Puslapis 3 iš 5
Parašytas: 26 Geg 2007, 19:40
Hazel
Kokia Vampyrka?
Parašytas: 26 Geg 2007, 19:49
Ramunė
Mes turim naują narę, iš pateis Pekino
Ir ji yra pati tikriausia Zuikaitės sesuo. Va, kaur tikra kosmopolitinė šeima.
Zuikaite, ar tėvams Lietuvoj liko nors vienas vaikas, ar visi išsibėgiojot
Parašytas: 27 Geg 2007, 11:00
Tutsi
galetu buti skyrelis....laisvalaikiu nuo virtuves... tada galetume pamatyti ka vampyrka siuvineja ir ka kitos veikia
arba galetu parodyti ten kur ne i tema
Parašytas: 27 Geg 2007, 11:04
Ramunė
Tai prie "Apie viska" naują skyriuką ir parodysim, ką mokam
Parašytas: 27 Geg 2007, 11:14
Tutsi
gera mintis cia man sove,ane
Parašytas: 27 Geg 2007, 12:24
Lilina
Nu ko toks paniurės smailikas??? Štai toks, savim patenkintas turėtų būti
Parašytas: 27 Geg 2007, 12:37
Ramunė
Laukia pagyrimų, kad atgytų.
Šaunuolė, Tutsi. jau šypsokis
Parašytas: 27 Geg 2007, 12:42
Hazel
Ramunė rašė:Mes turim naują narę, iš pateis Pekino
Ir ji yra pati tikriausia Zuikaitės sesuo. Va, kaur tikra kosmopolitinė šeima.
Zuikaite, ar tėvams Lietuvoj liko nors vienas vaikas, ar visi išsibėgiojot
kokia as atsilikus nuo jusu
Parašytas: 27 Geg 2007, 12:47
Lilina
Visada turi šansų pasivyti
Parašytas: 27 Geg 2007, 12:47
Ramunė
Nedinginėk ilgam
, dabar turėsi skubėti ir pasivyti
Parašytas: 27 Geg 2007, 13:01
Hazel
stengsiuos nebedingti
o kaip del to skyrelio naujo?ar jau uzvedet?
Parašytas: 27 Geg 2007, 13:06
Ramunė
Jau
Parašytas: 27 Geg 2007, 13:07
Hazel
Ramunė rašė:Jau
Parašytas: 27 Geg 2007, 20:28
Tutsi
net išsišiepti nespejau ,o jau uzvedet
Parašytas: 27 Geg 2007, 21:24
Ramunė
Va tau svajoti, net šypsena vėluoja
Parašytas: 28 Geg 2007, 10:06
Tutsi
atrodo pasidariau stabdziu ,to ne pati nezinodama
Parašytas: 20 Bir 2007, 17:24
Ramunė
Šiitakė grybai su baltuoju kinišku kopūstu ir ryžių makaronais
1 valgomojo šaukšto sojos padažo,
1,5 valgomojo šaukšto ryžių vyno ar sauso chereso,
1,5 arbatinio šaukštelio medaus,
0,5 arbatinio šaukštelio sezamo aliejaus,
300 g makaronų „Soba“,
2 arbatinių šaukštelių žemės riešutų aliejaus,
1 skiltelės česnako,
4 galvelių svogūnų su laiškais,
200 g šiitakė grybų,
1 baltojo kiniško kopūsto,
kepintų sezamo sėklų.
Sumaišykite sojų padažą, ryžių vyną, medų ir sezamo aliejų. Į verdantį vandenį suberkite „Soba“ makaronus, po 5-6 minučių jie išvirs, tada vandenį nupilkite ir uždenkite, kad jie neatauštų.
Ant didelės ugnies uždėkite keptuvę ir joje įkaitinkite žemės riešutų aliejų. Jame apkepinkite sutrintą česnako skiltelę ir smulkiai supjaustytą svogūną – visa tai pakepinkite apie minutę. Sudėkite grybus ir dar pakepkite 3 minutes.
Kinišką baltąjį kopūstą išskirstykite į atskirus lapus, sumeskite juos į keptuvę, užpilkite paruoštu padažu ir viską patroškinkite dar apie minutę.
Troškinį užpilkite ant makaronų ir apibarstykite sezamo sėklomis.
