TORTAI
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: TORTAI
cia kasdieniniam vartojimui
- Prikabinti failai
-
- HPIM4758.jpg (62.93 KiB) Peržiūrėta 5705 karus(ų)
Re: TORTAI
smulkiau prašom, jei galima
- Lilina
- Virtuozas
- Pranešimai: 8898
- Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
- Pliusai: 101
- Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Re: TORTAI
Biški blynų ir želė tortas
A lia paleidai čia sunkiąją artileriją net blogą kaip užsimaniau
A lia paleidai čia sunkiąją artileriją net blogą kaip užsimaniau
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: TORTAI
principas biskvito jogurte Kazkur idejusi ir prapjautoTina rašė:smulkiau prašom, jei galima
Re: TORTAI
Varškėtis
Tešla:
250 g. margarino
0,8 stikl. cukraus
2 stikl. miltų
1 š. kepimo miltelių
Margariną ištrinti su cukrumi, po to ten dėti miltus ir kepimo miltelius, tada rankomis trupinti viską tarp pirštų kol išsimaišys. Įdėti į šaldytuvą, kol bus paruoštas įdaras.
Įdaras:
0,5 kg varškės
2-3 kiaušiniai
100 gr. cukraus
kvapai, citrinos sultys, pan.
Išsukti kiaušinius su cukrumi, tada pilti į varškę. Viską gerai išmaišyti.
Tešlą trupinti į formą. Taip pat padaryti kraštelius, tada supilti įdarą ir ant viršaus trupinti likusią tešlą. Kepti 220o C.
Tešla:
250 g. margarino
0,8 stikl. cukraus
2 stikl. miltų
1 š. kepimo miltelių
Margariną ištrinti su cukrumi, po to ten dėti miltus ir kepimo miltelius, tada rankomis trupinti viską tarp pirštų kol išsimaišys. Įdėti į šaldytuvą, kol bus paruoštas įdaras.
Įdaras:
0,5 kg varškės
2-3 kiaušiniai
100 gr. cukraus
kvapai, citrinos sultys, pan.
Išsukti kiaušinius su cukrumi, tada pilti į varškę. Viską gerai išmaišyti.
Tešlą trupinti į formą. Taip pat padaryti kraštelius, tada supilti įdarą ir ant viršaus trupinti likusią tešlą. Kepti 220o C.
- Prikabinti failai
-
- varsketis.jpg (19.74 KiB) Peržiūrėta 5605 karus(ų)
Re: TORTAI
Norėčiau ko nors is varškės.. pvz. to lb apetitiškai atrodančio varškėčio
Re: TORTAI
Prancūziškas šokoladinis tortas
Biskvitui 4 kiaušinius ir 3 trynius išplakti su 150 g cukraus pudros. Sudėti 150 g miltų ir 4 šaukštus kakavos. 3 baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti į kiaušinių-miltų masę. Atsargiai išmaišyti. Iškepti tris papločius.
Kremui iš vieno pakelio išvirti vanilinį pudingą. Ištirpinti 400 g šokolado ir sumaišyti su šiltu pudingu. Kai atvės išmaišyti su 200 g plaktos grietinėlės. Papločius pertepti kremu (galima juos sulaistyti stipria kava ir pan.). Tortą iš visų pusių irgi aptepti tuo pačiu kremu (galima plakta grietinėle), papuošti. Per naktį palaikyti šaldytuve.
Biskvitui 4 kiaušinius ir 3 trynius išplakti su 150 g cukraus pudros. Sudėti 150 g miltų ir 4 šaukštus kakavos. 3 baltymus išplakti iki standžių putų ir sudėti į kiaušinių-miltų masę. Atsargiai išmaišyti. Iškepti tris papločius.
Kremui iš vieno pakelio išvirti vanilinį pudingą. Ištirpinti 400 g šokolado ir sumaišyti su šiltu pudingu. Kai atvės išmaišyti su 200 g plaktos grietinėlės. Papločius pertepti kremu (galima juos sulaistyti stipria kava ir pan.). Tortą iš visų pusių irgi aptepti tuo pačiu kremu (galima plakta grietinėle), papuošti. Per naktį palaikyti šaldytuve.
