Puslapis 133

Žuvis

Parašytas: 02 Kov 2007, 16:06
Lilina
Neradau temos apie žuvį, gal blogai ješkojau. Bet labai noriu pasigirti kokią skanią žuvį valgėm ....Nupirkau upėtakį vakar. Šiandien sumaliau citrinos ževelę, kartu su 80 gr alyvuogių ir šaukštu aliejaus, prikimšau tuom upėtakį, ir išspaudžiau citrinos sukčių ant visos žuvies. Įdėjau į foliją, apibarsčiau alyvuogėm ir apklojau pomidorais, užkėpiau....skonis - neišpasakytas!!! :hubba: :hubba: :hubba: Pasirodo gerą žuvį gena sunku sugadinti. Ai dar ryžių išviriau prie jos ir sumaišiau su meksikietiškom salotom(kukuruza, žirneliai, paprika) apsilaižem su vyru .

Tiesa dar pavyko parduotuvėje gauti stintu, bet parukytu, pirštu vos nesuvalgėm savo, kaip skanu. Ir kaip aš anksčiau nepirkau žuvies :?: :?: :?:

Parašytas: 02 Kov 2007, 16:12
zuikaite
O as vat del zuvies nemirstu, nes vaikysteje atsivalgiau. Tevas ezere prigaudydavo, tai teko gan daug (kaip vaikui) ju nuvalyti, paskyui valgyti keptas su kaulais, ir daug kartu uzspringti kokiu vienu is ju. :evil: Tai aciu, dabar valgau tk jei nera kaulu, pvz. menkes file, o pas mus ji brangoka, tai ir tai valgau retokai.

Parašytas: 02 Kov 2007, 16:17
Lilina
Tai čia š... žuvis. Mes irgi ežere prigaudom, paskui valgom ir spjaunamės. Aš jau pareiškiau vyrui ultimatumą, kad tokią žuvį patys žvejai turi valyti, tai jis pareiške, kad daugiau nebegaudys ir parodė man anglišką špygą(kaip Ramunė sako)...koks ten malonumas, oda ir kaulai 078 Bet čia nupirkau SKANIĄ žuvį.

Parašytas: 02 Kov 2007, 16:21
zuikaite
Kai kaulu nera, tai zuvis skanus dalykas. Ypac zuvies sultinys. Gal kas zinote, kaip issivirti skaidru zuvies sultinuka? Nors manau, cia nereikia daug mokslu, galva, kitos zuvies taliekos ip uoda su prieskoniai ir virti, nukosti ir sultinys :lol:

Parašytas: 02 Kov 2007, 16:23
silsta
Esu didelė gerbėja žuvies, silkės. Ne taip seniai pirkau lašišos (akcijinės, mat tada ji pigesnė). Irgi klojau ant folijos, paprieskoniavau, citrinukės užlašinau, ir dar buvo likę labai nedaug brendžio butely, tai eksperimentuojant dar ir jo truputuką užlašinau. Nu skonis...mmmmm..
Šventiniai pietūs :bis:

Parašytas: 02 Kov 2007, 16:28
zuikaite
Va lasisa tai kita kalba. Va cia tai zuvis :hubba: :luks: Tik gamink :cook1: ir valgyk :valg: Mano mama tai ja marinuoja su cirtinos sultim ir zolelem ivairiom. paskui su bulka ir sviestu sumustinius daro, tai gaunasi :hubba: :hubba: :hubba: Kazkur turejau jos receptuka, bet kazi ar rasiu :roll:

Parašytas: 02 Kov 2007, 16:38
Tutsi
lasisa pati skaniausia,paprieskoniuota zolelemis ir citrina o po to pakepta keptuveje apie 3-4 minutes :hubba: :hubba: :luks:

Parašytas: 02 Kov 2007, 16:49
Ramunė
tutsi rašė:lasisa pati skaniausia,paprieskoniuota zolelemis ir citrina o po to pakepta keptuveje apie 3-4 minutes :hubba: :hubba: :luks:
:luks: Arba ant grotelių :hubba:

Parašytas: 02 Kov 2007, 17:24
janrri
Nepeikit ežerų ir upių žuvų, tik užnervina jų valymas :evil: :evil: :evil: .

O mūsų giriamos lašišos yra auginamos pramoniniu būdu, kaip ir visos vištos, maitinamos harmonais, papildais ir visu kitu mėšlu.

