Puslapis 4 iš 13
Parašytas: 12 Geg 2007, 16:32
Hazel
tutsi rašė:Hazel rašė:tutsi rašė:VARŠKĖS IR OBUOLIŲ PYRAGAS
0.5kg varškės,
0.5kg obuolių,
150g cukraus(maždaug 6 šaukštai),
3 kiaušiniai,
2šaukštai džiūvėsėlių,
100g razinų
Hazel,ar kepei sita pyraga,miltu nereikia ir ar butini dziuveseliai
nekepiau
o kodėl džiūvėsių nenori dėti?
kad neturiu namuose,o i parduotuve nueiti nera norinciu
į gimtadienį važiuodama galėsi nusipirkti
Parašytas: 12 Geg 2007, 18:02
Tutsi
kur as vaziuoju,nera jokios pakeliui parduotuves
Parašytas: 13 Geg 2007, 12:15
Hazel
tutsi rašė:kur as vaziuoju,nera jokios pakeliui parduotuves
tai kas ten per gudus miskas?
Parašytas: 13 Geg 2007, 12:22
Tutsi
ten nuosavu namu rajonas,o ne gudus miskas.Pakrastys
Parašytas: 13 Geg 2007, 12:24
Hazel
tutsi rašė:ten nuosavu namu rajonas,o ne gudus miskas.Pakrastys
na jei jau taip sakai
Parašytas: 13 Geg 2007, 12:30
Tutsi
tarp kitko,ten ponu rajonas
Parašytas: 13 Geg 2007, 12:31
Ramunė
tutsi rašė:tarp kitko,ten ponu rajonas
O tai ponams, ką, parduotuvių nereikia
Parašytas: 13 Geg 2007, 12:39
Tutsi
ten pristate tiek piliu,kad parduotuvej vietos neliko
Parašytas: 14 Geg 2007, 10:12
merope87
OBUOLIŲ PYRAGAS:
6/7 obuoliai
6 kiaušiniai
1.5 stiklinės cukraus
2 stiklinės miltų
1 šaukštelis kepimo miltelių
cinamono
PARUOŠIMAS: kiaušinius suplakti su cukrumi, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais ir išsukti tirštą tešlą. Į ją supilti norimą kiekį obuolių grežinėlių. Tešlą krėsti į sviestu išteptą skardą, pabarstyti cinamonu. Kepti apie 1val. 200 laipsnių temp. Skanaus
Parašytas: 14 Geg 2007, 10:47
Tutsi
pyragas-greitukas
Parašytas: 15 Geg 2007, 17:47
Hazel
Audziu minti penktadieni issikepti obuoliu pyraga
jau seniai bevalgeme
Parašytas: 15 Geg 2007, 17:54
Tutsi
skubek,kol obuoliu ne pl
asmasiniu yra
Parašytas: 10 Bir 2007, 12:43
Hazel
Obuolių ir varškės pyragas
Tešla
15 sausainių
2 valgomieji šaukštai cukraus
50 g sviesto arba margarino
Pirmajam įdaro sluoksniui
4 rūgštoki obuoliai
4 valgomieji šaukštai cukraus
1 valgomasis šaukštas cinamono
25 g sviesto arba margarino
Antrajam įdaro sluoksniui
1 pakelis (250 g) varškės
200 ml grietinėlės
2 valgomieji šaukštai cukraus
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
Papuošimui
150 ml grietinėlės
laimo vaisiaus arba citrinos
Sutrinkite sausainius ir ištirpinkite riebalus. Sumaišykite sutrintus sausainius, riebalus ir cukrų. Tešlą sudėkite į apvalią formą su išimamu dugnu.
Nulupkite obuolius, išimkite sėklas ir supjaustykite skiltelėmis. Pakepinkite juos riebaluose kartu su cukrumi ir cinamonu, kol suminkštės. Sudėkite obuolius į formą su sausainių mase.
Suplakite grietinėlę su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Sudėkite varškę ir gerai išmaišykite. Supilkite masę ant obuolių ir padėkite šaltai.
Suplakite grietinėlę. Nuimkite formos kraštą ir papuoškite grietinėle pyrago viršų. Galite apipabarstyti tarkuota laimo vaisiaus ar citrinos žievele.
Parašytas: 13 Bir 2007, 14:39
Hazel
Pyragas su obuoliais
3,5 pakeli0 po 180 g sausainių,
200 g sviesto,
7 dideli tarkuoti obuoliai,
3 stiklinės obuolių sulčių,
1 stiklinė cukraus,
30 g želatinos.
Želatiną ištirpinti 1,5 stiklinės sulčių. Sviestą išsukti su cukrumi. Obuolius nulupti ir sutarkuoti stambia tarka. Į atvėsintą želatiną supilti likusias sultis. Viską labai gerai sumaišyti su sulaužytais sausainiais ir supilti į norimą formą. Palikti kol sustings.
Parašytas: 14 Bir 2007, 07:51
Ramunė
Su savo receptėliu ( klaikiai skaniu ir paprastu, o svarbiausia, nekeptu) sukėlei tooookiaaaaaaa nostalgiją rugpjūčiui, kai sode šakos linksta nuo obuolių
Parašytas: 17 Bir 2007, 13:18
Hazel
Labai paprastas, bet labai skanus obuolinis pyragas
1 stiklinė miltų
1 stiklinė manų kruopų
1 stiklinė cukraus (padalinti pusiau į atskirus indelius)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
150 g sviesto
6-9 obuoliai
cinamono
Miltus, manų kruopas, pusę cukraus ir kepimo miltelius išmaišyti. Obuolius sutarkuoti burokine tarka.
