Paplepėkim ne į temą III
Kaip ,Aksele,neeme?
as tai buvau,uzdegiau po zvakele,bet kazko tokios bjaurios nuotaikos vaiksto.,,vilties ir tikejimo,kad anam pasauly geriau...."Nors mano vyrai paverte ta fraze i anekdotine.Bet vistiek durnai.
gerai,kad visi keturi vaikstinejom.Turim keturis kapus-tevu ir seneliu-is mano ir vyro puses.3 is ju tvarkom.
as vis laukiu,kol mano sunai pasakys,mam,musu kiti planai,bet kazko ,kaip nukirsta,einam keturiese ir viskas.Nors siandien sunus viens dirbo iki 16val,tai nervavos,ar lauksim.tai ,kai grizo,tik pavalge ir lekem.tas laikas dabar nesamone-tamsu,purvynas,zeme pazliugus.prisimaurojom....kelnes plaut,batus dziovint....
as tai buvau,uzdegiau po zvakele,bet kazko tokios bjaurios nuotaikos vaiksto.,,vilties ir tikejimo,kad anam pasauly geriau...."Nors mano vyrai paverte ta fraze i anekdotine.Bet vistiek durnai.
gerai,kad visi keturi vaikstinejom.Turim keturis kapus-tevu ir seneliu-is mano ir vyro puses.3 is ju tvarkom.
as vis laukiu,kol mano sunai pasakys,mam,musu kiti planai,bet kazko ,kaip nukirsta,einam keturiese ir viskas.Nors siandien sunus viens dirbo iki 16val,tai nervavos,ar lauksim.tai ,kai grizo,tik pavalge ir lekem.tas laikas dabar nesamone-tamsu,purvynas,zeme pazliugus.prisimaurojom....kelnes plaut,batus dziovint....
- Forelle
- Virtuozas
- Pliusai:689
- Susisiekti:
Re: Paplepėkim ne į temą III
Sveikos,
Mes šiemet pirmą kartą nebuvom niekur išvažiavę. Norėjau prie krikšto mamos kapo nuvažiuot, bet su vaiku, dar šalta, tai nusprendėm, kad geriau liksim namie.
Mes šiemet pirmą kartą nebuvom niekur išvažiavę. Norėjau prie krikšto mamos kapo nuvažiuot, bet su vaiku, dar šalta, tai nusprendėm, kad geriau liksim namie.
O vat taip ir neeme.Vyras vare pas teva ant kapo,o man tepasake ko tau ten.Tai pasijauciau svetima.bet kiekvienas zmogus su savais priciudais.
Tai ir ,Aksele,neimk i galva,matyt,kazka vyras maste savaip.Ir kitasyk vyrai kvailai bando apsaugot mus nuo blogio.O paskui iseina nesusipratimai.Ot nemegstu neaiskumu.As visad paklausiu,kodel,kaip,kas...Nors tai nera gerai.Kartais tikrai geriau nezinot.isitikinau.Pabuvai namie,nieko nepraradai,purvyne nepabraidei,o ,jei ten nera jokiu jausmu-ko ir eit.
Man pernai net pas mama nepavyko nueit.bet gyvenimas juk nuo to nesustojo... :roll:nors ir siandien vos pavyko nuvaziuot.kazko nelabai su tom jegom... Norejau neit,bet vyrukai sako,einam,letai,mam,nueisim...nuejom.bet man nuo to ne geriau....
Man pernai net pas mama nepavyko nueit.bet gyvenimas juk nuo to nesustojo... :roll:nors ir siandien vos pavyko nuvaziuot.kazko nelabai su tom jegom... Norejau neit,bet vyrukai sako,einam,letai,mam,nueisim...nuejom.bet man nuo to ne geriau....
