Kazachų, uzbekų, turkų virtuvė
Parašytas: 12 Geg 2007, 11:01
Ašči sorpa
jautienos sultinys (60g)
Actas (15 gr.)
Aviena (165 gr.)
Česnakai (2 gr.)
Druska (1 gr.)
Kiaušiniai (1 vnt.)
Pienas (15 gr.)
Pipirai (1 gr.)
Pomidorai (40 gr.)
Ropės (30 gr.)
Sviestas (15 gr.)
Svogūnai (50 gr.)
Iš kiaušinio ir pieno iškepti omletą. Mėsą supjaustyti juostelėmis, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir kepti su sviestu, kol apskrus. Suberti šiaudeliais supjaustytus svogūnus ir ropę. Kepti dar apie 10 min. Tada sudėti skiltelėmis supjaustytus pomidorus, smulkintus česnakus ir prieskonius, įpilti vyno acto, šiek tiek Maggi sultinio ir troškinti. Ištroškintus produktus dėti į mėsos sultinį, paskaninti juostelėmis supjaustytu omletu ir šiek tiek pavirti. Patiekti apibarsčius žalumynais.
jautienos sultinys (60g)
Actas (15 gr.)
Aviena (165 gr.)
Česnakai (2 gr.)
Druska (1 gr.)
Kiaušiniai (1 vnt.)
Pienas (15 gr.)
Pipirai (1 gr.)
Pomidorai (40 gr.)
Ropės (30 gr.)
Sviestas (15 gr.)
Svogūnai (50 gr.)
Iš kiaušinio ir pieno iškepti omletą. Mėsą supjaustyti juostelėmis, pasūdyti, pabarstyti pipirais ir kepti su sviestu, kol apskrus. Suberti šiaudeliais supjaustytus svogūnus ir ropę. Kepti dar apie 10 min. Tada sudėti skiltelėmis supjaustytus pomidorus, smulkintus česnakus ir prieskonius, įpilti vyno acto, šiek tiek Maggi sultinio ir troškinti. Ištroškintus produktus dėti į mėsos sultinį, paskaninti juostelėmis supjaustytu omletu ir šiek tiek pavirti. Patiekti apibarsčius žalumynais.