Puslapis 44

Parašytas: 24 Kov 2008, 16:40
Jacinta
Tai jau teks kentet! :?
Nors siaip agurkai man labai patinka! :P

Parašytas: 26 Kov 2008, 20:18
Hazel
kam kentet?vyk tingini is namu ir eik pasivaiksciodama i parde :!: :wink:

Parašytas: 26 Kov 2008, 21:17
Jacinta
Nu nu pasivaiksciodama :lol: , atpratus vaiksciot, kol tiek suvaiksciosiu, kojas pamesiu! :lol:

Parašytas: 27 Kov 2008, 10:58
Tutsi
momentu prisiklijuok,kad nepamestum :D :wink:

Parašytas: 23 Geg 2008, 18:53
Ramunė
Sriuba "Gaspačio"

6 prinokę pomidorai
1 raudonasis svogūnas, susmulkintas
1 agurkas
1 raudona (arba žalia) paprika
2 saliero stiebeliai, susmulkinti
1-2 šaukštai susmulkintų šviežių petražolių
2 šaukštai susmulkintų svogūnų laiškų
1 skiltelė česnako, susmulkinta
0,25 puodelio raudonojo vyno acto
0,25 puodelio alyvų aliejaus
2 šaukštai citrinos sulčių
2 šaukšteliai cukraus
4 puodeliai pomidorų sulčių
1 šaukštelis Vorčesterio padažo
keli lašai Tabasco padažo, druskos, pipirų
Pomidorus nulupkite ir susmulkinkite.Agurką nulupkite ir, išėmę sėklas, susmulkinkite.Paprikas, išėmę sėklas, susmulkinkite.Visus produktus sudėkite į virtuvinį kombainą arba maišytuvą (blenderį). Smulkinkite iki norimos konsistensijos.Sudėkite į nemetalinį indą, sandariai uždenkite ir padėkite į šaldytuvą nakčiai, leisdami skoniams susimaišyti.