Puslapis 41 iš 75
Re: TORTAI
Parašytas: 09 Gru 2009, 17:02
Lilina
MANO GIMTADIENIO TORTUKAS. Sausainiai gaideliai pertepti grietinės, cukraus ir banano mišiniu. Dukra puošė. Aš tik biški pareguliavu kad visi papuošimai neatsidurtu vienoj vietoj
Re: TORTAI
Parašytas: 09 Gru 2009, 17:10
Tutsi
labai zaismingai cia abi pasidarbavot
Re: TORTAI
Parašytas: 09 Gru 2009, 17:11
Lilina
aga, toks vaikiškas gaminukas
Re: TORTAI
Parašytas: 09 Gru 2009, 17:11
la major
ooooooooooo, dukrelė turi meninių sugebėjimų
Koks linksmas spalvingas tortas, ai koks skanumas-gražumas, super
Re: TORTAI
Parašytas: 09 Gru 2009, 17:12
Tutsi
o man tokie patinka.... taip atsibode visi mandrus tortai
Re: TORTAI
Parašytas: 09 Gru 2009, 17:36
Živilė
Pritariu Tutsi. Aš irgi pasiilgstu per šventes paprastų tortukų. Kuo paprasčiau, tuo skaniau
Re: TORTAI
Parašytas: 09 Gru 2009, 20:43
erikiux
Labai gražiai atrodo
Įtariu, kad pats smagumas buvo jį puošti?
Re: TORTAI
Parašytas: 11 Gru 2009, 21:25
Rubine
Labai zaviai tortelis atrodo,matosi kad is sirdeles padirbeta
Re: TORTAI
Parašytas: 11 Gru 2009, 22:33
astadi
noriu pasiulyti pasigaminti paprasta tortuka.Jo nereikes kepti.tikrai skanus obuoliu tortukas.Reikes 1kg zaliu obuoliu,500g sausainiu ,300g sviesto,1/2st cukraus,3arb s zelatinos.obuolius nulupti sutarkuoti burokine tarka,apslakstyti citrinos sultimis.Sviesta issukti su cukrumi deti sutarkuotus obuolius ismaisyti,pamazu maisant pilti istirpinta zelatina viska gerai ismaisyti.Iturima forma deti sluoksni sausainiu ,deti sluoksni kremo ir tt.Atsaldyti saldytuve apie 3val.geriau per nakti ir ragaukite.Skanaus
Re: TORTAI
Parašytas: 11 Gru 2009, 23:08
Tutsi
kazkur jau skaiciau apie toki tortuka.... reiketu pameginti... turetu buti gaivu
Re: TORTAI
Parašytas: 11 Gru 2009, 23:14
astadi
uzmirsau parasyti kad rekomenduoju deti puse sokolainiu sausainiu puse baltu.Kas valge neatspejo is ko padarytas
Re: TORTAI
Parašytas: 11 Gru 2009, 23:17
Tutsi
o nuotraukos neturi to tortuko
Re: TORTAI
Parašytas: 11 Gru 2009, 23:27
astadi
nuotraukos neturiu.pasipuosiu sonus trupiniais sausainiu o virsu uztepu plonu plaktos grietineles sluoksniu ,kai truputi sustinksta puosiu suatplestais mazais zele saldainiu gabaliukais ivairiu spalvu,ant balto fono graziai atroo ,o prapjautas atrodo kaip biskvitinis tortas
Re: TORTAI
Parašytas: 11 Gru 2009, 23:29
janrri
jaučiu, kad labai skanus tortas
Re: TORTAI
Parašytas: 11 Gru 2009, 23:40
astadi
Pabandykit nenusivilsit
Re: TORTAI
Parašytas: 11 Gru 2009, 23:50
janrri
astadi rašė:Pabandykit nenusivilsit
teks, tik reikia obuolių nusipirkti
Re: TORTAI
Parašytas: 12 Gru 2009, 01:00
Tutsi
lek pas mane, to gero sociai turiu
Re: TORTAI
Parašytas: 13 Gru 2009, 00:11
la major
o aš sočiai turiu obuolių, skirtų kepimui tik, ir juos greiti reikia sudoroti (jau puva, valgyt šiaip neskanūs). Tai gal šitą tortelioką pabandysiu iš jų
Re: TORTAI
Parašytas: 28 Sau 2010, 14:54
janrri
Re: TORTAI
Parašytas: 28 Sau 2010, 16:09
Lilina
Čia iš Žele padaryta?
Re: TORTAI
Parašytas: 28 Sau 2010, 16:37
janrri
Lilina rašė:Čia iš Žele padaryta?
Ne, čia ne iš želės.
Vienas morenginis, kitas kriaušinis, kitas su sūriu.
Re: TORTAI
Parašytas: 28 Sau 2010, 16:41
Lilina
grožis
Re: TORTAI
Parašytas: 28 Sau 2010, 17:35
Tutsi
cia pagal uzsakyma daret
Kiek tas grozis kainavo
Re: TORTAI
Parašytas: 28 Sau 2010, 19:01
erneka
Oho kaip gražu
Kaži iš ko čia toks viršus lyg gruoblėtas padarytas ?
Re: TORTAI
Parašytas: 28 Sau 2010, 20:30
Forelle
Labai jau įspūdingi tortai
Re: TORTAI
Parašytas: 28 Sau 2010, 21:52
Tutsi
labai tas glaistas man skanus buna
Re: TORTAI
Parašytas: 28 Sau 2010, 23:01
janrri
Tutsi rašė:cia pagal uzsakyma daret
Kiek tas grozis kainavo
Pagal užsakymą, o mokėjom sakyčiau nedaug, tik 40 litų.
Re: TORTAI
Parašytas: 28 Sau 2010, 23:55
sinsan
bet ir grooooozis
Re: TORTAI
Parašytas: 29 Sau 2010, 00:15
Tutsi
tai tikrai nebrangiai
Re: TORTAI
Parašytas: 22 Vas 2010, 02:42
la major
Morkų tortas
Receptas yra štai čia:
http://duonosirzaidimu.wordpress.com/20 ... am-irasui/
Aš dariau pusę porcijos, nedėjau sodos, kepiau 1 val. vieną lakštą, kurį vėliau tiesiog perpjoviau pusiau. Vietoje granuliuoto cukraus naudojau įprastą. Į kremą dėjau apelsino esenciją vietoje vanilės (labai tiko) ir beveik dvigubai mažiau cukraus pudros. O visą kitą - pagal instrukcijas
Skanus kvapnus, drėgnas tortas. Labai rekomenduoju, kai daug valgytojų: labai sotus tortukas