Kepimo skardelę ištepti aliejumi ir užbarstyti mišinio, plonai dėti tarkuotų obuolių ir pabarstyti cinamonu. Toliau vėl - mišinys, obuoliai ir cinamonas, ir taip 3 ar 4 sluoksniai. Viršutinis sluoksnis - obuolių, ant jų užberti antrą pusę cukraus. Tada ištirpinti sviestą ir užpilti ant viršaus.
Kepti 180 C temperatūroje apie 50 min.
Parašytas: 17 Bir 2007, 13:19
Hazel
po truputi ruosiuosi obuoliu pyragu kepimo sezonui
Parašytas: 17 Bir 2007, 13:19
Ramunė
[quote="Hazel"Labai paprastas, bet labai skanus obuolinis pyragas[/quote]
Esu kažkada kepusi. labai jau
Parašytas: 17 Bir 2007, 13:26
Hazel
Ramunė rašė:Hazel rašė:Labai paprastas, bet labai skanus obuolinis pyragas
.
Esu kažkada kepusi. labai jau
neuzima daug darbo, nes nereikia daugybes indu plauti
Parašytas: 17 Bir 2007, 13:28
Forelle
Ar turit mėgstamiausią pyragą? Aš seniau dažnai kepdavau vis kitokius, bet vieną kartą trapų kai pabandžiau,
http://www.blogas.lt/forelle/215450/obu ... ragas.html
niekas jokių kitų net nenori
ką bekepčiau, visada sako, anas vis tiek skenesnis.
Parašytas: 17 Bir 2007, 13:29
Hazel
man patinka su obuolias ir varske...
Parašytas: 17 Bir 2007, 13:31
Ramunė
Hazel rašė:man patinka su obuolias ir varske...
Man taip pat: du viename, taip sakant
Parašytas: 17 Bir 2007, 13:34
Hazel
Ramunė rašė:Hazel rašė:man patinka su obuolias ir varske...
Man taip pat: du viename, taip sakant
arba dar prisiminiau varskes ir ryziu apkepa
irgi du viename
skonis - fantastiskas tokiu apkepeliu
Parašytas: 18 Bir 2007, 11:55
Tutsi
galima butu pasigaminti,bet ta karta be varskes gryzau
Parašytas: 02 Rgp 2007, 08:09
Ramunė
AIRENE rašė:Labai paprastas, bet labai skanus obuolinis pyragas
1 stiklinė miltų
1 stiklinė manų kruopų
1 stiklinė cukraus (padalinti pusiau į atskirus indelius)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
150 g sviesto
6-9 obuoliai
cinamono
Miltus, manų kruopas, pusę cukraus ir kepimo miltelius išmaišyti. Obuolius sutarkuoti burokine tarka.
Kepimo skardelę ištepti aliejumi ir užbarstyti mišinio, plonai dėti tarkuotų obuolių ir pabarstyti cinamonu. Toliau vėl - mišinys, obuoliai ir cinamonas, ir taip 3 ar 4 sluoksniai. Viršutinis sluoksnis - obuolių, ant jų užberti antrą pusę cukraus. Tada ištirpinti sviestą ir užpilti ant viršaus.
Kepti 180 C temperatūroje apie 50 min.
Viskas gerai., o tešlą kur dėt? Noriu kept, gal parašysi? Ačiū
Parašytas: 02 Rgp 2007, 08:10
Ramunė
tutsi rašė:na nezinau,mano manimu labai daug ir miltu ir cukraus
Siulau pjaustytus obuolius uzpilti mano siulyto biskvyto tesla
Pyragas bus liuksusinis.Isbandytas reikalas
Bandysiu ir šitą
Parašytas: 02 Rgp 2007, 08:59
vitele
Ramunė rašė:AIRENE rašė:Labai paprastas, bet labai skanus obuolinis pyragas
1 stiklinė miltų
1 stiklinė manų kruopų
1 stiklinė cukraus (padalinti pusiau į atskirus indelius)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
150 g sviesto
6-9 obuoliai
cinamono
Miltus, manų kruopas, pusę cukraus ir kepimo miltelius išmaišyti. Obuolius sutarkuoti burokine tarka.
Kepimo skardelę ištepti aliejumi ir užbarstyti mišinio, plonai dėti tarkuotų obuolių ir pabarstyti cinamonu. Toliau vėl - mišinys, obuoliai ir cinamonas, ir taip 3 ar 4 sluoksniai. Viršutinis sluoksnis - obuolių, ant jų užberti antrą pusę cukraus. Tada ištirpinti sviestą ir užpilti ant viršaus.
Kepti 180 C temperatūroje apie 50 min.
Viskas gerai., o tešlą kur dėt? Noriu kept, gal parašysi? Ačiū
Ramune , čia man rodos ta tešla ir yra miltų , manų kruopų mišinys . Jį pabarstai tada dedi obuolius ir taip sloksniuoji keletą kartų
Parašytas: 02 Rgp 2007, 10:27
Tutsi
butent,cia nera teslos
Parašytas: 02 Rgp 2007, 10:29
Ramunė
tada gal aš palauksiu, kol kas nors parodys
Parašytas: 02 Rgp 2007, 10:33
Tutsi
galesiu as isbandyti ir parodyti,tik obuoliu reikia parsivezti