Priestalo.lt • Temos rodymas - Japonų virtuvė

  DUK - Ieškoti - Registruotis - Prisijungti


Dabar yra 14 Rgp 2018, 20:49    

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]




Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 105 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
 Pranešimo tema: Japonų virtuvė
StandartinėParašytas: 02 Geg 2007, 19:26 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Na? Hazel. Tu norėjai japonų patiekalų. Prašom jai rašyt ;)


Paskutinį kartą redagavo Lilina 02 Geg 2007, 21:15. Iš viso redaguota 1 kartą.

Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 02 Geg 2007, 20:12 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
radau patiekalą iš ryžių.
Raudoni ryžiai su pupom(sekihan)

0.5 stiklinės sausų raudonų pupų
3 stiklinės vandens
3stiklinės lipnių ryžių
1 arb š. sezamo sėklų

Išplauti ir išdžiovinti pupas. Virti vandenyje ne uždengus dangčių apie 10 min. Išdžiovinti, bet nupiltą vandenį palikti. Ryžius kelis kartus praplauti, gerai išddžiovinti, įdėti į puodą. Įpilti į jį pusę vandens kuriame virė pupos. Jeigu reikia-dapilti vandens. ir palikti kambario temperatūroje apie 4 val. ten pat įdėti pupas ir likusį vandenį nuo jų.Prieš verdant ryžius juos vel nusausinti ir sumaišyti su pupom. Visą mišinį tolygiai iškloti ant groteliu, garuose skirtam virti inde. Iš viso virti 45 minutės, kas 15 min dapilant skysčio nuo pupu. Viską tvarkingai išmaišyti medinė mentelė, padruskinti, apibarstyti sezamo sėklom.

Ši patiekalą paduoda su kepta žuvim, saldžia vištiena arba grybais.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 02 Geg 2007, 20:27 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Ryžiai su kaštonais (kiri gohan)

kaštonų sirupe - 200g
ryžiai - 1,5stiklinės
vandens - 1,75 stiklinės
1 arb šaukš desertinio vyno
1-2 virt š. sezamo sėklų su stambia druska

Ištraukti kaštonus iš sirupo, išdžiovinti juos, supjaustyt pusiau, apvirti verdančiam pasūdytam vandeny 30-40 sekundžiu, vėl išdžiovinti. kelis kartus perplauti ryžius, išdžiovinti. Sumaišyti ryžius su vandeniu, porą šaukštų kaštono sirupo ir vynu. Ir virti juos. Į beveik išvirtus ryžius įdėti kaštonus. tai reikia daryt labai greitai. Sumest ir uždaryt dangtį. Virti ant labai didelios ugnies 20-30 sek. Nuimti nuo ugnies ir palikti stovėti 15 min. Prieš pateikiant ant stalo ryžius išmaišyti su mentelė, sudėti į lekštutės ir apibarstyti sezamo sėklomis su druska.
Tokie ryžiai pateikiami su žuvimi.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 02 Geg 2007, 20:31 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Jeigu įmanoma, reikėtų tios visus suši su paveiksliukais čia perkelti.Būtų prie vietosPaveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 02 Geg 2007, 20:58 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 30 Rgp 2006, 13:18
Pranešimai: 1174
Miestas: Vilnius
Ramunė rašė:
Jeigu įmanoma, reikėtų tios visus suši su paveiksliukais čia perkelti.Būtų prie vietosPaveikslėlis

Galima tik temą perkelti arba išskirti keletą pranešimų į naują temą. Į jau esančią temą negalėsime perkelti pranešimų :x

_________________
Firminiai skyreliai laukia firminių naujienų!
Kolkas NEMOKAMAI !


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 02 Geg 2007, 21:52 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Supratau. 8)


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Geg 2007, 11:06 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
cia tau ne semeckes lukstenti :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Geg 2007, 11:32 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Tai perkelk temą apie sušį prie nacionalinių patiekalų :P


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Geg 2007, 11:59 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
o,koks katukas fainas :roll: Sveikinu atsinaujinus :geles: :luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Geg 2007, 17:35 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Puiki tema :luks: :geles:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Geg 2007, 17:41 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
tutsi rašė:
o,koks katukas fainas :roll: Sveikinu atsinaujinus :geles: :luks:


Derinuos prie Ramunės. Abi miauksim.:P


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Geg 2007, 17:53 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
Pikantiška vištiena (tori-no tacutaage)
Tik biški keistu ingridientu reikia

