Puslapis 1 iš 22
šiaip įdomu...
Parašytas: 15 Kov 2007, 20:10
Ramunė
Nuo 1991 m. morka ES yra laikoma tik
vaisiumi
Šaltalankio sultys D. Britanojoje vadinamos Sibiro ananaso sultimis.
Sutartinė konservų indelio talpa yra 353 ml.
Parašytas: 15 Kov 2007, 20:14
Ramunė
Krakmolas konematografijoje naudojamas pavaizduoti ėjimą per sniegą.
Žodis "karnavalas " reiškia "valgau mesą" . Karnavalu baigdavosi visi pasnikai.
Šampano taurė buvo pagaminta pagal Marijos Stiuart krūties formą.
Parašytas: 16 Kov 2007, 00:31
zuikaite
Del krakmolo suprantu - nes girgzda. Na o del tos morkos
Parašytas: 16 Kov 2007, 12:05
Andron
Ramunė rašė:Šampano taurė buvo pagaminta pagal Marijos Stiuart krūties formą.
Bandau įsivaizduoti
Parašytas: 16 Kov 2007, 13:57
Ramunė
Andron rašė:Ramunė rašė:Šampano taurė buvo pagaminta pagal Marijos Stiuart krūties formą.
Bandau įsivaizduoti
Junk didžiausią pavarą
Parašytas: 16 Kov 2007, 14:13
Andron
Ramunė rašė:Andron rašė:Ramunė rašė:Šampano taurė buvo pagaminta pagal Marijos Stiuart krūties formą.
Bandau įsivaizduoti
Junk didžiausią pavarą
Oho
Parašytas: 18 Kov 2007, 11:04
Ramunė
zuikaite rašė:Del krakmolo suprantu - nes girgzda. Na o del tos morkos
Man irgi akys suapvalėjo, perskaičius
Nežinojau
Gal čia tas pat variantas, kaip kad bananas - žolė
Parašytas: 18 Kov 2007, 11:05
Ramunė
Andron rašė:Oho
Ką Oho
Čia juk šampanas ir dar taurė
Parašytas: 18 Kov 2007, 20:01
zuikaite
Ramunė rašė:zuikaite rašė:Del krakmolo suprantu - nes girgzda. Na o del tos morkos
Man irgi akys suapvalėjo, perskaičius
Nežinojau
Gal čia tas pat variantas, kaip kad bananas - žolė
Na, del banano irgi suprantu, didele zole ir tiek, ir zydi, o nuzydejus seklas (bananus) uzaugina. Bet su morka tai man tikrai neaisku. Tai tada ir salieras turetu buti vaisius, ir petrazole...
Nieko nebesuprantu
Parašytas: 18 Kov 2007, 20:05
Ramunė
ES geriau žino
Gal ne pagal tai, kur auga, gal pagal spalvą ( apelsino panaši), arba pagal formą nutarė
Parašytas: 22 Kov 2007, 20:40
Ramunė
Pasirodo, kad pagal ES standartus pomidoras taip pat vaisius.
K raidė apskritime reiškia, kad maistas yra košerinis. ( gal sutiksim tokį ženkliuką kada nors )
Makaronų gamybos receptą į Italiją atvežė Marco Polo.
Parašytas: 22 Kov 2007, 20:51
Ramunė
Antytės Splash ir Splosh vos netapo kiaušiniene
Gyvūnų mylėtoja Jessica Sanson antradienį labai susijaudino, kai iš kiaušinių, kuriuos ji nusipirko prekybos centre, išsirito nuostabios antytės. Dabar jos gyvena fermoje Devono valstijoje.
Parašytas: 22 Kov 2007, 21:48
Andron
Ramunė rašė:
K raidė apskritime reiškia, kad maistas yra košerinis. ( gal sutiksim tokį ženkliuką kada nors )
Tuoj košerinio maisto gerbėjai susigrąžins pusę Vilniaus krašto.
Tada ir sutiksim
Parašytas: 22 Kov 2007, 22:46
Lilina
Pagaliau vel veikia internetas...nors žiauria lėtai
Parašytas: 23 Kov 2007, 09:33
Andron
Lilina rašė:Pagaliau vel veikia internetas...nors žiauria lėtai
Nepergyvenk. Vakar visa Lietuva be Interneto sėdėjo
Parašytas: 23 Kov 2007, 18:06
Ramunė
Andron rašė:Lilina rašė:Pagaliau vel veikia internetas...nors žiauria lėtai
Nepergyvenk. Vakar visa Lietuva be Interneto sėdėjo
Bet jau koks nuobodus vakaras buvo be interneto
Nors... Ir paskaityt, ir Tv pažiūrėt laiko daugiau atsirado
Parašytas: 29 Kov 2007, 21:13
Ramunė
Bendras bakterijų, gyvenančių žmogaus organizme, svoris - 2 kg.
