Paplepėkim ne į temą V
AAA, patiko ? Mums irgi Kai davė paragaut, kai pirkom, tai iš karto pagalvojom, kad ir jums reikia jo paragauti Teks patiem ten vaziuoti ir visokias vyno rusis ragaut
Re: Paplepėkim ne į temą V
Vynui isragaut vyno muge yra
ale vaizdai - kas kita... jokioj mugej nepamatysi...
Arūnos reportažus, kai paskaitau, apžiūriu nuotraukas, tai jaučiuosi taip lyg kažkur trumpam būčiau išvykus Labai patinka man tavo "ataskaitos "
Muge irgi gerai, bet va, vietinius vynus, toj aplinkoj ragaut, tai kitaip viskas jauciasiDanuteL rašė:Vynui isragaut vyno muge yra
Tai smagu, jau reiks ir paskutinę pabaigtdaida rašė:Arūnos reportažus, kai paskaitau, apžiūriu nuotraukas, tai jaučiuosi taip lyg kažkur trumpam būčiau išvykus Labai patinka man tavo "ataskaitos "
ačiū visom pagelbėjusiom balsais Moki-veži konkursėly Vasaros derlius- laimėjau įrankių komplektą
Smagu gaut prizą
Smagu gaut prizą
Sveikutė mano mažoji truputi sirguliuoja, sėdžiu namuose tvarkausi ir visokias mintis generuoju remėjų prizams ieškau...
Merginos ar norit dar kokio nors konkursėlio? jei taip, pasiūlykite temą pačios, nes aš vėl ką nors sugalvosiu ir nieks nenorės dalyvauti...
Merginos ar norit dar kokio nors konkursėlio? jei taip, pasiūlykite temą pačios, nes aš vėl ką nors sugalvosiu ir nieks nenorės dalyvauti...
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Pliusai:10
- Susisiekti:
Smagu kazka laimeti As va neseniai irgi, zurnale sprendziau kryziazodi ir ,,ant durniaus" issiunciau atsakyma. Laimejau kosmetikos priemoniu rinkini.ram-une rašė:ačiū visom pagelbėjusiom balsais Moki-veži konkursėly Vasaros derlius- laimėjau įrankių komplektą
Smagu gaut prizą
Aruna, tavo kelioniu fotoreportazai nerealus! Visada labai smagu paveizeti
Daida, konkursai visada smagus dalykas! O ir temos tavo visos geros buvo
Aruna, paskaityta jau
Aruna, paskaityta jau
Ačiū, DanuteL
Arūną, perskaičiau ir pavarvinau seilę
Arūną, perskaičiau ir pavarvinau seilę
- Aussrrine
- Gurmanas
- Pliusai:51
- Susisiekti:
O as skaitydama apsilankiau pas Danute
ir mums su Danute smagu
Sveikutės, kaip sekasi?
Visą savaitgali dariau daug saldumynų ir kažkaip konvėjeriu padariau vienu tortuku perdaug, tą tortą, kuris turi būti kitam sekmadieniui padariau šiandienai... užsikasiau...
Visą savaitgali dariau daug saldumynų ir kažkaip konvėjeriu padariau vienu tortuku perdaug, tą tortą, kuris turi būti kitam sekmadieniui padariau šiandienai... užsikasiau...
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Susisiekti:
As jau po truputi irgi pradedu ruostis Kaledoms. Kelias dovanas jau esu nusipirkusi, kelias padariusi ir dar darysiu. Pries Kaledas nenoriu stumdytis grustyse ir ieskoti dovanu.daida rašė:Sveikutės, kaip sekasi?
Taip pat turiu dar viena naujiena, tiesiog nezinojau kaip jums pasakyti. Link pavasario musu seima laukia atskrendant dvieju gandru...
Sandrut??? is kart du??? na,smagios naujienos, laaaabai smagios
mano vaikas vasara tures irgi broli arba sese
mano vaikas vasara tures irgi broli arba sese
Valio, kokios džiugios naujienos Laukiam laukiam gandrų pas mus šeimoje gandrų nieks nenori, kai tik užsimenu, kad gal dar vieno reiktų, tai tiek mergaitės, tiek vyras, nereikia ir mūsų ir taip gana
O jetau, kaip smagu tai skaityt.
Lauksim mazuteliu
Lauksim mazuteliu
Nu grazios naujienos cia!!!
SVEIKINIMAI SANDRUTEI IR ISIAI
Kai manęs pasaulyje yra mažiau, tai daugiau pasaulio atsiranda manyje...''
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Susisiekti:
Aciu visoms uz sveikinimus, taip pat sveikinu ir Isia Taip, musu seimoje tai bus iskart du gandrai. Nezinau is kur, neklauskit, nes gimineje dvyniu neturime visai. Gamta iskrete isdaiga
Sandriuke, smagi isdaiga mano gera drauge dvynukus turi, tai pasaka tikra, sake, su vienu nezinotu ka veikt. O jei dar porele... Et,bet svarbu, sveiki ir kad viskas gerai.
Gal zinot, identiski bus,ar ne? kada tiksli pasimatymo data ?
Gal zinot, identiski bus,ar ne? kada tiksli pasimatymo data ?
- vijole1972
- Fanatas
didžiausi sveikinimai nėštukėms
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Susisiekti:
Taip, bus visiskai identiskos mergytes
Paziurejau kokios smagios naujienos man visada atrode,kad dvynukus auginti turetu buti baisiai smagu
Pas mus gimineje ju nemazai,net vieni trynukai yra,mano mama irgi turi dvyne sese,vaikystej as ju is nuotrauku neskirdavau,nors realiai skirdavosi.Nors svetimiems atrodydavo vienodos.Net anukes apeidavo,kad is priekio paziuretu,nes is nugaru irgi neskirdavo
Pas mus gimineje ju nemazai,net vieni trynukai yra,mano mama irgi turi dvyne sese,vaikystej as ju is nuotrauku neskirdavau,nors realiai skirdavosi.Nors svetimiems atrodydavo vienodos.Net anukes apeidavo,kad is priekio paziuretu,nes is nugaru irgi neskirdavo
labas mergaites.... smagios cia naujienos pas jus- SVEIKINU
Kazkaip atitrukusi nuo gyvenimo... niekur nespeju, o ir noro speti kazkaip visai nebera...
Matyt ryskiai senstu
Kazkaip atitrukusi nuo gyvenimo... niekur nespeju, o ir noro speti kazkaip visai nebera...
Matyt ryskiai senstu
- kristugne
- Virtuozas
- Pliusai:1
- Susisiekti:
labas,koks negeras dalykas tas facebookas,visos ten sulindę o čia jau greit voratinkliai bus jei ne mintis ką skanaus paruošti Kaziuko mugei tai gal čia nebūčiau užėjusi,bet kai savo receptuose nieko neradau,atsiminiau,kad visko pilna čia einu ieškot ko nors saldaus,skanaus ir greit pasigaminančio
Merginos nėštukės,ko niekur nepasirodot kaip atrodot ?taip įdomu sužinoti kaip jums sekasi?
Merginos nėštukės,ko niekur nepasirodot kaip atrodot ?taip įdomu sužinoti kaip jums sekasi?
Sveikutės,
retai čia kas beužsuka... bet kai reikia kažkokio seniai gaminto patiekalo, tada visad užbėgu čia paieškoti receptuko Džiaugiuosi, kad bent retkarčiais čia dar kas nors užbėga
retai čia kas beužsuka... bet kai reikia kažkokio seniai gaminto patiekalo, tada visad užbėgu čia paieškoti receptuko Džiaugiuosi, kad bent retkarčiais čia dar kas nors užbėga