Paplepėkim ne į temą V
- kristugne
- Virtuozas
- Pliusai:1
- Susisiekti:
pirko kelis daiktus iš manęs tų šalikėlių porą mažiukų turėjau ir abu apėmė,o dar mano lėlytes iš saldainių ėmė.Atvirukai neįdomu,sagių ir buvo.Dar taurių skirtukais domėjosi,nupirko mano padėvėtą krepšelį vestuvinį,kurį nusivažiau tik šiaip,nes patogu į jį sages dėti o kolegės mažas verbas išgraibė visas,abi nespėjom vynioti.
Re: Paplepėkim ne į temą V
Labas rytas.Siemet taip ir nenuejau i muge Bet jau taip vejuota pas bus buvo Nors siandien is ryto saulute ir sviecia,bet lauke -5,ir vejukas.Geros naujos savaiteles
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
pirmoji pripuoliau
o iš ko gaminai ? valgau skanumyną,tik skonio neatrenku
o iš ko gaminai ? valgau skanumyną,tik skonio neatrenku
Noriu ir as saldainio!
Labas mergiukai!
saule sviecia, jau kaip pasiilgau tokiu dienu!
Labas mergiukai!
saule sviecia, jau kaip pasiilgau tokiu dienu!
ir pas mus saulutė..bet šaltukas ryte -11 buvo...
o aš jau noriu kad rytais +11 būt
o aš jau noriu kad rytais +11 būt
labukas visom su nauja savaite pas mus orai geri, jau laikas ir LT pavasareliui ateit
Su Meile - www.laurela.eu
O stai ir as Ka gero nuveiket per savaite????
Truputi lagaminus apsideliosiu ir parodysiu kokiu grozybiu matem
Truputi lagaminus apsideliosiu ir parodysiu kokiu grozybiu matem
Butinai pasirodyk!
Kristinuk, siusk man tuos saldainius
Oi, kaip rupi ka ten matei, Sandriuk
Oi, kaip rupi ka ten matei, Sandriuk
Sveikos...Noriu ir aš saldainiukų
laba ryta, smagu tose mugese, bet mes nebuvom. gera savaite su paulyte ligoninej gulejom. perejom per 3 ligonines skyrius, dar viena liga ir ligoninej pasigavom, dabar bandom i sena ritma ilipti, bet mazoji taip isgazdinta iskankinta, kad naktim miegodama taip verkia, spiegia, kad net zadint ja reikia. greiciau tie silti orai ateitu. o kaip jus mergiukai gyvenat?
Labas mergiukai!
Sandruca, taip nieko ir nerodai?
Labutis
Mes su mažaja sergam, kažkur virusiuką pasigavoms, tai sėdim su aukšta temperatūra namuose
Mes su mažaja sergam, kažkur virusiuką pasigavoms, tai sėdim su aukšta temperatūra namuose
laikykites, svarbu, kad tik kas rimciau neprikibtu.daida rašė:Labutis
- vijole1972
- Fanatas
- Pliusai:10
pasirodysiu pasirodysiu... Savaitgali sveciai uzpuole buvo po darbuko sian idesiuDanuteL rašė:Labas mergiukai!
Man tokia nauja patirtis vakar buvo...
buvom Miunchenietiskose laidotuvese (anytos brolio)
tikslaiau ne laidotuvese, o atsisveikinime su mirusiu...
zodziu jokiu misiu nieko, baznycios sarvojimo salej karstas, nuotrauka salia. Visai ne tokia, kaip pas mus kad deda - portreto...
o is atostogu, zmogutis su sorciukais, besisypsantis...
visi susedom, paleido muzika, toki lengva roka, paskui trys zmones pakalbejo
vienas is gimines - koks jis buvo, kaip gyveno, kokie pomegiai ir daugiausia viskas buvo sakoma, kas grazu buvo, kas linksma...
kitas eilerasti sake (va tada apsiblioviau), dar vienas is darbovietes pasnekejo.
paskui vel muzika uzdejo ir po pusvalandzio visi buvo pakviesti gedulingu pietu.
