Velykinis swapas.
Atlekiu pasižiūrėt dovanų
Kokia faina dovanėlė
Kokia faina dovanėlė
Re: Velykinis swapas.
AŠ LABAI atsiprašau, jei vėluoju išsiųsti
nutiko taip, kad ruošiantis Vėlykoms kaimynė mane prikvietė dalyvauti mugėje, parodoje, Jomarke Pagėgiuose, kuris vyks trečiadieni. Nors tokia iš manęs menininkė, bet šitą nešiu parodyt... tad,galvoju, prie tų darbelių ir swapuko dovanėlę pasirodysiu... tikiuosiu, labai neužpyksit, bet viskas paruošta išsiuntimui, tik nesupakuota .
nutiko taip, kad ruošiantis Vėlykoms kaimynė mane prikvietė dalyvauti mugėje, parodoje, Jomarke Pagėgiuose, kuris vyks trečiadieni. Nors tokia iš manęs menininkė, bet šitą nešiu parodyt... tad,galvoju, prie tų darbelių ir swapuko dovanėlę pasirodysiu... tikiuosiu, labai neužpyksit, bet viskas paruošta išsiuntimui, tik nesupakuota .
- kristugne
- Virtuozas
- Pliusai:1
- Susisiekti:
tikriausiai Aušrytė gavo nuo Laimos ,o aš jau baigiu save prakeikti,labai tikiuos ryt pavyks išsiųsti,bet tai bus mano paskutinis swapas
- Aussrrine
- Gurmanas
- Pliusai:51
- Susisiekti:
Taip nuo Laimutes ko jau taip keiki save Kristina?Padarysi grazia dovanelekristugne rašė:tikriausiai Aušrytė gavo nuo Laimos ,o aš jau baigiu save prakeikti,labai tikiuos ryt pavyks išsiųsti,bet tai bus mano paskutinis swapas
Labai grazuoliska dovanele,tikiuos Laimute ikels savo "gyvatele" is arciau pasigrozet!?
- Rugiaveidė
- Fanatas
- Pliusai:3
Aussrrine, gero nešiojimo ir naudojimo
O įkelt neįkelsiu, nes nenufotografavau...
O įkelt neįkelsiu, nes nenufotografavau...
labai atsiprasau savo mergaites.... kai gaus, lai nesupyksta- atvirute liko ant stalo
- kristugne
- Virtuozas
- Susisiekti:
Pasigirsiu neseniai aš dovanėlę gavau savo šiandien irgi išsiunčiau
Aušra,man kaip tam studentui gavosi,pritrūko vienos nakties o taip išėįjo todėl,kad dariau net du užsakymus specialiai swapui,deja,paskui persigalvojau,o taip norėjosi padaryti kažką tokio kas mano merginai prie širdies Paskui mėčiausi nuo vieno darbo prie kito,tad labai tikiuosi tam šiupiny ras bent vieną mielą smulkmeną sau
dovanėlės nuotrauką atnešiu vėliau
Aušra,man kaip tam studentui gavosi,pritrūko vienos nakties o taip išėįjo todėl,kad dariau net du užsakymus specialiai swapui,deja,paskui persigalvojau,o taip norėjosi padaryti kažką tokio kas mano merginai prie širdies Paskui mėčiausi nuo vieno darbo prie kito,tad labai tikiuosi tam šiupiny ras bent vieną mielą smulkmeną sau
ir as gavau tik foto bus vakare, nebespeju nieko
bet 10000000 aciuuuu
bet 10000000 aciuuuu
kristugne rašė:Pasigirsiu neseniai aš dovanėlę gavau savo šiandien irgi išsiunčiau
o man Kristut tavo dovanos savotiskai grazios ir idomios,ne kaip visu kur man vienam swape dovanojai dezute tai susidejau tokius moteriskus daigtus ir kas karta siekiant pasiimti prisimenu tave
cia tik irodymas kad drauges girdi maneNicole rašė:Ne ne dovaneles nepeikiu,bet likau nesupratus-prie ko cia dzinsai?