Niekaip negaliu normaliai prisijungti, o kodėl visai neaišku?Tutsi rašė:neateina Sigute, gal dar vis negali ieiti pas mus
Sigute*
As labiau del receptu idejau.O kiek kainuoja ten ira telefono numeris,kur gali pasiskambinti.Tik nemanau ar verta ja pirkti.Nes nusipirkusi degalinei backa metaline pasigaminsi rukykla labai pigiai.Tutsi rašė:ir kiek ta rukykla kainuoja
Backa ira gerai.Ryt bandysiu nė ges rukytiTutsi rašė:is backos rukykla jau senai turim
Sia nakti eisiu.Nes prasidejo nėgės.jau pasilgau ju.O labiausiai patinka keptos-marinuotos.Tutsi rašė:zvejoti buvai
Neberandu kur galiu pasikeisti savo paveksliuka?gal kazko nesuprantu?Tutsi rašė:zvejoti buvai
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
Sveiki visi. mes irgi šiandien buvom kapuose. Airenė, be reikalo sakai, kad bjaurus oras šlykštu ir t.t. kaip tik prietemoje kapinėse labai gražu daug žvakučiu, labai gražu. Aplankėm senelių kapus. Uždegėm žvakės ir gelytės pamirkom jaučiuosi morališkai patenkinta
Sveikos, grizom siandien is anglijos (mancesterio) buvom truputi pailseti, paskolos negavom, argumentas visiskai absurdiskas, ryskiai swedbankas pinigu neturi....ech....eisim i kita banka
labas visoms
Ar cia man vienai kai kuriuose puslapiuose dideli balti tarpai
Ar cia man vienai kai kuriuose puslapiuose dideli balti tarpai
- Lilina
- Virtuozas
Man irgi
Eisiu tuoj su spirgalu i lauka, žirniu miltų ješkosim
Vakare kepsiu rytietišką šedevrą
Eisiu tuoj su spirgalu i lauka, žirniu miltų ješkosim
Vakare kepsiu rytietišką šedevrą
Tu su bankais neprasidek daba ziauriai didele krize.As pasijiamiau puse milijono ,tai daba jie kialia palukanas kas menesi vis daugiau.Turetum biski pralaukti.Mano zmona turi nekilnojamo turto agentura ir ismano ta reikalapyp rašė:Sveikos, grizom siandien is anglijos (mancesterio) buvom truputi pailseti, paskolos negavom, argumentas visiskai absurdiskas, ryskiai swedbankas pinigu neturi....ech....eisim i kita banka
sveikos
ir pas mane tarpai,nes sone kazko daug prirasyta todel ir taip pasidaro puslapis
ir pas mane tarpai,nes sone kazko daug prirasyta todel ir taip pasidaro puslapis
na puslapi baigia sudirbti juodai
O del paskolu ir as girdejau, kad visi stengiasi atsiskaityti su bankais, o nauju paskolu imti neskuba, reikia palaukti
Tai del konkurso, tik Forelle pasisake, o daugiau niekam nereikia, niekas nieko nenori
O del paskolu ir as girdejau, kad visi stengiasi atsiskaityti su bankais, o nauju paskolu imti neskuba, reikia palaukti
Tai del konkurso, tik Forelle pasisake, o daugiau niekam nereikia, niekas nieko nenori
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Alfa.lt atnaujino savo rss srautus matyt. Nes aš užsiprenumeravus naujienas, tai šiandien visos 209 tipo buvo naujos, ateinu čia irgi visa paklodė. Pas save tai padariau kaip perskaitytas ir dingo, o čia jau reikia kad kažkas patvarkytųTutsi rašė:na puslapi baigia sudirbti juodai
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Galit prizą jau iškart man atiduot, jeigu nieks nieko nenoriTutsi rašė: Tai del konkurso, tik Forelle pasisake, o daugiau niekam nereikia, niekas nieko nenori
- Lilina
- Virtuozas
aga, kokio konkurso. Praleidau kažką
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Va ko Tutsi klausė, bet matyt nieks neskaitė, tik pasisveikino ir viskasTutsi rašė:labas kas atejot
Klausimelis - kokio konkurso pas mus puslapelyje reiketu
- Lilina
- Virtuozas
Ai jo, mačiau, bet mano mintys atsakant į kitus klausimus užguožė ši man net vaidenosi, kad atsakiau
Tai kadangi jau kalėdos ne už kalnų galėtų būti kokio kučiu kisieliaus arba žuvies patiekalo konkursas Jungiuos prie Forelles nuomonės, kad konkursai galėtų būti labiau tematiški.
Tai kadangi jau kalėdos ne už kalnų galėtų būti kokio kučiu kisieliaus arba žuvies patiekalo konkursas Jungiuos prie Forelles nuomonės, kad konkursai galėtų būti labiau tematiški.
O as tai noreciau kazko is obuoliu, juk ruduo
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Obuolių ar kisieliaus konkursas, bet reikėtų kažkokių ir vertinimo kriterijų. Nes vienos vertina pateikimą, papuošimus, kitos receptūrą. Arba reikia balsus atiduoti atskirai už papuošimą, atskirai už receptūrą, ypač jeigu prizai yra du.