Viskas.
kunas bus deginamas, tada urna laidos, bet jau tik seima.
va kokios laidotuves.... toks pagrabas... jokiu naktiniu budejimu, jokiu giedojimu...
buvom Miunchenietiskose laidotuvese (anytos brolio)
tikslaiau ne laidotuvese, o atsisveikinime su mirusiu...
zodziu jokiu misiu nieko, baznycios sarvojimo salej karstas, nuotrauka salia. Visai ne tokia, kaip pas mus kad deda - portreto...
o is atostogu, zmogutis su sorciukais, besisypsantis...
visi susedom, paleido muzika, toki lengva roka, paskui trys zmones pakalbejo
vienas is gimines - koks jis buvo, kaip gyveno, kokie pomegiai ir daugiausia viskas buvo sakoma, kas grazu buvo, kas linksma...
kitas eilerasti sake (va tada apsiblioviau), dar vienas is darbovietes pasnekejo.
paskui vel muzika uzdejo ir po pusvalandzio visi buvo pakviesti gedulingu pietu.
Viskas.
kunas bus deginamas, tada urna laidos, bet jau tik seima.
va kokios laidotuves.... toks pagrabas... jokiu naktiniu budejimu, jokiu giedojimu...
atnesu skaniu apelsinu, tiesiai is ispanijos
- Prikabinti failai
-
- 106_0764.jpg (127.51KiB)Peržiūrėta 5252 karus(ų)
labas rytas mergytės
O kokie fainūs apelsinai Tutsi,..man teko valgyt citrinų iš Floridos , tai žinokit skonis visai kitoks, na ne tokia rūgšti kaip pas mus ,...ir dydis trigubai skiriasi žodžiu daug skanesnės
Danut, va kokios laidotuvės užsieny, ne kaip pas mus...
O kokie fainūs apelsinai Tutsi,..man teko valgyt citrinų iš Floridos , tai žinokit skonis visai kitoks, na ne tokia rūgšti kaip pas mus ,...ir dydis trigubai skiriasi žodžiu daug skanesnės
Danut, va kokios laidotuvės užsieny, ne kaip pas mus...
Labas mergiukai
apsiprekinau sodorekmenimis vijoklinei rozei lanka nusipirkau... trasu
dabar jau reiks sodo sezona atidaryti
Grazios dienos mergiukai!
apsiprekinau sodorekmenimis vijoklinei rozei lanka nusipirkau... trasu
dabar jau reiks sodo sezona atidaryti
Grazios dienos mergiukai!
laba ryta, danut, o kaip tau toks atsisveikinimas? manycia geriau nei pas mus 3 palas laiko pasarvota ir visi graudena, verkia... taip likusiems gyviesiems sunkiau.
Zinoma, Sinsan, man taip labai patiko (jei taip galima issireiksti, kalbant apie tokius dalykus)...
aisku artimiesiems tai skausmas tas pats, bet bent jau neisvargina tas sedejimas per naktis, tas nuolatinis zmoniu ejimas ir kiekvienas vis klausia, kas, kaip, kodel... o cia visi susirinko, visi kartu pabuvo, kas negalejo, negalejo.
aisku artimiesiems tai skausmas tas pats, bet bent jau neisvargina tas sedejimas per naktis, tas nuolatinis zmoniu ejimas ir kiekvienas vis klausia, kas, kaip, kodel... o cia visi susirinko, visi kartu pabuvo, kas negalejo, negalejo.
Jau ir pas mus kai ka panasiai pradeda ir nuotraukas grazias zmogaus su sypsena irgi dedajuuurate rašė: Danut, va kokios laidotuvės užsieny, ne kaip pas mus...
Labas rytas
- Prikabinti failai
-
- 98232872_1299486383_020_2.jpg (99.02KiB)Peržiūrėta 5223 karus(ų)
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
moj muzcina isejo i darba visai pamirses, kad kovo 8
Labas mergiukai
tai su ta KOVO 8!
Labas mergiukai
tai su ta KOVO 8!
laba ryta, su musu diena, kaip sako viena persona - uz mus jaunas ir juos raguotus as ir telefonu su saviskiu snekejau, bet jokios uzuomino sis jo negavau, kad kovo 8 nu jewi nepasveikins tai bus gedos jam, ne sjo dede tai nuo ryto tulpe atnese ir pasveikino.