Pasiklausk, gal čia taip tik doktorantams. Jau net neįsivaizduoju ko jie ten prigalvojapyp rašė:nu ir briedas....tai ir as turesiu pristatinet tas pazymas?
Paplepėkim ne į temą IV
- Forelle
- Virtuozas
- Pliusai:689
- Susisiekti:
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
- Pliusai:166
Re: Paplepėkim ne į temą IV
mes ziurejom internetu tai nuo 2007 visai nikur nefiguruojam ir jokiu duomenu, niekas neskaiciuota tai net nezinau ar reiks moket ar ne
nutai o sodra ka sako?JolantaDaruliene rašė:mes ziurejom internetu tai nuo 2007 visai nikur nefiguruojam ir jokiu duomenu, niekas neskaiciuota tai net nezinau ar reiks moket ar ne
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
dar tiksliai nieko nesako. Pirmadieni bus matyt, daugiau suzinosiu. Cia kai gyvenu, tai biski atitrukus
Va, kaip apliudo sis forumukas. Uzsuku kas diena, o vakar jokios zinutes nebuvo parasyta siame forumuke, nera ka ir paskaitineti. Niekas nauju receptuku neisbando...
as mielu noru sukciaus virtuveje, gaminciaus ka nors, bet darbas daro savo. po 12 val 5 darbo dienas nera lengva taip atidirbti, o kai dar pavargsti fiziskai. Valgau tik pusfabrikacius... Jau ka gaminsiuos, sapnuoju naktimis
tikiuos, jus atsigausit visos
as mielu noru sukciaus virtuveje, gaminciaus ka nors, bet darbas daro savo. po 12 val 5 darbo dienas nera lengva taip atidirbti, o kai dar pavargsti fiziskai. Valgau tik pusfabrikacius... Jau ka gaminsiuos, sapnuoju naktimis
tikiuos, jus atsigausit visos
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Aš irgi užsuku, bet nieko naujo nerandu. Visur dabar tyla, ne tik mūsų forume, matyt geri orai kalti, o gal ir darbai
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
Krize turbut ir forume krize
sveikos
vakar buvom raganiukes teatriuke,kaip idomu:).reiks dar kada nueit.o va poto gryzom mazoji susirgo,pakilo temperatura:(
o ir dar klausimas.gal kuri naudojat estragon prieskoni?
vakar buvom raganiukes teatriuke,kaip idomu:).reiks dar kada nueit.o va poto gryzom mazoji susirgo,pakilo temperatura:(
o ir dar klausimas.gal kuri naudojat estragon prieskoni?
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Aksele, tai peletrūnas, dedu į varškės patiekalus, žuviai, vištienai gardint
o kur jo yra pirkt?nes as nelabai randu
uch, kad tokie oreliai, nzn, kaip tik visus turetu sulaikyti namuos. Pas mus pavasariska ziema. Narcizai prazyde, zolyte kalas, o cia siandien visa diena SNINGA. Va,tau ir gamtos isdaigos
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
Na orelis tai tikrai nekoks, cia gal kazkiek tas issiverzes ugnikalnis paveike. Mano mazius tai darzelyje uzsikrete zarnyno infekcija, atvargom savaitgali, o vakar pati uzsikreciau, tai siandien vos gyva, na bet bent jau sunus pasveiko
ka beveikinejote per visa diena mergynos Negera sirgti, taip, kad sveikite greiciau
O as va kokius gandrus vakar nupaparacinau
O as va kokius gandrus vakar nupaparacinau
- Prikabinti failai
-
- 000_0016.jpg (101.29KiB)Peržiūrėta 5084 karus(ų)
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
Labas
Na sako kad stovinti gandra pamatysi tai mazai keliausi ar kazkaip panasiai
As va siandien pradejau ditbti, plaunu pas viena senuka pensionata, nuo lubu iki grindu,langu,spinteliu ir t.t. zodziu kapitalinis svarinimasis, zodziu darbo sociai. O vasara tureciau gauti legalu darba. Siip ir cia galejo apiformint, bet del menesio manau neverta, o ir pinigeliu taip daugiau liks, juk visos socialines paslaugis man ar taip ar taip priklauso, o menuo stazo ne kazin kas
Kaip kitoms sekasi?
Na sako kad stovinti gandra pamatysi tai mazai keliausi ar kazkaip panasiai
As va siandien pradejau ditbti, plaunu pas viena senuka pensionata, nuo lubu iki grindu,langu,spinteliu ir t.t. zodziu kapitalinis svarinimasis, zodziu darbo sociai. O vasara tureciau gauti legalu darba. Siip ir cia galejo apiformint, bet del menesio manau neverta, o ir pinigeliu taip daugiau liks, juk visos socialines paslaugis man ar taip ar taip priklauso, o menuo stazo ne kazin kas
Kaip kitoms sekasi?
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Puikios žinios, Jolanta Aš irgi papildomo darbuko radau, tik nedaug moka, nors man niekur nereiks eit.
