12:39
daida
Pyragėliai su pikantiška mišraine
2 virti kiaušiniai,
100 g fermentinio sūrio,
2-3 skiltelės česnako,
1-2 šaukštai majonezo,
1 šaukštelis garstyčių, jei mėgstate,
sezamo sėklų.
Paruoštos varškės tešlos.
Kiaušinius smulkiai supjaustykite. Sūrį sutarkuokite. Česnaką susmulkinkite. Kiaušinius, sūrį ir česnaką sumaišykite su majonezu ir garstyčiomis.
Tešlą iškočiokite 0,5 cm storiu, išpjaukite apskritimus ir sudėkite į keksiukų formeles, taip, kad uždengtų dugną ir šonus. Ant tešlos, į gautą krepšelį idėkite įdaro. Iš likusios tešlos išpjaukite apskritimus tokio dydžio, kad uždengtų pyragėlio viršų. Padarykite per viduri skylutes ir užspauskite kraštelius. Viršų patepkite aliejumi ir pabarstykite sezamo sėklomis. Kepkite orkaitėje įkaitintoje iki 200 C apie 25 min.
Universali varškės tešla
250 g varškės,
150 g sviesto,
250 g miltų,
1 kiaušinis,
¼ šaukštelio druskos.
Persijokite miltus. Kambaro temperatūros sviestą sumaišykite su varške ir druska. Įmaišykite kiaušinį. Suberkite miltus ir užminkykite tešlą. Padėkite tešlą šaltai mažiausiai 1 valandai.
galite ją naudoti ir pyragėliams, ir sausainiams, ir pyragams.
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 08 Sau 2014, 09:45
Arūna
O visai neprastas patiekaliukas
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 08 Sau 2014, 12:35
DanuteL
Man jau vien nuotraukos valgomos atrodo!
Re: Užkandžiai prie alaus
Parašytas: 08 Sau 2014, 18:55
juuurate