- Prikabinti failai
-
- Prancuziskastortas1.JPG (47.88 KiB) Peržiūrėta 5463 karus(ų)
-
- Prancuziskastortas2.JPG (42.4 KiB) Peržiūrėta 5463 karus(ų)
Re: TORTAI
Tortas "Naktis"
Biskvitui 5 baltymus išplakti iki standžių putų. Toliau plakant pilti 2 st. cukraus, po vieną sudėti 5 trynius. Po šaukštą į tešlą sudėti 2 st. miltų, išmaišytus su 4 valg. š. kakavos ir 1/3 arb. š. sodos (nugesinti citrinos sultimis arba actu).
Kepti apie 40 min. 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
Ataušus perpjauti į tris dalis. Pirmą dalį sulaistyti sirupu (braškių uogienę praskiedžiau vandeniu), aptepti pudingu (pasiruošiau vanilinį pudingą iš pakelio), uždėti antrą biskvito dalį, aptepti abrikosų džemu ir uždeti sulaistytą trečią dalį. Puošti šokoladu. Gerai būtų, kad pastovėtų per naktį.
Biskvitui 5 baltymus išplakti iki standžių putų. Toliau plakant pilti 2 st. cukraus, po vieną sudėti 5 trynius. Po šaukštą į tešlą sudėti 2 st. miltų, išmaišytus su 4 valg. š. kakavos ir 1/3 arb. š. sodos (nugesinti citrinos sultimis arba actu).
Kepti apie 40 min. 180 laipsnių karštumo orkaitėje.
Ataušus perpjauti į tris dalis. Pirmą dalį sulaistyti sirupu (braškių uogienę praskiedžiau vandeniu), aptepti pudingu (pasiruošiau vanilinį pudingą iš pakelio), uždėti antrą biskvito dalį, aptepti abrikosų džemu ir uždeti sulaistytą trečią dalį. Puošti šokoladu. Gerai būtų, kad pastovėtų per naktį.
- Prikabinti failai
-
- Tortasnaktis.JPG (46.81 KiB) Peržiūrėta 5390 karus(ų)
Re: TORTAI
Labai skaniai atrodo
Re: TORTAI
vanilinis varskes tortas
* 150-200 gr sausainių (aš naudojau pieniškus)
* 250 gr cukraus
* 3 valgomieji šaukštai sviesto (išlydyto)
* 800 gr minkšto ar kreminio sūriaus (varškės) - ką rasite parduotuvėje (nesūdyto) (Amerikoje - cream cheese, Anglijoje - soft cheese)
* pusė valgomojo šaukšto druskos
* 2 kiaušiniai
* pusė arba vienas šaukštas vanilės ekstrakto - pagal skonį
* 250gr mascarpone sūriaus
Labai svarbus dalykas - kad visi ingredientai būtų kambario temperatūros. Tortą kepame ant vandens vonelės, kad nebūtų įtrūkimų nuo drėgmės stygiaus.
1. Įkaitiname orkaitę iki 175 laipsnių.
2. Sutrupinti sausainius ir sumaišyti su lydytu sviestu ir 3 valgomais šaukštais cukraus. Mišinį lygiai paskirstyti po visą formą, išklotą kepimo popieriumi, ir prispausti presu. Kepti įkaitintoje orkaitėje 10 min, kol pluta neparuduos.
