Paplepėkim ne į temą V
Per puse metu gali daug kas pasikeisti!!!!
Laikykis!
Pastebejau, kad reciau cia beuzsuki....
Laikykis!
Pastebejau, kad reciau cia beuzsuki....
Re: Paplepėkim ne į temą V
uzsuku kasdiena, tik kad parasyti kita karta jegu net nera
Tutsi, galėjo, mano manymu ir pakristi viskas. tuo labiau kad intensivios šventės pas tave buvo, tiek jėgų joms atidavei. norėtųsi atsiųsti geros nuotaikėlės, jei tik būtų įmanoma
aciu, as kaip nors issikapstysiu... matyt ryskus pervargimas
oi faina ant to prudo pas tave
ale sriuke tai uzsisek
Grazios dieniks, mergiukai!
ale sriuke tai uzsisek
Grazios dieniks, mergiukai!
- Mistiqueee
- Fanatas
- Pliusai:38
ziemos su sniegu pasiilgau, ot smagu sitaip ant ledo )
cia truputis lietaus gyvenima paralizuoja , tai jei leda pamatytu ir -10 salcio, jau ko gero nieks i darbus nebeeitu, nosies i lauka nekistu .
cia truputis lietaus gyvenima paralizuoja , tai jei leda pamatytu ir -10 salcio, jau ko gero nieks i darbus nebeeitu, nosies i lauka nekistu .
o man kas labiausiai patinka, tai tavo neblestanti energija ir speji visur, ir uzsiimi daug kuom, zodziu superwoman paziuriu as i tave ir pati gera nuotaika ir energija uzsikreciu bet striuke tai tikrai uzsisek
Gero treciadienio visoms, ka veiksit???
Labas dienas visom! o musu seimai ji net labai laba
mano brolis susilauke pirmagimes
mano brolis susilauke pirmagimes
Su Meile - www.laurela.eu
Kaip faina, Laurela!
tiesa, mergiukai, jau jei apie lelius kalba eina, gal galit pasakyt
krikstijant, kokios pareigos per krikstynas tenka kriksto tevams????
tiesa, mergiukai, jau jei apie lelius kalba eina, gal galit pasakyt
krikstijant, kokios pareigos per krikstynas tenka kriksto tevams????
Dėl krikšto tėvų, jei šeima ir tėveliai tikintis vieni pareigas supranta vienaip,kiti kitaip.Aš kaip ir nelabai tikiu į dieva, bet krikšto tėvus suprantu ir laikau tuo, kad pasirenkami du atsakingi žmonės, artimi šeimai, kuriems patikima vaikučio globa, jei kas gyvenime negero atsitiktų, kas galėtų vaikeliu pasirūpinti. Ar panašiai, bent mano akimis.. Su bažnyčia susija tuo, kad krikšto tėvai turi padėti ateiti vaikučiui į tikėjimą, kuris suteikiamas jam per krikštą.
na as cia gal ne taip paklausiau
as biski daugiau apie tuos zemiskus dalykus.... kas moka klebonui, kas perka kriksto rubelius (berods kuminai), kas moka uz svente, kas moka uz nuotraukas foto atelje (jei jos daromos)
ar cia susitarimo su tevais reikalas? Kas cia kam savaime suprantamas dalykas... nieko nezinau
as biski daugiau apie tuos zemiskus dalykus.... kas moka klebonui, kas perka kriksto rubelius (berods kuminai), kas moka uz svente, kas moka uz nuotraukas foto atelje (jei jos daromos)
ar cia susitarimo su tevais reikalas? Kas cia kam savaime suprantamas dalykas... nieko nezinau
aciu, Danut
del krikstynu visu reikalu, tradiciju kaip ir nlb man atrodo dbr jau yra... viska tartis su paciais teveliais, dazniausiai kiek is mano rato ka girdejus, kad kriksto teveliai parupina zvakute, rubelius, torta, ir siaip kokia idomybe sugalvoja vakarelio eigai, kaip krikstynu laikrasti ar kazka pan.,... Danut, gal krikstiji ''savo'' mergaites leliuka? ka jie turi?