Parašytas: 02 Kov 2007, 17:45
Tutsi
o as ir nepeikiu musu žuvelioku,nes pati esu uzkietejusi zveje.Megstu ir zvejoti ir zuvi valyti,tik vat valgyti nelabai :?

Parašytas: 02 Kov 2007, 17:58
janrri
tutsi rašė:o as ir nepeikiu musu žuvelioku,nes pati esu uzkietejusi zveje.Megstu ir zvejoti ir zuvi valyti,tik vat valgyti nelabai :?
O aš žvejo dukra. Per savo gyvenimą tiek privalius, kad ................ .
Ir galėčiau žvejoti, bet neturiu kompanijos, vyras medžiotojas ir dauguma draugų medžiotojai, o žvejų baba :cry: :(

Parašytas: 02 Kov 2007, 18:21
Tutsi
tada uzkresk ka nors zvejyba,ir turesi kompanija 043

Parašytas: 03 Kov 2007, 12:26
Lilina
Lašiša yra tokia žuvis , kurios neimanoma sugadinti, kokių tik nori prieskonių dėk, ji vistiek bus skani.

Parašytas: 19 Kov 2007, 17:41
Tutsi
oi nesakyk,nesakyk 018 ,teko valgyti sugadinta lasisa su cinamonu 078

Parašytas: 21 Kov 2007, 20:35
Ramunė
O kokia : rūkyta, kepta ar marinuota lašiša buvo :? Man viskas, kas neišbandyta - įdomu :twisted:

Parašytas: 21 Kov 2007, 22:34
Ramunė
tutsi rašė:oi nesakyk,nesakyk 018 ,teko valgyti sugadinta lasisa su cinamonu 078

Kažkada vyras buvo nupirkęs daug karšto rūkymo lašišos, tai ieškojau visokių receptėlių. Radau vieną :

Batonas,
sviestas ( labai simboliškai),
lašiša,
avokadas.

Mėgėjams avokado turėtų patikti, o man - 078

Parašytas: 26 Kov 2007, 12:22
Tutsi
Ramunė rašė:O kokia : rūkyta, kepta ar marinuota lašiša buvo :? Man viskas, kas neišbandyta - įdomu :twisted:
Kepta ir daug cinamono 078

Parašytas: 26 Kov 2007, 16:57
Ramunė
Silkė su cinamonu :luks: O žuvies neteko ragauti :?

Parašytas: 26 Kov 2007, 17:40
Tutsi
paragauk...... 078 :laugh:

Parašytas: 26 Kov 2007, 17:41
Ramunė
tutsi rašė:paragauk...... 078 :laugh:
:aciu1: :aciu2: nebent kas pavaišins. O tai lašišą gadint gaila :?

Parašytas: 26 Kov 2007, 17:42
Tutsi
tai daug nemegink,pora gabaliuku,o gal tau visai ir patiks :roll:

Parašytas: 26 Kov 2007, 17:44
Ramunė
tutsi rašė:tai daug nemegink,pora gabaliuku,o gal tau visai ir patiks :roll:
Irgi mintis :luks:

Parašytas: 26 Kov 2007, 17:46
Tutsi
:aciu1:

Parašytas: 30 Kov 2007, 12:59
Lilina
Rekomenduoju patiekala iš "Moters savaitgalio virtuvės" :cook3:

Pati šiandien gaminau, tik ne su bulvėm, o su ryžiais rudais ir daržovėm. Labai skanu :P

Parašytas: 30 Kov 2007, 13:00
Lilina
Ai, neatidi esu, jau pati pirmą ši receptą buvau įdėjus :oops: matomai labai susižvėjus juo esu :roll:

Parašytas: 30 Kov 2007, 13:14
Ramunė
Nesvarbu, su paveikslėliu man visada geriau :P
Skanu upėtakis, bet taip nesu gaminusi :?

Parašytas: 10 Bal 2007, 21:27
Hazel
pussesere atsiunte nuotraukele :) man, sedint isalkusiai po jogurtu dietos, net akys aptemo :lol: :lol:

Parašytas: 10 Bal 2007, 21:33
Ramunė
Paveikslėlis Paveikslėlis

Parašytas: 10 Bal 2007, 21:34
Hazel
nnet pavydas kilo, kad ji valgo tokius graziai atrodancius zuveliokus :twisted:

Parašytas: 10 Bal 2007, 23:01
Lilina
Na jei jau pradejom žuvu nuotraukas dėt, tai štai tokią žuvytę mano anyta man kartą per gimtadienį buvo padarius :P