3. Vėsiname torto plutą.
4. Nežinau ar verta, bet aš sekiau visas instrukcijas ir pažeminau temperatūrą iki 160 laipsnių.
5. Sudedame minkštą sūrį į indą ir plakam su plaktuvu 2 min.
6. Sudedame likusį cukrų ir druską ir plakam.
7. Sudedame po vieną kiaušinį plakdami.
8. Pagaliau įdedame mascarpone sūrį ir vanilę ir plakam kol bus vientisa masė.
9. Sudedame sūriaus masę ant plutos ir kepame 60-80 min.
10. Atvėsiname kambario temperatūroje ir statome į šaldytuvą nakčiai arba bent 4 valandom.
* 150-200 gr sausainių (aš naudojau pieniškus)
* 250 gr cukraus
* 3 valgomieji šaukštai sviesto (išlydyto)
* 800 gr minkšto ar kreminio sūriaus (varškės) - ką rasite parduotuvėje (nesūdyto) (Amerikoje - cream cheese, Anglijoje - soft cheese)
* pusė valgomojo šaukšto druskos
* 2 kiaušiniai
* pusė arba vienas šaukštas vanilės ekstrakto - pagal skonį
* 250gr mascarpone sūriaus
Labai svarbus dalykas - kad visi ingredientai būtų kambario temperatūros. Tortą kepame ant vandens vonelės, kad nebūtų įtrūkimų nuo drėgmės stygiaus.
1. Įkaitiname orkaitę iki 175 laipsnių.
2. Sutrupinti sausainius ir sumaišyti su lydytu sviestu ir 3 valgomais šaukštais cukraus. Mišinį lygiai paskirstyti po visą formą, išklotą kepimo popieriumi, ir prispausti presu. Kepti įkaitintoje orkaitėje 10 min, kol pluta neparuduos.
3. Vėsiname torto plutą.
4. Nežinau ar verta, bet aš sekiau visas instrukcijas ir pažeminau temperatūrą iki 160 laipsnių.
5. Sudedame minkštą sūrį į indą ir plakam su plaktuvu 2 min.
6. Sudedame likusį cukrų ir druską ir plakam.
7. Sudedame po vieną kiaušinį plakdami.
8. Pagaliau įdedame mascarpone sūrį ir vanilę ir plakam kol bus vientisa masė.
9. Sudedame sūriaus masę ant plutos ir kepame 60-80 min.
10. Atvėsiname kambario temperatūroje ir statome į šaldytuvą nakčiai arba bent 4 valandom.
Re: TORTAI
Jogurtinis tortas su medumi
300 g persijotų miltų; 300 g cukraus pudros;
200 g tirpinto sviesto; 200 g kuo riebesnio
natūralaus jogurto; 4 kiaušiniai; šaukštas kepimo
miltelių, alyvuogių aliejaus.
Puošti: cukraus pudros. Pagardui - riebaus natūralaus jogurto ir medaus.
Sviestą išsukite su cukraus pudra. Po vieną įmuškite kiaušinius ir kiekvienąkart išplakite. Tada supilkite jogurtą, suberkite miltus ir kepimo miltelius. Apvalią kepimo formą, pavyzdžiui, 18 cm skersmens, ištepkite aliejumi ir išklokite kepimo popieriumi. Tešlą sudėkite į paruoštą kepimo formą ir pašaukite į 180 laipsnių karščio orkaitę.
Kepkite apie valandą, kol tešla pasidarys stangri. Iškepusios apibarstykite cukraus pudra ir patiekite su jogurtu ir medumi. Šis žavingas tortas yra citrinų skonio, nors citrinų jo sudėtyje nėra.
Patarimas
Jei neturite riebaus jogurto, sumaišykite paprastą jogurtą perpus su riebia nerūgščia grietine.
300 g persijotų miltų; 300 g cukraus pudros;
200 g tirpinto sviesto; 200 g kuo riebesnio
natūralaus jogurto; 4 kiaušiniai; šaukštas kepimo
miltelių, alyvuogių aliejaus.
Puošti: cukraus pudros. Pagardui - riebaus natūralaus jogurto ir medaus.
Sviestą išsukite su cukraus pudra. Po vieną įmuškite kiaušinius ir kiekvienąkart išplakite. Tada supilkite jogurtą, suberkite miltus ir kepimo miltelius. Apvalią kepimo formą, pavyzdžiui, 18 cm skersmens, ištepkite aliejumi ir išklokite kepimo popieriumi. Tešlą sudėkite į paruoštą kepimo formą ir pašaukite į 180 laipsnių karščio orkaitę.
Kepkite apie valandą, kol tešla pasidarys stangri. Iškepusios apibarstykite cukraus pudra ir patiekite su jogurtu ir medumi. Šis žavingas tortas yra citrinų skonio, nors citrinų jo sudėtyje nėra.
