Puslapis 1 iš 1
Patys, patys, patys....
Parašytas: 02 Sau 2007, 19:24
Ramunė
Parašytas: 02 Sau 2007, 19:29
Ramunė
Parašytas: 03 Sau 2007, 01:57
daida
Norėtusi man tų bulvių paragauti
Parašytas: 03 Sau 2007, 09:11
Ramunė
daida rašė:Norėtusi man tų bulvių paragauti
Žinai, ir aš su mielu noru paragaučiau, jei tik kas pavaišintų
Parašytas: 03 Sau 2007, 13:54
Andron
Ramunė rašė:daida rašė:Norėtusi man tų bulvių paragauti
Žinai, ir aš su mielu noru paragaučiau, jei tik kas pavaišintų
Įdomu, kuo tos bulvės tokios ypatingos
Gal kokio reto gyvūno mėšlas naudojamas patręšti
Parašytas: 03 Sau 2007, 14:22
Ramunė
Ieškojau GOOGLE paskaityti apie tas bulvikes. Nieko neradau, išskyrus : "neaišku, kodėl, jos parduodamos už..."
Parašytas: 03 Sau 2007, 15:19
silsta
Mūsų ūkininkai klestėtų pasisodinę tokių bulvikių... Tik kažin ar pas mus jas kas nors taip vertintų
Parašytas: 03 Sau 2007, 20:27
Lilina
Čia kažkur mačiau mėsainį už 300euru, nes mat jame viskas naudojama tik iš ekologišku ūkių: karvės užaugintos Alpėse, duona irgi kažkur velniai žino kur griežtai užauginta ir dar jos kepimui naudojamos senos technologijos ir sūris irgi atrodo iš Alpių iš tu pačių karvių. Tai aš manau, kad ir šitos bulvės bus super-puper ekologiškos gryniausiame orė barstomos mėšlų nuo karvių iš Alpiu ar dar kasnors panašiai....
Parašytas: 03 Sau 2007, 20:28
Lilina
Gal norit kasnors už pietūs su manim sumokėti ketvirtį limono???
Aš neprieštaraučiau
Parašytas: 03 Sau 2007, 20:35
Lilina
silsta rašė:Mūsų ūkininkai klestėtų pasisodinę tokių bulvikių... Tik kažin ar pas mus jas kas nors taip vertintų
Padarytų reklaminę kompaniją, pradėtų kviesti turistus iš užsienio ir kadangi Lietuva-bulvių šalis, galėtų ir išpopuliarint tuom musu šalį, turistai užsakinėtų po 20gr šitos bulvių košės, kad tik paragauti ...bet dėja investicijos į jos reklamą būtų milžiniškos...pradinis kaptilas nemenkas reikalingas...gal tam galima gauti Europos Sąjungos fondų pinigus
O kiek cepelinai iš jos kainuotų !!!
Parašytas: 03 Sau 2007, 20:52
Ramunė
Parašytas: 03 Sau 2007, 20:56
Ramunė
Dar vieną tokią nesąmonę radau :
Pats brangiausias marmeladas yra pagamintas firmos " F DUERR&SON'S" konditerių. Jis yra pagamintas iš apelsininio konfitiūro su trupučiu viskio ir šampano. Indelis marmelado kainuoja apie 5.000 svarų sterlingų.
Ot tik neparašyta, koks tas indelis. Jei jis dar kokių 50g, tada jau iš vis
Parašytas: 03 Sau 2007, 21:00
Lilina
Nu va, gal kas nors su manim ir Ramunė norėtų papietauti už ketvirtį limono ?
Tokie patys, patys dalykai turbūt yra sugalvoti visokiems Bilams Geitsams ir Arabijos Šeichams, kurie nežino kuom gi dar nustebinti pasaulį, kokiom gi išlaidom, štai jiems ir kuriami tokie dalykai.
Parašytas: 04 Sau 2007, 02:32
daida
Na žinote, seilės tysta, bet pinigėlių vistiek gaila
Ir šiaip kai pagalvoji kiek mes pravalgom
ir kiek galima būtų naudingo padaryti už tuos pinigus, tai plaukai šiaušiasi.
O dar jei gu tiek už maistą mokėti...
Parašytas: 04 Sau 2007, 09:45
Ramunė
Parašytas: 04 Sau 2007, 13:14
Lilina
O kam juos leistumem?
Parašytas: 04 Sau 2007, 14:50
Andron
Lilina rašė:O kam juos leistumem?
Vaistams ir vitaminams
Parašytas: 04 Sau 2007, 18:58
Ramunė
Lilina rašė:O kam juos leistumem?