700-900g vištienos filė
aliejus
krakmolas
citrina
žalumynai
druska
pipirai

Padažui
4 valg š. sejų(nežinau kas tai yra, gal sojų padažas koks)
2 valg š. degtinės
1 arb š imbierų sulčių

Padažo ingridientus sumaišyti. Mėsą išplauti ir išdžiovinti poperinė servetelė. Pamirkyta ją pusvalandžiui į padažą. Paskui apvolioti krakmole ir kepti aliejuje ant labai didelios ugnies kol gražiai ne apskrus. Pateikti su citrinos grežinelė ir žalumynais.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 03 Geg 2007, 18:20 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
na,ne man tokie patiekaliukai....cia hazel atsigaus :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Geg 2007, 14:58 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
o ką, visai neblogi receptai :luks:
o kur man parduotuvėje rasti kaštonų sirupe? :oops:
niekada nesu pirkusi, todėl nežinau :oops:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Geg 2007, 15:42 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 12 Rgs 2006, 11:05
Pranešimai: 8898
Miestas: Kaunas/Mažeikiai
Pliusai: 101
IKI yra egzotinių prekių skyrius. Ten galima rasti suši kilimėlius iš dumbliu ir soju padažų, gal ten ir kaštonus sirupe galima rasti??? :?:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 06 Geg 2007, 19:23 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Lilina rašė:
IKI yra egzotinių prekių skyrius. Ten galima rasti suši kilimėlius iš dumbliu ir soju padažų, gal ten ir kaštonus sirupe galima rasti??? :?:

kaiptik ruosiuosi i parduotuve :roll: reikes neuzmirsti paziureti :roll:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Geg 2007, 15:16 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
nu,paziurejai,yra kastonu :shock:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Geg 2007, 16:23 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
tutsi rašė:
nu,paziurejai,yra kastonu :shock:

bent jau nemačiau :roll: tik kokosų pieno skardinę nesipirkau :lol: :lol:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 12 Geg 2007, 16:34 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
kaip skanu :hubba:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Geg 2007, 16:20 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Šios dienos " Brigitoj " yra tema "Kąsnelis japoniškos virtuvės". Parašysiu keletą recepčiukų, nes gan paprasti ir įmanomi pas mus pagaminti.Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Geg 2007, 16:23 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Keptos vištos blauzdelės

12 blauzdelių,
2 šaukštų pieno,
1 šaukštelio druskos,
1/2 šaukštelio česnakų miltelių,
1/2 stiklinės miltų, augalinio aliejaus.

Blauzdeles pabarstyti česnako milteliais ir druska ir palikti 10 min. Užpilti pieno ir dar palaikyti. Tada nusausinti, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje 10 min.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Geg 2007, 16:27 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Keptos bulvės

4 bulvių,
1/2 šaukštelio druskos,
1/4 šaukštelio pipirų,
1 kiaušinio,
1/4 stiklinės miltų,
1/2 stiklinės tarkuotų džiūvėsėlių,
augalinio aliejaus.

Bulves nuplauti, supjaustyti mažais gabaliukais. Suvynioti į polietileno plėvelę ir pakaitinti mikrobangėj, kol suminkštės. Tada nulupti, pabarstyti druska ir pipirais, pavolioti miltuose ir kiaušinyje, pabarstyti džiūvėsėliais. Kepti keptuvėje 1 minutę.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Geg 2007, 16:31 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Slėgtas sušis su lašiša

3 stiklinių sušio ryžių,
10 griežinėlių rūkytos lašišos,
1 šaukštelio sakės,
1 šaukštelio citrinos sulčių.

Sake ir citrinos sultimis apšlakstyti lašišą ir palaikyti 10 min.
Lakštu polietileno plėvelės iškloti plastikinio indo dugną, kad uždengtų ir sieneles. Sudėti sušio ryžius ir paspausti. Ant ryžių sudėti lašišą, uždengti polietileno plėvėle, ant jos dėti platikinio indelio dydžio kartono lakštą ir paslėgti.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Geg 2007, 16:37 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Saldžiarūgštė žuvis

450 baltos žuvies,
4 šitaki grybai,
pusė svogūno,
pusė stiklinės vandens,
1 žalioji paprika,
1 morka,
1 imbiero šaknis,
po šaukštą cukraus, ryžių vyno acto, ketčupo,
2 šaukštai sojų padažo,
1 šaukštelio sakės,
kukurūzų krakmolo.