- kristugne
- Virtuozas
- Susisiekti:
nu galesi plumpt arbata
aš gavau taip pat, tik vėliau įkelsiu foto
o mano ištraukta mergaitė gaus po Vėlykų, aš labai atsiprašau, turiu rimtų pasiteisinimų, bet viskas padaryta, tik reik išsiųsti
o mano ištraukta mergaitė gaus po Vėlykų, aš labai atsiprašau, turiu rimtų pasiteisinimų, bet viskas padaryta, tik reik išsiųsti
- kristugne
- Virtuozas
- Susisiekti:
mano mergaitė jau turėjo gauti,bet dar nepasirodė
Rodausi.
Pavydėkit
Aš jaučiuosi nesvietiškai dėkinga, ir per daug apdovanota
labiausiai džiaugiuosi ne dėl savęs, o Ugniuko
Pavydėkit
Aš jaučiuosi nesvietiškai dėkinga, ir per daug apdovanota
labiausiai džiaugiuosi ne dėl savęs, o Ugniuko
- Rugiaveidė
- Fanatas
Kristugne, aukseli tu mano aš tik šiandien radau lapuką dėžutėj ir iškart nulėkiau... tu net negali įsivaizduot, kokia aš laiminga ir taaaip pataikei į dešimtuką, kad ne tas žodis... einu fotkint
- Rugiaveidė
- Fanatas
Va kiek visko gavau
Labai labai didelis AČIŪ Esu dėžučių mėgėja o dar paskutiniu metu dairiausi iš kur man tų etikečių gaut?... na ir tavo nuojauta...
Labai labai didelis AČIŪ Esu dėžučių mėgėja o dar paskutiniu metu dairiausi iš kur man tų etikečių gaut?... na ir tavo nuojauta...
ogogogo :O
- kristugne
- Virtuozas
- Susisiekti:
oi kaip nusirito akmuo nuo širdies,nes aš taip pergyvenau,o tų daiktų ne taip jau ir daug,nes dėžutė dar gavosi pustuštė
dėl etikečių tai ateity galėsiu gražesnių padaryt,nes anos tokios gavosi paskubomis
dėl etikečių tai ateity galėsiu gražesnių padaryt,nes anos tokios gavosi paskubomis
oho, koks puikus dovanu lietus
nu superines visu dovanos ,tik pati Kristugne tokia man nuskriausta atrodo,gal cia tik man taip sviecia,bet as nelabai noreciau gauti arbatos .Man labai skurdi dovanele,aisku gal i kaina ji telpa bet vaizdas kad tik atkisti noreta ir viskas neisizeiskit ir nesupykit,cia tik mano nuomone.
O as lauksiu savo dovaneles ,treciadieni manau gausiu,nes pas mus pastas iki to laiko atostogauja
geru jums velyku merginutes
O as lauksiu savo dovaneles ,treciadieni manau gausiu,nes pas mus pastas iki to laiko atostogauja
geru jums velyku merginutes
- Aussrrine
- Gurmanas
- Susisiekti:
raska77 pritariu tavo nuomonei as gauti tik arbatos ir nenoreciau,juk pati galiu nusipirkti
- Aussrrine
- Gurmanas
- Susisiekti:
Oi oi oi kokios dovanos
Jau tos receptinės grožis
Kriste ,kad jau padirbėjai Geros dovanėlės
Ten tas daikčiukas kur Ugniukui parašyta labai fainuolis su peliukais
Jau tos receptinės grožis
Kriste ,kad jau padirbėjai Geros dovanėlės
Ten tas daikčiukas kur Ugniukui parašyta labai fainuolis su peliukais
Daida gaus, pastas sake teleportacijos paslaugu neteikia , viskas jau pakeliui.
labai aciu mano mergaitei uz dovana,sendiena gavau [URL=http://www.radikal.ru][/URL labai faina dovanele ,tik as kaip vista nesuprantu kam panaudoti tuos 4 grozius su kisenukais