Nu jo.....Klausimas tikrai geras
Manau, kad tada ir dirbti nelabai reikėtų
Betgi koookia nykuma būtų
Ir vėl negerai
Parašytas: 23 Bal 2008, 21:25
Ramunė
Geriausias pasaulio restoranas - Ispanijoje
Geriausiu pasaulio restoranu trečią kartą pripažintas Ispanijoje įsikūręs "El Bulli", praneša agentūra AFP.
Per apdovanojimų ceremoniją Londone žinomas britų gastronomijos žurnalas "Restaurant Magazine" netoli Roso Katalonijoje esančią gurmanų šventovę paskelbė pirmuoju 50 geriausių restoranų sąraše.
"Aš nemaniau, kad gausime apdovanojimą trečią kartą iš eilės, - sakė "El Bulli" savininkas Feranas Adria. - Dalijuosi apdovanojimu su visais ispanų virėjais ir 70 "El Bulli" darbuotojų".
Antrojoje vietoje liko britų restoranas "The Fat Duck", esantis Brėjuje, Berkšyro grafystėje, o trečiojoje - Paryžiaus pasididžiavimas "Pierre Gagnaire".
Be "El Bulli", į sąrašą pateko dar šeši ispanų restoranai, 10 - prancūzų, 8 - Šiaurės Amerikos.
Geriausius pasaulio restoranus rinko 700 ekspertų.
Parašytas: 23 Bal 2008, 21:35
sinsan
ar zinojote, kad europoje patys laimingiausia zmones yra danai
Parašytas: 23 Bal 2008, 21:48
Ramunė
Ne, nežinojau.
O kodėl?
Parašytas: 23 Bal 2008, 21:50
sinsan
gal todel, kad cia pencijos milziniskos ir sveikatos apsauga daug geresne nei kitur
Parašytas: 24 Bal 2008, 06:42
Ramunė
Tai tada iš tikro gali būti patys laimingiausi
Parašytas: 24 Bal 2008, 09:34
Tutsi
tada tau geriausia pensijos ten sulaukti
Parašytas: 24 Bal 2008, 10:43
sinsan
tai,kad dar ilagai man iki tos pencijos, bet nuo 25 gimtadienio ir as kaupsiu i pencijos fonda
Parašytas: 24 Bal 2008, 10:51
Tutsi
gerai darysi
Parašytas: 08 Geg 2008, 16:01
justuke
sinsan rašė:ar zinojote, kad europoje patys laimingiausia zmones yra danai
O as kazkur skaiciau kad islandai
aj... kaip sumasto, taip paraso. Arba ziuri i kitokiu rodiklius
Parašytas: 22 Geg 2008, 11:25
Ramunė
Niujorke - mėsainis su žąsų kepenėlėmis už 175 dolerius
http://www.delfi.lt/news/DELFI_for_wome ... d=17106495
Parašytas: 03 Bir 2008, 18:39
Ramunė
„Rimi Lietuva“ iškepė didžiausią Lietuvoje pyragą
Savaitgalį Druskininkuose vykusiame jau trečiajame atvirame Lietuvos grilio čempionate „Rimi Lietuva“ komanda pasiekė naują Lietuvos rekordą – iškepė beveik 15 metrų ilgio, 0,5 metro pločio bei sveriantį 126 kilogramus pyragą. Šis rekordas bus oficialiai užregistruotas agentūros „Factum“ ir įtrauktas į Lietuvos rekordų knygą.
Rekordinio dydžio šokoladinis-kokosinis pyragas buvo išdalintas visiems į šventę atėjusiems vaikams.
„Džiaugiamės, kad jau antrus metus iš eilės mūsų kulinarų komanda pasiekia šalies rekordą – pernai „Rimi Lietuva“ darbuotojai iškepė didžiausią Lietuvoje šašlyką. Tikiuosi, kad komandos entuziazmas neišblės ir mes toliau sieksime nustebinti Lietuvą kulinarijos rekordais. Be to, šis rekordas buvo pasiektas per Tarptautinę vaikų gynimo dieną, todėl šiuo įspūdingo dydžio pyragu nusprendėme pasidalinti būtent su jais“, – teigia „Rimi Lietuva” generalinis direktorius Paulo Peereboomas.
„Rimi Lietuva“ kulinarijos komanda pernai metais pateko į Lietuvos rekordų knygą iškepusi ilgiausią – 48 metrų – ilgio šašlyką. Taip pat „Rimi Lietuva“ komanda tapo pirmojo atviro Lietuvos grilio čempionato nugalėtojais ir dalyvavo Pasaulio grilio čempionate.
Tradicinį grilio čempionatą, kuris suburia tiek profesionalus, tiek mėgėjus patiekalų ant grotelių kepėjus iš mūsų ir užsienio šalių, organizuoja Lietuvos barbekiu kepėjų asociacija. Šiais metais čempionate varžėsi 15 komandų.