Stručio kiaušinis gali atlaikyti 115 kg sveriantį žmogų.
Parašytas: 29 Kov 2007, 21:33
Lilina
Ramunė rašė:Bendras bakterijų, gyvenančių žmogaus organizme, svoris - 2 kg.
Bet ne visos jos blogos? Yra gi ir gerų bakterijų, padeda virškinimui, sudaro visokiu gleivinių mikroflora
Parašytas: 29 Kov 2007, 21:50
Ramunė
Ne-ne, čia visų bendras svoris. Kažkada esu skaičiusi, kad sveiko žmogaus organizme yra daugiau gerųjų bakterijų
Parašytas: 30 Kov 2007, 09:40
Tutsi
Ramunė rašė:Bendras bakterijų, gyvenančių žmogaus organizme, svoris - 2 kg.
Stručio kiaušinis gali atlaikyti 115 kg sveriantį žmogų.
Tai vietoje kedes gali naudoti,ir reikalui esant bado namie nebus
Parašytas: 30 Kov 2007, 10:17
Lilina
Mano vieno pažystamo jau neatlaikytu...150 sveria
Parašytas: 30 Kov 2007, 11:41
Tutsi
tada jis tegul neseda,arba priseda kai isalks
Parašytas: 30 Kov 2007, 22:28
Ingrida
Jeigu į arbatą įbersi daugiau nei vieną šaukštelį cukraus, toks jo kiekis suardys arnatoje esantį vitaminą B1. Štai kodėl arbatą geriausia saldinti medumi.
Kavos pupeles ir maltą kavą geriausia laikyti šaldtyuve hermetiškai uždarytame inde.
Morkų sultis reikia gerti su šlakeliu grietinėlės arba alyvuogių aliejaus, tuomet organizmas lengviau pasisavins jose esantį karotiną.
Ryžiai ne be reikalo laikomi populiariausia grūdine kultūra pasaulyje. Jie auginami jau daugiau nei 5000 metų ir ilgainiui tapo daugelio šalių nacionalinių patiekalų dalimi. Šiandien ryžiai yra pagrindinis maisto šaltinis beveik pusei pasaulio gyventojų.
Parašytas: 30 Kov 2007, 22:35
Ingrida
Kinų tradicinės medicinos duomenimis, nuolat valgydami suderintą visų penkių skonių (rūgštaus, sūraus, saldaus, aštraus ir kartaus) maistą, būtume ir fiziškai, ir dvasiškai sveiki.
*Rūgštūs produktai turi teigiamos įtakos organizmo energijai;
*saldūs padeda atsipalaiduoti ir kovoti su stresu;
*aštrūs griauna energijos tekėjimo blokadas;
*sūrūs naudingi organizmui, tik jų jam reikia labai nedaug;
*kartūs padeda iš organizmo pašalinti nereikalingus skysčius.
Parašytas: 30 Kov 2007, 22:36
Ramunė
Sveikutė, Ingrida.
Prapuolusi buvai kažkur
Vadinasi, gerai darau, kad arbatą geriu be cukraus. Jokie vitaminai nežūva
Ir skonis geriau jaučiasi
Parašytas: 30 Kov 2007, 22:38
Ramunė
Taip, parankiojai įdomybių mums.
Parašytas: 30 Kov 2007, 22:41
Ingrida
Na taip, buvau truputį dingusi... O aš geriu su cukrumi, nes mama liepia!
Parašytas: 30 Kov 2007, 22:46
Ramunė
Teisingai
, mamos būtinai reikia klausyti
Cukraus taip pat reikalingas. O su medumi jau bandei? Pabandyk, skanu. Aš dariau imbiero, citrinos ir medaus mišinuką. Labai skanu
Parašytas: 31 Kov 2007, 12:48
Tutsi
man tai arbata neskani be cukraus,truputi dedu
Parašytas: 31 Kov 2007, 15:14
Ramunė
Buvau nusipirkusi arbatos "Graži moteris"
Personaliai sau
Nusitempiau darban. Viena gėrė su cukrum. Visai ne tas skonis. Visos padegustavom ir nutarėm, kad geriausias arbatos skonis - vienos, be cukraus.
O tos pakelinės - nekeičia niekas