Kaledinis swapas.
atsiprasau dar karta,kad taip ilgai nepasirodziau... bet tik sia nakti isleidau svecius
Su Meile - www.laurela.eu
Re: Kaledinis swapas.
super svapas.
o kas is kairo, dar neatejo, as nenustebciau, as is honkonho paulytei pirkau rubeli, tai lapkricio 23 issiusta, o irgi dar neateja. nes kiek zinau is taip toli jie per kelis pastu skirstymus eina, o kai kur ir darbuotojai atostogas turi, maziau darbuotoju, o kai per kaledas toks bumas siuntiniu, tai nespeja. man sake, akd iki vidurio sausio tureciau guti is honkongo. drauge is austraijos laukia siuntinio tai jau tris savaites, tai labai tikisi , kad iki vasario 2 gaus.
o kas is kairo, dar neatejo, as nenustebciau, as is honkonho paulytei pirkau rubeli, tai lapkricio 23 issiusta, o irgi dar neateja. nes kiek zinau is taip toli jie per kelis pastu skirstymus eina, o kai kur ir darbuotojai atostogas turi, maziau darbuotoju, o kai per kaledas toks bumas siuntiniu, tai nespeja. man sake, akd iki vidurio sausio tureciau guti is honkongo. drauge is austraijos laukia siuntinio tai jau tris savaites, tai labai tikisi , kad iki vasario 2 gaus.
- Mistiqueee
- Fanatas
- Pliusai:38
mano siuntinukas Rusijoj gyvas dar, keliauja, ten turbut geriausiai sventes svenciamos. Svarbiausiai, kad yra ir kad keliauja
Niu jei Rusijoj, tai jie visa sia savaite atostogauja
- Mistiqueee
- Fanatas
nu bet jau pagal paieska, tai vakar pribuvo (sausio 1) i Rusija, o siandien, jau is Rusijos rodo, kad issiusta gal neuzgastroliuos per daug
- Mistiqueee
- Fanatas
pagaliau mano siuntinukas pasieke Lietuva , tam prireike viso menesio ........ O tik siandien atkeliavo i vieta (pagal registracijos numeriuka)
Svarbiausia pasieke Lietuva!!!! Dabar belieka sulaukt kada Aruna pasirodys!!
Oj,Laimut,kaip as tave suprantu Maniskis taip ir nepasieke mergiukes,teko siust kita Blogiausia tai,kad pries keleta dienu aptikau popierka,kur susirasius ka mergytei idet,kad nepamirsciau.....perskaiciau ir supratau kiek daug atkurt buvusio siuntinuko negalejau O zmogysta,kuri pasisavino-laiminga nebus,nes laiske buvo skirti zodziai butent tam zmoguciui ir butent tos dovaneles...kitam -dus,kris,supelys,bet naudos nebus jokios!
Kitam forume skaiciau "nuotykius" su registruoru pastu...deklaracijoj parasyta vienaip,gavo sugadinta siuntini su "nauja"deklaracija,kas po blogo(melas!)ipakavimo rasta...o rasta maziau nei puse...net kudikio seilinukas(vardinis)prichvatizuotas...net nejuokinga!
Prirasiau baisybiu bet TAU tikrai viskas bus gerai-nesinervink ir greiciau parmink teviskelen!
Kitam forume skaiciau "nuotykius" su registruoru pastu...deklaracijoj parasyta vienaip,gavo sugadinta siuntini su "nauja"deklaracija,kas po blogo(melas!)ipakavimo rasta...o rasta maziau nei puse...net kudikio seilinukas(vardinis)prichvatizuotas...net nejuokinga!
Prirasiau baisybiu bet TAU tikrai viskas bus gerai-nesinervink ir greiciau parmink teviskelen!
ka cia siuntinys...mano Kaledinis atvirukas Lietuva pasieke po 3 savaiciuNicole rašė:Oj,Laimut,kaip as tave suprantu Maniskis taip ir nepasieke mergiukes,teko siust kita Blogiausia tai,kad pries keleta dienu aptikau popierka,kur susirasius ka mergytei idet,kad nepamirsciau.....perskaiciau ir supratau kiek daug atkurt buvusio siuntinuko negalejau O zmogysta,kuri pasisavino-laiminga nebus,nes laiske buvo skirti zodziai butent tam zmoguciui ir butent tos dovaneles...kitam -dus,kris,supelys,bet naudos nebus jokios!
Mano saliko-katino irgi mazasis pilietis negavo...
Keista, kad neatnese - nei penktadieni, nei sestadieni - tikrai jau kokie . Reiskia nes pirmadieniMistiqueee rašė:pagaliau mano siuntinukas pasieke Lietuva , tam prireike viso menesio ........ O tik siandien atkeliavo i vieta (pagal registracijos numeriuka)
niu bet jau kaip knieti pamatyt, tai ne tas zodis
Pazejau pagal numeruka, tai tik siandien i mano pacta atkeliavo
- Mistiqueee
- Fanatas
svarbiausia kad atkeliavo
Jau turiu dovanele - kadangi mano kompukas nebetempia nuotraukeliu ikelt, tai is pat ryto darbe patalpinsiu kokius grozius gavau.
Ilgai keliavo ir tikrintas buvo, bet pagaliau pasieke mane
- Mistiqueee
- Fanatas
na tikiuosi, kad viskas nukeliavo ) nors tikrinimu ko gero ne viena gavo - jau cia isnarste po kauliuka, o toliau tikiu, dar "ieskojo" kazko
prasideda........................................ kas tik gali, tas mano kantrybe bando .........................Arūna rašė:Jau turiu dovanele - kadangi mano kompukas nebetempia nuotraukeliu ikelt, tai is pat ryto darbe patalpinsiu kokius grozius gavau.
wow-tokio swapuko as ir visus metus buciau galejus laukt !!!
Aruna, tikrai graži dovanėlė, jau vien Mistiqueee paveiksliukas kokio grožio
Nieko panasaus- jokio pavasario.
O kaklinukas koks idomus,prasom irgi is arciau
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
tie kaklinukai tai jau dabar paslednij krik - is ties labai graziai ziuris