Puslapis 1 iš 33
Žuvis
Parašytas: 02 Kov 2007, 16:06
Lilina
Neradau temos apie žuvį, gal blogai ješkojau. Bet labai noriu pasigirti kokią skanią žuvį valgėm ....Nupirkau upėtakį vakar. Šiandien sumaliau citrinos ževelę, kartu su 80 gr alyvuogių ir šaukštu aliejaus, prikimšau tuom upėtakį, ir išspaudžiau citrinos sukčių ant visos žuvies. Įdėjau į foliją, apibarsčiau alyvuogėm ir apklojau pomidorais, užkėpiau....skonis - neišpasakytas!!!
Pasirodo gerą žuvį gena sunku sugadinti. Ai dar ryžių išviriau prie jos ir sumaišiau su meksikietiškom salotom(kukuruza, žirneliai, paprika) apsilaižem su vyru .
Tiesa dar pavyko parduotuvėje gauti stintu, bet parukytu, pirštu vos nesuvalgėm savo, kaip skanu. Ir kaip aš anksčiau nepirkau žuvies
Parašytas: 02 Kov 2007, 16:12
zuikaite
O as vat del zuvies nemirstu, nes vaikysteje atsivalgiau. Tevas ezere prigaudydavo, tai teko gan daug (kaip vaikui) ju nuvalyti, paskyui valgyti keptas su kaulais, ir daug kartu uzspringti kokiu vienu is ju.
Tai aciu, dabar valgau tk jei nera kaulu, pvz. menkes file, o pas mus ji brangoka, tai ir tai valgau retokai.
Parašytas: 02 Kov 2007, 16:17
Lilina
Tai čia š... žuvis. Mes irgi ežere prigaudom, paskui valgom ir spjaunamės. Aš jau pareiškiau vyrui ultimatumą, kad tokią žuvį patys žvejai turi valyti, tai jis pareiške, kad daugiau nebegaudys ir parodė man anglišką špygą(kaip Ramunė sako)...koks ten malonumas, oda ir kaulai
Bet čia nupirkau SKANIĄ žuvį.
Parašytas: 02 Kov 2007, 16:21
zuikaite
Kai kaulu nera, tai zuvis skanus dalykas. Ypac zuvies sultinys. Gal kas zinote, kaip issivirti skaidru zuvies sultinuka? Nors manau, cia nereikia daug mokslu, galva, kitos zuvies taliekos ip uoda su prieskoniai ir virti, nukosti ir sultinys
Parašytas: 02 Kov 2007, 16:23
silsta
Esu didelė gerbėja žuvies, silkės. Ne taip seniai pirkau lašišos (akcijinės, mat tada ji pigesnė). Irgi klojau ant folijos, paprieskoniavau, citrinukės užlašinau, ir dar buvo likę labai nedaug brendžio butely, tai eksperimentuojant dar ir jo truputuką užlašinau. Nu skonis...mmmmm..
Šventiniai pietūs
Parašytas: 02 Kov 2007, 16:28
zuikaite
Parašytas: 02 Kov 2007, 16:38
Tutsi
Parašytas: 02 Kov 2007, 16:49
Ramunė
Arba ant grotelių
Parašytas: 02 Kov 2007, 17:24
janrri
Nepeikit ežerų ir upių žuvų, tik užnervina jų valymas
.
O mūsų giriamos lašišos yra auginamos pramoniniu būdu, kaip ir visos vištos, maitinamos harmonais, papildais ir visu kitu mėšlu.
Parašytas: 02 Kov 2007, 17:45
Tutsi
o as ir nepeikiu musu žuvelioku,nes pati esu uzkietejusi zveje.Megstu ir zvejoti ir zuvi valyti,tik vat valgyti nelabai
Parašytas: 02 Kov 2007, 17:58
janrri
tutsi rašė:o as ir nepeikiu musu žuvelioku,nes pati esu uzkietejusi zveje.Megstu ir zvejoti ir zuvi valyti,tik vat valgyti nelabai
O aš žvejo dukra. Per savo gyvenimą tiek privalius, kad ................ .
Ir galėčiau žvejoti, bet neturiu kompanijos, vyras medžiotojas ir dauguma draugų medžiotojai, o žvejų baba
Parašytas: 02 Kov 2007, 18:21
Tutsi
tada uzkresk ka nors zvejyba,ir turesi kompanija
Parašytas: 03 Kov 2007, 12:26
Lilina
Lašiša yra tokia žuvis , kurios neimanoma sugadinti, kokių tik nori prieskonių dėk, ji vistiek bus skani.
Parašytas: 19 Kov 2007, 17:41
Tutsi
oi nesakyk,nesakyk
,teko valgyti sugadinta lasisa su cinamonu
Parašytas: 21 Kov 2007, 20:35
Ramunė
O kokia : rūkyta, kepta ar marinuota lašiša buvo
Man viskas, kas neišbandyta - įdomu
Parašytas: 21 Kov 2007, 22:34
Ramunė
tutsi rašė:oi nesakyk,nesakyk
,teko valgyti sugadinta lasisa su cinamonu
Kažkada vyras buvo nupirkęs daug karšto rūkymo lašišos, tai ieškojau visokių receptėlių. Radau vieną :
Batonas,
sviestas ( labai simboliškai),
lašiša,
avokadas.
Mėgėjams avokado turėtų patikti, o man -
Parašytas: 26 Kov 2007, 12:22
Tutsi
Ramunė rašė:O kokia : rūkyta, kepta ar marinuota lašiša buvo
Man viskas, kas neišbandyta - įdomu
Kepta ir daug cinamono
Parašytas: 26 Kov 2007, 16:57
Ramunė
Silkė su cinamonu
O žuvies neteko ragauti
Parašytas: 26 Kov 2007, 17:40
Tutsi
paragauk......
Parašytas: 26 Kov 2007, 17:41
Ramunė
Parašytas: 26 Kov 2007, 17:42
Tutsi
tai daug nemegink,pora gabaliuku,o gal tau visai ir patiks
Parašytas: 26 Kov 2007, 17:44
Ramunė
tutsi rašė:tai daug nemegink,pora gabaliuku,o gal tau visai ir patiks
Irgi mintis
Parašytas: 26 Kov 2007, 17:46
Tutsi
Parašytas: 30 Kov 2007, 12:59
Lilina
Rekomenduoju patiekala iš "Moters savaitgalio virtuvės"
Pati šiandien gaminau, tik ne su bulvėm, o su ryžiais rudais ir daržovėm. Labai skanu
Parašytas: 30 Kov 2007, 13:00
Lilina
Ai, neatidi esu, jau pati pirmą ši receptą buvau įdėjus
matomai labai susižvėjus juo esu
Parašytas: 30 Kov 2007, 13:14
Ramunė
Nesvarbu, su paveikslėliu man visada geriau
Skanu upėtakis, bet taip nesu gaminusi
Parašytas: 10 Bal 2007, 21:27
Hazel
pussesere atsiunte nuotraukele
man, sedint isalkusiai po jogurtu dietos, net akys aptemo
Parašytas: 10 Bal 2007, 21:33
Ramunė
Parašytas: 10 Bal 2007, 21:34
Hazel
nnet pavydas kilo, kad ji valgo tokius graziai atrodancius zuveliokus
Parašytas: 10 Bal 2007, 23:01
Lilina
Na jei jau pradejom žuvu nuotraukas dėt, tai štai tokią žuvytę mano anyta man kartą per gimtadienį buvo padarius