Patarimas
Jei neturite riebaus jogurto, sumaišykite paprastą jogurtą perpus su riebia nerūgščia grietine.
Re: TORTAI
tiramisu surio tortas
1/4 puodelio maltos netirpios kavos
1 puodelis verdančio vandens
1/3 puodelio marsalos (itališko spirituoto vyno)
2 v. š. smulkaus cukraus
250 g biskvitinių pirštelių
2 a. š. želatinos
150 g kreminio sūrio
1/3 puodelio cukraus pudros
250 g maskarponės
2 v. š. marsalos
300 ml riebios grietinėlės
100 g kavos pupelių, dengtų šokoladu
Kavą užplikyti verdančiu vandeniu, palaikyti 4 minutes ir nukošti. Sumaišyti paruoštą kavą su cukrumi ir marsala. Aušinti apie 10 minučių. 80 ml gauto skysčio supilti į nedidelį puodą ir pavirti, kol skysčio liks apie 1 v. š. Ataušinti.
Želatiną užbarstyti ant 2 v. š. šalto vandens, išbrinkinti ir pakaitinus ant vandens garų ištirpinti. Aušinti 5 min.
Kreminį sūrį išplakti su cukraus pudra iki vientisos masės. Sudėti maskarponę, supilti marsalą, želatiną ir viską gerai išmaišyti. Grietinėlę išplakti iki standumo ir įmaišyti į sūrio masę.
22 cm skersmens torto formą šiek tiek patepti riebalais. Biskvitinių pirštelių galus nupjauti taip, kad sausainiai liktų 7 cm ilgio. Sausainių plokščiąsias puses pamirkyti likusioje kavoje ir sustatyti paruoštoje formoje nupjautais galais žemys pagal formos sieneles. Likusius sausainių galiukus taip pat pamirkyti kavoje ir sudėti ant formos dugno. Sukrėsti sūrio masę. Šaukštą tirštojo kavos sirupo pašlakstyti ant sūrio masės ir mediniu pagaliuku lengvai pamaišyti.
Tortą per naktį pašaldyti. Prieš patiekiant pabarstyti šokoladu dengtomis kavos pupelėmis.
P. S. puodelis - 237 ml. Aš kepiau biskvitinius pirštelius ir biskvitą pati, kaip ir šiame recepte. Ant lėkštės dėjau vieną biskvito sluoksnį, jį sulaisčiau paruoštu kavos sirupu, aplinkui sustačiau padrėkintus pirštelius. Tada sudėjau pusę sūrio masės. Ant viršaus dėjau iš abiejų pusių padrėkintą antrąjį biskvito sluoksnį ir likusią sūrio masę. Vietoje marsalos naudojau Cointreau (stiprų apelsinų likerį). Tikrai labai skanu!..
1/4 puodelio maltos netirpios kavos
1 puodelis verdančio vandens
1/3 puodelio marsalos (itališko spirituoto vyno)
2 v. š. smulkaus cukraus
250 g biskvitinių pirštelių
2 a. š. želatinos
150 g kreminio sūrio
1/3 puodelio cukraus pudros
250 g maskarponės
2 v. š. marsalos
300 ml riebios grietinėlės
100 g kavos pupelių, dengtų šokoladu
Kavą užplikyti verdančiu vandeniu, palaikyti 4 minutes ir nukošti. Sumaišyti paruoštą kavą su cukrumi ir marsala. Aušinti apie 10 minučių. 80 ml gauto skysčio supilti į nedidelį puodą ir pavirti, kol skysčio liks apie 1 v. š. Ataušinti.
Želatiną užbarstyti ant 2 v. š. šalto vandens, išbrinkinti ir pakaitinus ant vandens garų ištirpinti. Aušinti 5 min.
Kreminį sūrį išplakti su cukraus pudra iki vientisos masės. Sudėti maskarponę, supilti marsalą, želatiną ir viską gerai išmaišyti. Grietinėlę išplakti iki standumo ir įmaišyti į sūrio masę.