Tik aš pabandžiau su pievagrybiais, patiko
Parašytas: 20 Bir 2007, 17:26
Ramunė
Parašytas: 20 Bir 2007, 17:54
Tutsi
vien nuo pavadinimu ingridientu,galima liezuvi nusilauzti
Parašytas: 21 Bir 2007, 10:45
Ramunė
tutsi rašė:vien nuo pavadinimu ingridientu,galima liezuvi nusilauzti
Taigi
Man jie vos ne keisksmažodžiai atrodo
Parašytas: 21 Bir 2007, 11:13
Tutsi
tikrai kai kurie panasus
Parašytas: 27 Bir 2007, 19:20
Ramunė
Hunan jautiena
2 puodeliai brokolių žiedynų ,
2 šaukštai aliejaus,
2 šaukšteliai susmulkinto česnako,
4 maži džiovinti čili pipirai ,
3 šaukštai kiniško juodo acto ar aromatingo acto,
1 šaukštas sojų padažo,
1 šaukštelis ryžių vyno arba sausio šerio,
2 šaukšteliai cukraus,
2 šaukšteliai čili-česnako padažo,
1 šaukštelis sezamo aliejaus,
Marinatui:
2 šaukštai sojų padažo,
2 šaukšteliai kukurūzų krakmolo (galima imti bulvių krakmolą - tik 2 kartus mažesnį kiekį),
1 šaukštas ryžių vyno arba sauso šerio,
350 g jautienos šoninės, supjaustytos išilgai raumenų
Inde sumaišykite marinato produktus. Sudėkite jautieną ir išmaišykite, kad jautiena pasidengtų. Palikite 10 minučių.
Kitame inde sumaišykite padažo produktus.
Sudėkite brokolius į didelį puodą, kuriame būtų 2,5 cm verdančio vandens. Virkite, kol jie bus minkšti ir traškūs, 2-3 minutes; nusausinkite.
Ant didelės ugnies pastatykite indą "vok" ir įkaitinkite. Supilkite aliejų. Sudėkite česnaką ir čili pipirus, kepkite juos maišydami apie 10 sekundžių. Sudėkite jautieną ir kepkite, 1,5-2 minutes.
Į indą "vok" sudėkite brokolius ir padažą; užvirinkite. Sudėkite kukurūzų miltų mišinį (1 šaukštelis kukurūzų miltų ištirpintas 2 šaukšteliuose vandens) ir kepkite, pastoviai maišydami, kol padažas užvirs ir sutirštės.
Parašytas: 02 Lie 2007, 16:41
Tutsi
geras ir idomus receptukas
Parašytas: 07 Lie 2007, 11:12
Ramunė
Jautiena kiniškai
250 g ryžinių makaronų,
400 g jautienos be kaulo,
stiklinės šaldytų žirnelių,
1 žaliosios paprikos,
1 svogūno,keleto džiovintų grybų,
2 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų sojos padažo,
pipirų,1 šaukšto krakmolo.
Jautieną nuplaukite ir supjaustykite mažais gabaliukais. Grybus išmirkykite ir supjaustykite mažais gabaliukais. Svogūną supjaustykite smulkiais, papriką-juostelėmis. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepinkite svogūnus, sudėkite mėsą ir maišydama apkepinkite. Įpilkite 3/4 stiklinės karšto vandens, suberkite žirnelius, grybus ir papriką. Troškinkite ant lėtos ugnies, kol mėsa suminkštės, pagardinkite sojos padažu ir pipirais.Krakmolą sumaišykite su 1/2 stiklinės šalto vandens, supilkite į patiekalą, sumaišykite, užvirkite. Makaronus išvirkite ir patiekite su mėsa.
Parašytas: 07 Lie 2007, 12:19
Lilina
skamba viliojančiai
išbandysiu pietums šiandien
Tik manau ne miltus reikia sumaišyti su 1/2 vandens, o krakmolą...prašau ištaisyt klaidą, bo nesupratau iš kur tie miltai atsirado, kai produktų sąraše jų nėra
Parašytas: 07 Lie 2007, 13:33
Ramunė
Lilina rašė:
Tik manau ne miltus reikia sumaišyti su 1/2 vandens, o krakmolą...prašau ištaisyt klaidą, bo nesupratau iš kur tie miltai atsirado, kai produktų sąraše jų nėra
Taigi taip
Kažkas su manim nebegerai, jau ir nurašinėt nebemoku, ne tik fotkint
Bet tai tikriausiai oras kaltas
Parašytas: 07 Lie 2007, 20:49
Lilina
joooo...oras - siaubas
gal pasaulio pabaiga artėja???
Pasaulinis tvanas 2
Parašytas: 07 Lie 2007, 21:31
Lilina
Štai taip gali atrodyti Ramunės "jautiena kiniškai"...bet yra keli "bet", pas mane ne jautiena, o kiauliena, bo RIMI parduotuvėje jautienos nebuvo
ir žaliu papriku ten neužvežė
ir vietoj makaronu išviriau lešius
nu gal ir išvis čia nebe "jautiena kiniškai "
Parašytas: 07 Lie 2007, 22:03
Ramunė
Bet vis tiek skaniai atrodo
Parašytas: 08 Lie 2007, 12:05
Tutsi
klausimelis ne i tema
o kas do daiktas tie lesiai
Girdeti teko,bet ragauti tai ne