del krikstynu visu reikalu, tradiciju kaip ir nlb man atrodo dbr jau yra... viska tartis su paciais teveliais, dazniausiai kiek is mano rato ka girdejus, kad kriksto teveliai parupina zvakute, rubelius, torta, ir siaip kokia idomybe sugalvoja vakarelio eigai, kaip krikstynu laikrasti ar kazka pan.,... Danut, gal krikstiji ''savo'' mergaites leliuka? ka jie turi?
Su Meile - www.laurela.eu
acha, "mano" mergaite zada vasara savo sunaiteli krikstyti. 2 metai jau bus jam Emilis.
Uzsimine taip aplinkui... bet as jai sakiau, kad ieskotu geresnio varianto vaikui. Juk mus taip retai matys...
Sakiau labiau bijos nei dziaugsis karta per metus pamates
Uzsimine taip aplinkui... bet as jai sakiau, kad ieskotu geresnio varianto vaikui. Juk mus taip retai matys...
Sakiau labiau bijos nei dziaugsis karta per metus pamates
A, tada taip, geriausia tokius dalykus suderinti su tėveliais, susėsti ir pasikalbėti, kokių krikštynų nori, ko tikisi tėveliai ir panašiai. dar svarbu, kad krikšto tėveliai nepataptų tik dovanų šaltiniu, svarbiausia vaikui ne materialus dėmesys, o moralinis, kad po to nelauktų su kiekvienu atvažiavimų dovanų.. iš patirties sakau, iš savo kuklaus gyvenimėlio...
Paskutinį kartą redagavo Isia 17 Sau 2013, 10:54, redaguota 1 kartą(us).
- Amberr
- Patyręs dalyvis
- Pliusai:6
- Susisiekti:
DanuteL rašė:na as cia gal ne taip paklausiau
zvake, rubeliai, tortas kaip ir priklauso krikstateviams pasirupint, taip pat moketi baznycioj kunigui (nes butent juos pasikviecia pasiimti liudijimo po visos ceremonijos) O daugiau jau tikrai reikia tartis su paciais tevais. As asmeniskai dariau saldainius tuos tradicinius krikstynoms, su nuotraukytem vaiko, dezute, i kuria sveciai dejo palinkejimus ir spejimus, apie vaiko busima profesija ir t.t Bet tos visos atrakcijos priklauso nuo fantazijos ir kiek kas ko nori
Dekui mergiukai!!!
siais laikais dazniausiai buna susitarimas su tevais.
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Pliusai:10
- Susisiekti:
Na, siaip manau cia susitarimas su teveliais turi buti kas ka perka...Esu girdejus, kad rubelius perka, dar sidabrini sauksteli, kiti krikstateviai padaro ir sirsiu medaus, kuriuo paskui vaisina svecius...Na, bet cia kaip kur...Manau vistiek pirmiausia su vaiko tevais apsitarti kas ka...O pasku jau galima papildomai nuo saves kazkokiu atrakciju sugalvoti arba, kaip Amber rase, krikstadeze, ar siaip kokia atributika...Internetas tokiu dalyku pilnas
- Amberr
- Patyręs dalyvis
- Susisiekti:
tai ir sakau, nuo fantazijos viskas priklauso
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Susisiekti:
As tai nekada dar nesu buvus krikstamote Tik sutvirtinimo sakramentas kaip buna, tai reikia irgi motineles. Vena karta pusseseres buvau
As buvau... bet tai pries 18 metu...
