Kaledinis swapas
Kaip faina,kad jus gaunat tokias saunias dovaneles, nes as jau vel uzsimaniau gauti
Bandau speti,kad Ausrine gavo nuo Arejustes,o ji nuo Sandrucos.Pas Tutsi-Isios arba Arunos dovana,o pas Isia nuo Jurates
Pas Isia apvalus salis,o pas Arejuste kazkas panasaus i prijuoste?Visiskai nesuprantama kazkaip
Bandau speti,kad Ausrine gavo nuo Arejustes,o ji nuo Sandrucos.Pas Tutsi-Isios arba Arunos dovana,o pas Isia nuo Jurates
Pas Isia apvalus salis,o pas Arejuste kazkas panasaus i prijuoste?Visiskai nesuprantama kazkaip
Re: Kaledinis swapas
Taip,gavau gražuolę prijuostę su kuria vaikas vakar net kalėdiniam vaidinime sudalyvavo
Sandruca gerai sakai reiketu jog mergaiciukes papozuotu nes uj kaip cekavna kaip ten viskas yra
Nicole vis bandai spet kas nuo ko gavo dovanu ania eh kazin kada iki manes daeis dovanele,tikiuosi atkulniuos iki kaledu uj kaip laukiu
Nicole vis bandai spet kas nuo ko gavo dovanu ania eh kazin kada iki manes daeis dovanele,tikiuosi atkulniuos iki kaledu uj kaip laukiu
Mes visad speliojam,nes norim ir zinoti kas nuo ko gavom bet va Sonatuko naujo hobio ir neispejau jauciu,kad ir daugiau prasausiu pro saly sykart
cha cha nors karta nes jau nebeturio jokiu gabumu... isseko gabumaiNicole rašė:Mes visad speliojam,nes norim ir zinoti kas nuo ko gavom bet va Sonatuko naujo hobio ir neispejau jauciu,kad ir daugiau prasausiu pro saly sykart
Aš esu toks protingas, kad kartais pats nesuprantu nė vieno žodžio, ką sakau. (Oscar Wilde)
- Rugiaveidė
- Fanatas
- Pliusai:3
Atlekiu apsipatenkinus iki negalėjimo... dovanėlę gavau nuostabią... dar neatsigaunu... labai labai esu laiminga
Na o arbatą radau ne iš karto... Po kiek laiko apžiūrėjus dovaną dar grįžau prie jos ir galvoju, nu pasikabinsiu aš tą bumbulą... paėmiau, bet kad sunkoka... ir kodėl jis barška? atsuku, o ten dar staigmena
Didelis didelis AČIŪ mano mergytei
Na o arbatą radau ne iš karto... Po kiek laiko apžiūrėjus dovaną dar grįžau prie jos ir galvoju, nu pasikabinsiu aš tą bumbulą... paėmiau, bet kad sunkoka... ir kodėl jis barška? atsuku, o ten dar staigmena
Didelis didelis AČIŪ mano mergytei
- Rugiaveidė
- Fanatas
Bet tai kaip smagu čia užsukti. Dovanos vis tiek gėris , kad ir kas ką besakytų
labai dziaugiuosi, kad sekmingai pasieke dovanele alytu...
O as , kad nenukripti nuo puslapio temos vistiek nusprendziau pati kepti dovanele ...
Pirma mintis buvo.. kucios... KUCIUKAI (iskepiau)... reikia zvakes (nupirkau)... Tada mintis kaledos.. , reikia kazko skanaus... (prikepiau riesuciuku) ... tada pamaniau, kad reikia prie viso sito arbatos... o arbata dar gavosi ir burbule- zaisliuke... Na manau viskas i tema
O as , kad nenukripti nuo puslapio temos vistiek nusprendziau pati kepti dovanele ...
Pirma mintis buvo.. kucios... KUCIUKAI (iskepiau)... reikia zvakes (nupirkau)... Tada mintis kaledos.. , reikia kazko skanaus... (prikepiau riesuciuku) ... tada pamaniau, kad reikia prie viso sito arbatos... o arbata dar gavosi ir burbule- zaisliuke... Na manau viskas i tema
Jurate užmiršo dovana pasirodyt
Superines dovanikes mergaites,net pavydu darosi.....
