patiekalai iš faršo
Moderatorius: Tutsi
Forumo taisyklės
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
ŠIS SKYRIUS LAUKIA REMĖJO !
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Vištos kepenėlių vyniotinis, keptas folijoje
200 gr. vištienos faršo,
400 gr. vištos kepenėlių,
1 svogūnas,1 morka, 1 kiaušinis,
05 stiklinės tarkuotų džiūvėsėlių,
prieskonių vištienai
Vištienos kepenėles smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su vištienos faršu. Morka sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti. Morka ir svogūną sudėti į mėsą. Įdėti druskos pagal skonį. Įberti prieskonių. Įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Sudėti džiūvėsėlius. Patiesti foliją. Į ją sudėti gautą masę bei suformuoti vyniotinį. Suvyniojus į foliją, dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30-40 min. Baigus kepti paslėgti. Palaikyti paslėgus apie 5 val. vėsesnėje patalpoje.
200 gr. vištienos faršo,
400 gr. vištos kepenėlių,
1 svogūnas,1 morka, 1 kiaušinis,
05 stiklinės tarkuotų džiūvėsėlių,
prieskonių vištienai
Vištienos kepenėles smulkiai supjaustyti. Sumaišyti su vištienos faršu. Morka sutarkuoti burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti. Morka ir svogūną sudėti į mėsą. Įdėti druskos pagal skonį. Įberti prieskonių. Įmušti kiaušinį. Viską gerai išmaišyti. Sudėti džiūvėsėlius. Patiesti foliją. Į ją sudėti gautą masę bei suformuoti vyniotinį. Suvyniojus į foliją, dėti į įkaitintą orkaitę ir kepti apie 30-40 min. Baigus kepti paslėgti. Palaikyti paslėgus apie 5 val. vėsesnėje patalpoje.
- Tutsi
- Site Admin
- Pranešimai: 35795
- Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
- Pliusai: 794
- Miestas: Aukštaitijoje
tai turbut ir darysiu tuos ant iesmo,nes su vaisiais,tai,man skanu,bet yra kas nesupranta,kad mesa ir vaisiai tinkaRamunė rašė:Taigi žadėjai daryti tuos ant iešmo. Turėtų tikt.
Arba daryk įdarytus kotkečiukus su džiovintais vaisiais. Mažiukus tokius, slyvą ar persiką, ar abrikosą į vidurį, aplipini faršu ir kepi.
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Na štai ir burokėliai
Kotletai su burokėliais
500 g maltos mėsos,
100 g virtų mažais kubeliais supjaustytų bulvių,
100 g marinuotų supjaustytų burokėlių,
2 šaukštai tarkuotų ropinių svogūnų,
2 kiaušiniai,
raudonųjų pipirų, maltų pipirų.
garstyčių., druskos, riebalų kepimui
Visus produktus sumaišyti.Iš faršo padaryti kotletus, apkepti riebaluose ir patiekti su keptomis bulvėmis.
Kotletai su burokėliais
500 g maltos mėsos,
100 g virtų mažais kubeliais supjaustytų bulvių,
100 g marinuotų supjaustytų burokėlių,
2 šaukštai tarkuotų ropinių svogūnų,
2 kiaušiniai,
raudonųjų pipirų, maltų pipirų.
garstyčių., druskos, riebalų kepimui
Visus produktus sumaišyti.Iš faršo padaryti kotletus, apkepti riebaluose ir patiekti su keptomis bulvėmis.
- Prikabinti failai
-
- 0.jpg (18.53 KiB) Peržiūrėta 4299 karus(ų)
- Ramunė
- GURU
- Pranešimai: 17172
- Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
- Pliusai: 736
- Miestas: Kėdainių raj.
- Susisiekti:
Aštrus mėsos faršas su žaluma
http://www.skaniai.lt/?p=34
Noriu labai padėkoti Vygantui už skanų ir įdomų patiekalą. O čia mano variantas...
http://www.skaniai.lt/?p=34
Noriu labai padėkoti Vygantui už skanų ir įdomų patiekalą. O čia mano variantas...
- Prikabinti failai
-
- HPIM0509.jpg (39.37 KiB) Peržiūrėta 4275 karus(ų)