22 cm skersmens torto formą šiek tiek patepti riebalais. Biskvitinių pirštelių galus nupjauti taip, kad sausainiai liktų 7 cm ilgio. Sausainių plokščiąsias puses pamirkyti likusioje kavoje ir sustatyti paruoštoje formoje nupjautais galais žemys pagal formos sieneles. Likusius sausainių galiukus taip pat pamirkyti kavoje ir sudėti ant formos dugno. Sukrėsti sūrio masę. Šaukštą tirštojo kavos sirupo pašlakstyti ant sūrio masės ir mediniu pagaliuku lengvai pamaišyti.
Tortą per naktį pašaldyti. Prieš patiekiant pabarstyti šokoladu dengtomis kavos pupelėmis.
P. S. puodelis - 237 ml. Aš kepiau biskvitinius pirštelius ir biskvitą pati, kaip ir šiame recepte. Ant lėkštės dėjau vieną biskvito sluoksnį, jį sulaisčiau paruoštu kavos sirupu, aplinkui sustačiau padrėkintus pirštelius. Tada sudėjau pusę sūrio masės. Ant viršaus dėjau iš abiejų pusių padrėkintą antrąjį biskvito sluoksnį ir likusią sūrio masę. Vietoje marsalos naudojau Cointreau (stiprų apelsinų likerį). Tikrai labai skanu!..
- Prikabinti failai
-
- PICT82320.jpg (80.87 KiB) Peržiūrėta 5323 karus(ų)
Re: TORTAI
- Prikabinti failai
-
- PICT82500.jpg (30.96 KiB) Peržiūrėta 5323 karus(ų)
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: TORTAI
kodel cia Sonatinos nuotraukos ir receptai
http://sonatinos-receptai.blogspot.com/ ... amisu.html
Reikia tada parasyti, kad cia is ten
http://www.receptuknyga.lt/desertai-sal ... edumi.html
http://pragarovirtuve.lt/vanilinis-varskes-tortas/1194/
http://sonatinos-receptai.blogspot.com/ ... amisu.html
Reikia tada parasyti, kad cia is ten
http://www.receptuknyga.lt/desertai-sal ... edumi.html
http://pragarovirtuve.lt/vanilinis-varskes-tortas/1194/
- la major
- Gurmanas
- Pranešimai: 1905
- Užsiregistravo: 01 Bir 2008, 22:26
- Pliusai: 43
- Miestas: Vilnius/Mažeikiai
- Susisiekti:
Re: TORTAI
Tutsi, o tu visada dedi SAVO ORIGINALIUS receptus? Labai nedaug kas nurodo šaltinį, ir jokio kriminalo aš čia nematau. O nuotruka juk ne jokių pretenzijų į utorystę - aš iš karto supratau, kad Renici tiesiog pailiustravo receptą, ir kad tai nėra jos keptas tortukas.
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: TORTAI
kai as tik perkopinu recepta ir idedu, visada stengiuosi nurodyti saltini, kad nebutu paskui nemalonumu (Gali perzvelgti mano ikeltus receptus) O seip, as galiu visai neziureti cia tvarkos..... Istryniau jos viena pranesima, kur perkele ramunes recepta su nuotrauka, is kaip kas gaminama.... tai irgi blogai Atsiprasau, norejau kaip geriau.... isejo kaip visada
Re: TORTAI
norejau koki nors recepta parasyt,tai va kaip gavos
Re: TORTAI
as sitas tiramisu torto foto radau internete
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
Re: TORTAI
tai nieko blogo, kad idejai receptus, gerai, tik kai imi is interneto su nuotraukom, parasyk apacioje is kur emei
- pyp
- Virtuozas
- Pranešimai: 4445
- Užsiregistravo: 14 Rgp 2007, 15:41
- Pliusai: 25
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: TORTAI
Lygtais Sonatinos ir kitu receptai butu paciu sugalvoti ir uzpatentuoti...aisku buna isimciu, bet dauguma tai....
- Forelle
- Virtuozas
- Pranešimai: 11071
- Užsiregistravo: 28 Geg 2007, 08:46
- Pliusai: 689
- Miestas: Kaunas
- Susisiekti:
Re: TORTAI
Receptai tai receptai neatseksi kas juos sukūrė, patobulino ir pan., bet dėl nuotraukų čia kovos vyksta, todėl jeigu dedama ne savo nuotrauka, reikėtų parašyti iš kur.