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Pliusai:10
- Susisiekti:
Nicole,aš kartais su juo pažaidžiu, o susidomėjau jau senokai
Oho ,Kristut, tai driokstelejai cia kaip reikiant!!! Bet galetum ir su savo dovanele papozuot, labai jau knieti is arciau viska apziuret
1.Sandruca LAUKIA
2.Nijole - gavo nuo Ausrines
3.Sofe - nuo Arunos
4.Vijole - nuo Sinsan
5.Tutsi - gavo nuo Bagyyra
6. Isia - gavo nuo Jurates
7.Aruna - gavo nuo Sofe
8.Aussrrine - gavo nuo Arejustes
9. Daida - nuo Nicoles
10.Juuurate - gavo nuo Isia
11.Sinsan - nuo Daidos
12.Arejuste - gavo nuo Sandruca
13. Laimute - gavo nuo Tutsi
14.Bagyyra - nuo Rugiaveides
Oi laukiam laukiam, dovaneliu laukiam
1.Sandruca LAUKIA
2.Nijole - gavo nuo Ausrines
3.Sofe - nuo Arunos
4.Vijole - nuo Sinsan
5.Tutsi - gavo nuo Bagyyra
6. Isia - gavo nuo Jurates
7.Aruna - gavo nuo Sofe
8.Aussrrine - gavo nuo Arejustes
9. Daida - nuo Nicoles
10.Juuurate - gavo nuo Isia
11.Sinsan - nuo Daidos
12.Arejuste - gavo nuo Sandruca
13. Laimute - gavo nuo Tutsi
14.Bagyyra - nuo Rugiaveides
Oi laukiam laukiam, dovaneliu laukiam
Paskutinį kartą redagavo sandruca 04 Sau 2016, 23:49, redaguota 2 kartą(us).
va va,nuo ilgo nebendravimo sakiau,kad daug kur prasausiu...Va ir Bagyriuka prasoviau ir Sonatuka ir...
O mano nieks siuntinuku negauna-nei swapuko,nei priziuku
na tikiuos ryt pajudes i gera puse
O mano nieks siuntinuku negauna-nei swapuko,nei priziuku
na tikiuos ryt pajudes i gera puse
Sandruca,aš nefotogeniška kada prie progos,kai foto perkelsiu iš fotiko.. vaikas 3,5 nupiškino šiokia tokia mama
- Rugiaveidė
- Fanatas
Kokie faini dovaniukai
Na o mano mergaitės dovana guli pašte nuo pirmadienio... patikrinus tai net nerašo, kad lapelis išrašytas... guli sau ramiai ir švenčių laukia...
Na o mano mergaitės dovana guli pašte nuo pirmadienio... patikrinus tai net nerašo, kad lapelis išrašytas... guli sau ramiai ir švenčių laukia...
Valioooooo gavau,tik nuotraukyte bus siek tiek veliau,nes fotikas issikroves myliu savo mergyte
Aš esu toks protingas, kad kartais pats nesuprantu nė vieno žodžio, ką sakau. (Oscar Wilde)
aciu,niu atspekite kuri mergyte pasidarbavo ?...
- Prikabinti failai
-
- DSCN7281.JPG (71.08KiB)Peržiūrėta 11091 karus(ų)
- Aussrrine
- Gurmanas
- Pliusai:51
- Susisiekti:
Arūnasofe rašė: aciu,niu atspekite kuri mergyte pasidarbavo ?...
Taip Ausriuk, atspejai aciu tau Arunele laaaaabai
superines dovaneles, mes issiunte ir jau senokai savo dovanele, reiks pagal koduka patikrinti kur ji nuklydo...
Sofe, labai labai grazi tavo dovanele, bet irgi paprasysiu papozuot, kad butu galima is arciau pasigrozet
Aš gavau lapelį ir dovanėlę jau pasiėmiau Nuotrauką įkelsiu vėliau
Mano mergytė gaus vėliau dovanėlę... Vyro brolis su žmona ruošėsi važiuot į tą miestą ir tarėmės, kad nuvež, bet truputi sunegalavo, o kadangi neščia, tai sakė nevažiuos, gydysis namuose
Mano mergytė gaus vėliau dovanėlę... Vyro brolis su žmona ruošėsi važiuot į tą miestą ir tarėmės, kad nuvež, bet truputi sunegalavo, o kadangi neščia, tai sakė nevažiuos, gydysis namuose