Juostelėmis supjaustyti svogūną, žaliąją papriką, grybus, morką, imbierą. Žuvį supjaustyti mažais gabaliukais, apvolioti krakmole kepti keptuvėje. Paskui apkepinti pjaustytas daržoves ir grybus.
Dubenėlyje sumaišytivandenį, ketčupą, cukrų, ryžių actą,sakę ir truputį krakmolo. Padažą užpilti ant daržovių ir pakaitinti ant vidutinės ugnies, visą laiką maišant. Žuvį sudėti į lėkštę ir ant viršaus pilti padažą.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Geg 2007, 16:42 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Kiaulienos suktinukai su šparagais

8 griežinėlių kiaulienos,
16 šviežių šparagų,
po 1 šaukštą sojų padažo ir aliejaus.

Šparagus nuplauti irsupjaustyti į 3 dalis. Kiaulienos gabaliukus perpjauti perpus. Dėti po 3 gabaliukus šparagų ant kiekvieno gabalėlio ir susukti suktinuką, susegti krapštuku.
Keptuvėje apkepti, sumažinti ugnį, uždengti ir troškinti, kol iškeps šparagai. Tada užpilti sojų padažo ir išjungti ugnį.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Geg 2007, 16:47 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Jautienos troškinys su daržovėmis

450 g jautienos,
2 žaliosios paprikos,
pusė stiklinės pupeliū daigų,
1 morka,
4 šitaki grybai,
2 šaukštai sojų padažo,
1 šaukštas miltų,
druskos, pipirų, augalinio aliejaus.

Mėsą, morką, papriką ir grybus supjaustyti juostelėmis.Pupelių daigus nuplauti ir nusausinti. Mėsą pabarstyti druska, pipirais ir miltais.Įkaitinti aliejų ir greitai apkepti jautieną. Išimti. Tame pat aliejuje iškepti daržoves ir grybus, pupeles, pabarstyti druska ir pipirais, sudėti atgal mėsą ir supilti sojos padažą. Dar keletą minučių pakepinti.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Geg 2007, 16:48 
Atsijungęs
Site Admin
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 03 Vas 2007, 12:54
Pranešimai: 35795
Miestas: Aukštaitijoje
Pliusai: 794
Ramunė rašė:
Keptos vištos blauzdelės

12 blauzdelių,
2 šaukštų pieno,
1 šaukštelio druskos,
1/2 šaukštelio česnakų miltelių,
1/2 stiklinės miltų, augalinio aliejaus.

Blauzdeles pabarstyti česnako milteliais ir druska ir palikti 10 min. Užpilti pieno ir dar palaikyti. Tada nusausinti, apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje 10 min.
atrodo gera skoni turi tie japonai :wink:


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 26 Geg 2007, 16:53 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Žinai, ir mane sugundė tie jų receptaiPaveikslėlis Vis dėlto reikės jautienos pirkti. Paveikslėlis


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 11 Bir 2007, 19:00 
Atsijungęs
Virtuozas
Virtuozas
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 11 Vas 2007, 13:45
Pranešimai: 2086
Makaronų, pievagrybių ir žalumynų salotos

250 g makaronų,
sezamas,
aliejus,
tarkuoto imbiero šaknis,
sojų padažas,
kepti žemės riešutai,
2 svogūnai,
100 g morkų,
150 g šparaginių pupelių,
Česnakas
100 g pievagrybių,




Makaronus išvirti. Visas daržoves smulkiai supjaustyti. Keptuvėje pakepinti česnakus ir imbierą. Tada sudėti likusias daržoves, grybus ir dar pakepti 2 minutes. Keptuvę nukelti nuo ugnies, supilti sijų padažą, sudėti makaronus ir viską išmaišyti. Viską sudėti į salotinę ir išmaišyti. Tada apibarstyti riešutais.


Į viršų
 Aprašymas  
 
 Pranešimo tema:
StandartinėParašytas: 11 Bir 2007, 19:36 
Atsijungęs
GURU
GURU
Vartotojo avataras

Užsiregistravo: 22 Spa 2006, 13:31
Pranešimai: 17172
Miestas: Kėdainių raj.
Pliusai: 736
Hazel rašė:
Makaronų, pievagrybių ir žalumynų salotos

.


:luks:


Į viršų
 Aprašymas  
 
Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 105 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas

Reklama




Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]


Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias


Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
cron
Hey.lt - Interneto reitingai, lankomumo statistika, lankytoju; skaitliukai

Oficialus puslapio www.priestalo.lt forumas

Powered by phpBB © 2008

Vertė Vilius Šumskas © 2003, 2005, 2007
phpBB SEO