Bet žiūriu nieks nieko nevalgo Matyt visos formomis susirūpinusios prieš vasarą
Bet žiūriu nieks nieko nevalgo Matyt visos formomis susirūpinusios prieš vasarą
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Janrri, noriu grąžinti knygą, bet žinutės išsiųsti nepavyksta, emailo nerandu, kuriuo man rašėte, adresą irgi išmečiau. O knygą jau taip ilgai laikau, kad net gėda
as tai susirupinus ir formomis, ir sveikatomis ....rytais tik vaisiai, pietus maximoj valgau, vakariene mesa+darzoviu salotos...taip kad nieko mandro, nei kepu ka teslinio nei ka...ner ka rodyt
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Pyp, pas mane nebent kas tešlinio būna, nes noriu vis pagraužt, o taip tai ryte košė, pietūs kažkur kitur arba visai nevalgau, vakarienei daržovės arba virtinukai, košė. Bet jau reiks kažką ir pietums skanesnio galvot, nes po kelių pavalgymų kitur, ne tik kad pinigų pasidarė gaila, bet dar ir blogai jaustis ėmiau
Jau parašiauForelle rašė:Janrri, noriu grąžinti knygą, bet žinutės išsiųsti nepavyksta, emailo nerandu, kuriuo man rašėte, adresą irgi išmečiau. O knygą jau taip ilgai laikau, kad net gėda
o as gaminciau ka nors idomaus, jeigu... tureciau tam laiko, butu kas valgo pas mane, ir butu normalios kepimo salygos tame name,kuriame siuo metu gyvenu. Nes nera jokiu kepimo formu. Elemetarios orkaiciu dideles siauros bliekos,kuriuose neiskepsi jokiu apkepu, pyragu, ar kugeliu.. planuoju pirkti, gal savaites begyje pagaminsiu ka nors skanaus ir ypatingo
Labas rytas merginos,kaip gyvuojat?
grizau po atostogu ir atrodo,kad isviso net nebuvau namie,su skaudancia sirdim tenka cia grizti,taip nesinori nors nusisauk,o dar kai zinai jog visa vasara negrisi ir tik rugpjucio pabaigoj,nekenciu lietuvos valdzios
grizau po atostogu ir atrodo,kad isviso net nebuvau namie,su skaudancia sirdim tenka cia grizti,taip nesinori nors nusisauk,o dar kai zinai jog visa vasara negrisi ir tik rugpjucio pabaigoj,nekenciu lietuvos valdzios
- Lilina
- Virtuozas
- Pliusai:101
Na taip, Dora, liudna. Darbas nekenčiamas ir dar svetomoj šaly Užjaučiu dėl tokio gyvenimo.
O man kaip tik užsakymukų padaugėjo. per mažąją nebespėju daryt Kad tik papultumem šiemet į darželį.
O man kaip tik užsakymukų padaugėjo. per mažąją nebespėju daryt Kad tik papultumem šiemet į darželį.
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
Labas
gal kas kaip islaikyti cepelinus kad ir ryt butu skanus, gal tuo nuoviru kuriam vire apipilt?
gal kas kaip islaikyti cepelinus kad ir ryt butu skanus, gal tuo nuoviru kuriam vire apipilt?
- JolantaDaruliene
- Gurmanas
Na va, uzmigdziau sunu, tai biski laisvesnio laiko. Pirmai insokau tik paklaust, net neskaitinejau ka priraset per siandien, ziuriu visai nemazai
Pas man siandien cepelinai buvo, buvau vyrui prizadejus, tai gryzau is darbo ir iskart kuistis virtuvej, gryzau per velai nes prase pasilikt ilgiau, tai vos spejau suktis. Tai dabar taip gera prisesti. Tik va nuotraukytes neje nepadariau, labai greit dingo dar buvo draugas atvaziaves. Spirgas per velai pastaciau kept, tai isvire cepelinai laukemspirgu, o jau kai idejau i lekstes ziuriu ir nieko neber
Na bet svabiausia buvo skanus ir minkstuciai.
Beje gal zinot jei nenori visko kiekio valgyt, tai geriau isvirt ir ryt psisildyt, ar gali taip zali isbut iki rytdienos? Kaip padaryt kad ir ryt butu skanus? Ir ko det kad nepajuoduotu?
Pas man siandien cepelinai buvo, buvau vyrui prizadejus, tai gryzau is darbo ir iskart kuistis virtuvej, gryzau per velai nes prase pasilikt ilgiau, tai vos spejau suktis. Tai dabar taip gera prisesti. Tik va nuotraukytes neje nepadariau, labai greit dingo dar buvo draugas atvaziaves. Spirgas per velai pastaciau kept, tai isvire cepelinai laukemspirgu, o jau kai idejau i lekstes ziuriu ir nieko neber
Na bet svabiausia buvo skanus ir minkstuciai.
Beje gal zinot jei nenori visko kiekio valgyt, tai geriau isvirt ir ryt psisildyt, ar gali taip zali isbut iki rytdienos? Kaip padaryt kad ir ryt butu skanus? Ir ko det kad nepajuoduotu?
kad nepajuoduotu deda vitamino C , bet as visada isverdu ir paskui pasildau keptuveje... mano mazyliui taip dar skanesni
Sveikutes,merginos.Prasinesiau kiek po foruma,pasizvalgiau ka nuveiket,na ir savo siokia tokia ataskaita pateikiau Dabar jau minsiu i patalenus,tad man labanakt,o jums LABAS rytas ir geros dienos!
Labas rytas,
nuotaikos visai neturiu niekam,kazkaip sunku isivaziuot....dar vakar pas daktarus kasmetiniam patikrinimui buvau,tai viskas normaliai,ale kraujo tai nepagailejo nuleist...
geros ir linksmos dienos nors jums mergaites
nuotaikos visai neturiu niekam,kazkaip sunku isivaziuot....dar vakar pas daktarus kasmetiniam patikrinimui buvau,tai viskas normaliai,ale kraujo tai nepagailejo nuleist...
geros ir linksmos dienos nors jums mergaites
- Forelle
- Virtuozas
- Susisiekti:
Labas rytas,
bet Nicole ir pasidarbavai, tiek skanėstų prikėlus Gerai, jog buvau jau papusryčiavus
bet Nicole ir pasidarbavai, tiek skanėstų prikėlus Gerai, jog buvau jau papusryčiavus