Re: TORTAI
Mascarpone tortas su kiaušininiu kremu ir vynuogėmis
Biskvitas pirktinis ,paprasta pieniškas .
Kremui reikės :
300 gr natūralaus jogurto (galima ir su priedais , aš dėjau perikini nes jo skonis labai švelnus)
500gr mascarpone sūrio
150 gr cukraus
2 valgomi šaukštai želatinos
2-3 šaukšteliai vanilino
Vynuolių žallųjų papuošimui
1 pakelis kiaušininio kremo
250ml pieno
50gr sviesto
Eiga :
Jogurta,mascarpone,vanilina,cukrų suplakti mikseriu. Želatiną išbrinkinti vandenyje,galite ir sultyse brinkinti ,kažkur skaičiau jog citrinų sultys brinkina skiestuose vandeniu 50*50.Skysčio maždaug turi gautis 100-150 ml , pakaitinti ant viryklės, bet nevirti. Atvėsinti ir pilti į mascarpone masę su jorurtu ,gerai išmaišyti. Jeigu tortas suaugusiems galima įpilti dar ir mėgstamo alkoholio.Biskvita idedame i tortine,biskvito storis gali būti apie 2-3cm ,supilti mascarpone ir jogurto suruošta mase ir stingdinti šaldytuve.
Sustingdžius išimti iš formos ir aptepti kiaušininiu kremu ,kuris gaminamas taip : kremo miltelius su pienu dėti i kombaiga , ar plakti su mikseriu 2-3 minutes , idėti sviesto ir vėl paplakti kokia 1 minute,ir viskas kremas paruoštas.Išimto sustingusi torta iš tortinės aptepti kaiušininiu kremu ir šonus ir viršų, pasilikti kremo papuošimui, jei norite bet nebūtina , puošti kremu ir vynuogėmis fantazijos tik reikia ir tortas bus super ) Skanaus
http://images44.fotki.com/v1407/photos/ ... 341-vi.jpg
Biskvitas pirktinis ,paprasta pieniškas .
Kremui reikės :
300 gr natūralaus jogurto (galima ir su priedais , aš dėjau perikini nes jo skonis labai švelnus)
500gr mascarpone sūrio
150 gr cukraus
2 valgomi šaukštai želatinos
2-3 šaukšteliai vanilino
Vynuolių žallųjų papuošimui
1 pakelis kiaušininio kremo
250ml pieno
50gr sviesto
Eiga :
Jogurta,mascarpone,vanilina,cukrų suplakti mikseriu. Želatiną išbrinkinti vandenyje,galite ir sultyse brinkinti ,kažkur skaičiau jog citrinų sultys brinkina skiestuose vandeniu 50*50.Skysčio maždaug turi gautis 100-150 ml , pakaitinti ant viryklės, bet nevirti. Atvėsinti ir pilti į mascarpone masę su jorurtu ,gerai išmaišyti. Jeigu tortas suaugusiems galima įpilti dar ir mėgstamo alkoholio.Biskvita idedame i tortine,biskvito storis gali būti apie 2-3cm ,supilti mascarpone ir jogurto suruošta mase ir stingdinti šaldytuve.
Sustingdžius išimti iš formos ir aptepti kiaušininiu kremu ,kuris gaminamas taip : kremo miltelius su pienu dėti i kombaiga , ar plakti su mikseriu 2-3 minutes , idėti sviesto ir vėl paplakti kokia 1 minute,ir viskas kremas paruoštas.Išimto sustingusi torta iš tortinės aptepti kaiušininiu kremu ir šonus ir viršų, pasilikti kremo papuošimui, jei norite bet nebūtina , puošti kremu ir vynuogėmis fantazijos tik reikia ir tortas bus super ) Skanaus
http://images44.fotki.com/v1407/photos/ ... 341-vi.jpg
- Prikabinti failai
-
- DSC06341-vi.jpg (60.18 KiB) Peržiūrėta 5232 karus(ų)
Re: TORTAI
Kelia apetitą dar sausainių pagrindą būtų galima pridėti