Puslapis 2828

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 08 Rgp 2014, 12:07
Arūna
Koks iškilęs 038

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 09 Rgp 2014, 06:39
Rugiaveidė
Iškilo tiktai labai puikiai :)

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 15 Rgp 2014, 13:03
Laurela
Aruna, sugundei su tuo varskes obuoliniu pyragu. Ar gerai iziuri, kad visgi nulupai obuoliu odeles?

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 15 Rgp 2014, 21:49
Arūna
Nulupau, ten paskui tiesiog graziai apkepe :)

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 16 Rgp 2014, 18:13
Laurela
tai taip ir supratau :wink:

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 18 Rgp 2014, 13:38
Laurela
Savaitgaliui kepiau si morku pyraga. Isties nepaprastas, kaip ir recepte raso. Labai daug riesutu dedasi, o tas kremas virsuje mmmm... sakiau as ji ir tortam pertepti darysiu. Nefotkinau savojo, tai bet nuoroda pasidalinsiu. http://le-cooking.blogspot.ie/2013/11/n ... ragas.html

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 19 Rgp 2014, 13:37
DanuteL
Tikrai skaniai atrodo! Jei dar miltu sumazinus, tai ir as galeciau pabandyti :D

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 19 Rgp 2014, 17:17
Arūna
Tikrai geras receptukas 038

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 12 Lap 2015, 12:55
daida
Burokėlių pyragas
1 stiklinė tarkuotų burokėlių
1 stiklinė miltų
2 kiaušiniai
1 stiklinė cukraus
1 šaukštas vanilinio cukraus
1/3 stiklinės aliejaus
1 šaukštelis kepimo miltelių
1/2 šaukštelio cinamono
1 šaukštelis tarkuotų imbierų
1 šaukštelis balzaminio acto
1 šaukštelis citrinų sulčių,
1 šaukštas tarkuotų citrinų žievelių
džiūvėsėlių
sviesto kepimo indui patepti
Glajui:
1 šaukštas apelsinų sulčių
1 šaukštelis burokėlių sulčių
Apie 200 g miltelinio cukraus
Kepimo indą patepkite sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Burokėlius sumaišykite su citrinų žievelėmis, imbierais, citrinų sultimis, balzaminiu actu ir aliejumi. Kiaušinius išplakite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, cinamonu ir įmaišykite į kiaušinių plakinį. Sudėkite burokėlių tyrę ir gerai išmaišykite. Tešlą sukrėskite į kepimo indą. Kepkite 190 oC orkaitėje 35–40 min. Pyragą truputį atvėsinkite ir užpilkite glajumi.
Apelsinų sultis sumaišykite su 150 g milteliniu cukrumi. 1 šaukštą glajaus atidėkite ir įpilkite į jį 1 šaukštelį burokėlių sulčių, dar įberkite truputį miltelinio cukraus. Rožiniu glajumi papuoškite šviesų glajų.

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 13 Lap 2015, 01:01
Nicole
atrodo nuostabiai ir paragaut noreciau :D bet gamint nesirysciau :oops:

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 13 Lap 2015, 01:42
sandruca
Turetu buti idomus skonis, niekaip jo neisivaizduoju... Jauciu teks gamint, kad suprast, kas cia tokio 038 038 038

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 13 Lap 2015, 02:33
Nicole
ir mane pavaisink,nes broku be manes nieks nevalgo,tai ir ner kaip gamint :?

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 13 Lap 2015, 09:35
gutiss
Man atrodo,kad skanus turetu buti :P

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 16 Lap 2015, 21:47
daida
Labai skanus pyragas ir kaip sakė svečiai, jei nepasakyčiau, kad iš burokėlių net neįtartų. Tačiau, jei būčiau pasakius prieš ragaujant tai vienas būtų neragavęs, nes nemėgsta burokėlių :)

Re: Įvairūs pyragai II

Parašytas: 19 Lap 2015, 01:30
Nicole
gal reik bandyt apgaut? :mrgreen: