Puslapis 46 iš 46
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 02 Bal 2013, 16:59
Ramunė
Nugarinės kimštinukas
Nugarinės gabalą pamarinuojam su mėgstamais prieskoniais, padarom kišenę ir prikemšam įdaro, kuris padarytas iš :
Maasdam sūrio kubelių,
sviesto,
česnako smulkinto,
baziliko lapelių.
Kepam orkaitėje apie 40 minučių.
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 02 Bal 2013, 18:40
DanuteL
Nu skanumynais, Ramune, uzvertei cia!
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 02 Bal 2013, 19:00
Ramunė
Kažkaip "užėjo"
Eksperimentų norisi, matyt, pavasario laukimas taip mane veikia
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 03 Bal 2013, 14:09
Tutsi
o mane tas ale pavasaris kazkaip visiskai i kita puse veikia
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 03 Bal 2013, 15:34
Ramunė
Nepasiduok
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 04 Bal 2013, 11:28
Tutsi
nepasiduodu..
Nugarines gabaleliai pamusti ir paprieskoniuoti, i vidu deta vistienos farsas su konservuotais ananasais, kepta orkaiteje.
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 04 Bal 2013, 11:29
Tutsi
marga saltiena
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 04 Bal 2013, 13:11
Ramunė
Vyniotinį savaitgaliui bandysiu, o šaltiena..... Tris kartus dariau, ir visus tris kartus pati susivalgiau viską
Kadangi viskas vyko 2 savaičių bėgyje, dabar ir pagalvot nebegaliu
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 05 Bal 2013, 10:30
juuurate
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 05 Bal 2013, 10:56
DanuteL
Labiausiai tai saltienos pasiilgau...
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 05 Bal 2013, 11:00
ram-une
dievinu šaltieną
su daaaug drebučių
gerai,kad namie dar pusė dubenėlio yra
po tokių foto, po darbo namo parlėkus,
pirmu taikymu ją dakalsiu
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 05 Bal 2013, 15:06
Ramunė
Nugarinės suktinukai pagal Beatą
Išmuštų karbonadų
Juostelėm pjaustytos paprikos,
Keleto griežinėlių chorizo dešros,
Mėsos prieskonių.
Ant paprieskoniuotos mėsos dedam dešros griežinėlių eilutę, ant jos paprikos juosteles, susukam, sutvirtinam krapštuku ir kepam .
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 06 Bal 2013, 21:31
juuurate
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 06 Bal 2013, 22:25
DanuteL
per kompa persiduoda net, kaip skanu!
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 07 Bal 2013, 17:03
Ramunė
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 12 Bal 2013, 17:56
Ramunė
Kepta nugarinė su bullvėmis
Nugarinė ( apie kg), pipirai juodieji, kartieji,
paprikos milteliai,
šalavijas, bazilikas,
aliejus, druska.
Mėsą priekoniuojam ir palaikom porą parų, vis "pamasažuojant. Imam foliją, dedam česnako skilteles, ant jų gabalą mėsos. Susukam ir kepam 220C apie 40 minučių. Išvystom ir dar apie valandą 200C temperatūroje. Tinka ir karšta, ir šalta, ir ant susmuštinių, ir į salotas.
Bulves nuplaunam labai jau atidžiai, susukam į foliją ir kepam kartu su mėsa apie vala
ndą.
Prie jų tinka padažiukas : majonezas, grietinė, garstyčios, krienai, j. pipirai ir druska.
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 12 Bal 2013, 20:53
juuurate
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 15 Bal 2013, 08:26
Arūna
skanumai mėsyčių
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 22 Geg 2013, 15:18
Tutsi
vyniotinis- viliotinis su zirneliais ir zuikis
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 23 Rgs 2013, 23:41
Tutsi
krutineles suktinukas su farsu ir vaisiais
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 24 Rgs 2013, 00:01
Tutsi
saslykiukai
Re: MĖSOS PATIEKALAI
Parašytas: 27 Rgs 2013, 10:04
DanuteL
Ir ko as cia ejau?