- kristugne
- Virtuozas
- Pliusai:1
- Susisiekti:
pagal senas tradicijas tai turėjo krikšto mama vaiką aprengt,žvakę nupirkt,o krikštatėvis sumokėt kunigui.Bet iš mano trijų vaikų krikštytų viskas buvo skirtingai,vienur aš pirkau arba pati dariau,kai kur krikštavėviai parūpino.Švenčių didelių nedarėm tik tėvai ir vaikai.Pasakiau ko man reiktų,o ką galiu padaryti pati.O va merginų krikšto tėvams įteikiau po savo gamintą taupyklę,kad neišlaidautų ir per daug dukrų nelepintų,o geriau tuos pinigėlius mestų į taupyklę ir kai joms sueis 18 grąžintų atgal.Aišku,dabar dar yra madoj tos krikštadėžės,dovanoja simbolinius maišelius:
Kruopos - sočiam gyvenimui
Cukrus - saldžiam gyvenimui
Pinigėlis - turtingam gyvenimui
Muilas - švariam gyvenimui
Rožės žiedelis - mylimam gyvenimui.
Dar daro visokias priesaikas ir tt.
pasiskaityk čia,rasi gerų idėjų
http://www.viskaskrikstui.lt/
http://www.viskaskrikstynoms.lt/straipsniai
Kruopos - sočiam gyvenimui
Cukrus - saldžiam gyvenimui
Pinigėlis - turtingam gyvenimui
Muilas - švariam gyvenimui
Rožės žiedelis - mylimam gyvenimui.
Dar daro visokias priesaikas ir tt.
pasiskaityk čia,rasi gerų idėjų
http://www.viskaskrikstui.lt/
http://www.viskaskrikstynoms.lt/straipsniai
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Susisiekti:
As darbe maketuoju visokius isakymus,diplomus sald.popierelius, krikstynu medalius ir t.t ir t.t. ir tiekiam kai kuriom parduotuvem, prekiaujanciom krikstynu atributika, arba individualius isakymus darom istikruju yra labai smagu daryti kazka kuriai nors sventei sventei
Sandrut, kai paskaitau, tu tokį smagu darbą dirbi kaip sveikatėlė?
Tutsi,jėgos grįžta?
Nicole, kaip gastrolės?
Pas mano mažiu dantukai pirmi dygsta, jau laimės apturėjau kai pamačiau , nors jautrus vaikutis pasidarė, matosi, kad skauda..
Tutsi,jėgos grįžta?
Nicole, kaip gastrolės?
Pas mano mažiu dantukai pirmi dygsta, jau laimės apturėjau kai pamačiau , nors jautrus vaikutis pasidarė, matosi, kad skauda..
Labas mergiukai!
kiek sniegi, kiek sniego... turbut visa nakti snigo
Dekui uz tiek info!
Dar pasakykit man kvailai... kokia to sidabrinio saukstelio paskirtis?
Grazios dienos mergiukai!!!
kiek sniegi, kiek sniego... turbut visa nakti snigo
Dekui uz tiek info!
Dar pasakykit man kvailai... kokia to sidabrinio saukstelio paskirtis?
Grazios dienos mergiukai!!!
- kristugne
- Virtuozas
- Pliusai:1
- Susisiekti:
danute,va čia paskaityk
http://www.viskaskrikstui.lt/content/14 ... nu-dovanos
nors aš labiau dovanočiau kryželį,nei šaukštelį.Dar yra tradicija nuotraukų albumai krikštynoms įamžinti ar CD dėkliukai
Dar čia pažiūrėk
http://www.lnk.lt/video-perziura/4130/a ... 2013-01-12
http://www.viskaskrikstui.lt/content/14 ... nu-dovanos
nors aš labiau dovanočiau kryželį,nei šaukštelį.Dar yra tradicija nuotraukų albumai krikštynoms įamžinti ar CD dėkliukai
Dar čia pažiūrėk
http://www.lnk.lt/video-perziura/4130/a ... 2013-01-12
- Amberr
- Patyręs dalyvis
- Susisiekti:
Sveikos mes dovanojom albumeli asmenini toki su dekoruotu virseliu, buteli dekoruota su sveikinimo tekstu, kad issaugotu atminciai, patys gavom ta priesaika ireminta is teveliu bet cia kas jau kaip tikrai sumasto, variantu daug