Nea, mergytes, iki Singapuro nenusigavom, laika leidom Malaizijos sostinej Kuala Lapuroj Tikiuosi iki savaitgalio pabaigsiu rasineli su keliom nuotraukom, idesiu cia kam idomu paskaitinetgutiss rašė:Grazu ten,buvau ir as pries keleta metu
Paplepėkim ne į temą V
Re: Paplepėkim ne į temą V
Butinai idek!
Gali ir pas keliautojus, kur Aruna raso irgi ideti
Gali ir pas keliautojus, kur Aruna raso irgi ideti
Ten ir Danute raso. Ikelk ten Sandruca - daug kam pravers
Tai kad man prisiregistuot neleidzia tai emailas, tas vardas, tai slaptazodis, tai dar kas nors netinka......
dar graziau, nebuvo iki siol problemu - slaptazodi koki gudru sugalvok
bandziau as su jais susisiekti zinute, bet ir tos neissiunte pabandysiu ryt is darbinio kompiuterio, gal cia maniskis spyriojasi...Arūna rašė:dar graziau, nebuvo iki siol problemu - slaptazodi koki gudru sugalvok
o kol kovoju su technika, imetu kelias foto cia is musu pasivaiksciojimo po apylinkes, net nezinojau, kad toks grozis uz pusvalandzio kelio...
Labas labas pasiilgau jusu visuNicole rašė:Velykos velykos ir po velyku
Aga,Sandruca-KODEL!?
Laurela,prapuolene,labas!
Su Meile - www.laurela.eu
Mielai! ir jeigu kada corke busit, duok zinot, mielai laukciau sveciuosesandruca rašė: Laurela, sveika atsikrausciusi i kaimynyste, butu smagu, kada susibegt arbatos isgert kur pusiaukelej, gal Killarney?
Oho, Sandruca, kaip grazu!!!!!
Matai,kaip susipainiojau ..... Kartu lankem ir Singapūrą ir Malaiziją,o buvom2006,tai i rprimirsau Va mano nakties metu fotografuotasandruca rašė:Nea, mergytes, iki Singapuro nenusigavom, laika leidom Malaizijos sostinej Kuala Lapuroj Tikiuosi iki savaitgalio pabaigsiu rasineli su keliom nuotraukom, idesiu cia kam idomu paskaitinetgutiss rašė:Grazu ten,buvau ir as pries keleta metu
- Prikabinti failai
-
- IMGA0020.jpg (64.96KiB)Peržiūrėta 13530 karus(ų)
TIK TIKRAS DRAUGAS SUPRANTA APIE KA TU TYLI
vauuu kokie vaizdai.. gražu
Sveikos, mergaitės Ačiū, kad dalyvavote konkurse, o kas nespėjo, greit skelbsime dar vieną Ruoškitės ir aktyviau dalyvaukite
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Pliusai:10
- Susisiekti:
Sveikos merginos, moterys, damos, damutes Kaip visoms sekasi?
Man gerai Kol oras dar geras, stengiames vis isvaziuoti savaitgaliais
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Susisiekti:
Puiku Mes ana savaitgali irgi buvome isvyke pas mano tevus. Padareme damuciu fotosesija. Bet mane ima depresija, kai sala orai ir tuoj vel reikes vaikscioti susisukus i salikus ir pan...Arūna rašė:Man gerai Kol oras dar geras, stengiames vis isvaziuoti savaitgaliais
O kur damuciu portretai??????
Niu mergiukai, gal jau laikas gryzt namo visoms, apie kaledini swapuka pagalvot, padiskutuot?
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Susisiekti:
Tai kad zinokit nemoku as cia kazkaip ikelti nuotraukos (bandziau)...Arūna rašė:O kur damuciu portretai??????
Beje, kvieciu visas uzsukti i mano nauja puslapi https://www.facebook.com/Progin%C4%97s- ... 5/?fref=ts
- Rugiaveidė
- Fanatas
- Pliusai:3
Sveikutės, mergaitės kažkaip jau pasiilgau forumų, nes visos į fb dabar sulindę...
O Kalėdinio swapuko visai norėčiau
O Kalėdinio swapuko visai norėčiau
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Susisiekti:
As tai turiu prisipazinti, bet jau seniai nieko is rankdarbiu nebedarau...
- Rugiaveidė
- Fanatas
- Pliusai:3
Tai swapukui galima susitart, kad galima ir pirktinę..
Mergaites, kodel nieko negaminate? Vyksta konkursas
As uz svapa
As uz svapa
As irgi uz swapa . O kad seniai negaminau, tai nieko nereiskia- igudziai nedingsta.
O damutes per radikal.ru galima ikelt
O damutes per radikal.ru galima ikelt
O čia pirma dalis mūsų vasaros kelionės http://www.mytrips.lt/Pasakojimas/Elzas ... dalis/1224
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Susisiekti:
Nu va neiseina per ta radikal ikelti, nors tu ka... Nesuprantu kame reples... Ai, prasidejo siemet dvyyniu konkursas. Tai turbut bandysim su mergaitem dalyvauti. Ikelsiu veliau nuotrauka ir atsiusiu nuoroda. Tai tuo paciu galesit ir pamatyti kaip uzaugo Aisku, nesupyksiu, jeigu ir balsuotumet kasdien... ;-D
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Susisiekti:
Va, prašom Mano mergaitės yra Domantė ir Domilė (nuotraukos su moliūgais prie senų durų ir su arbūzais).
http://plus.lrytas.lt/dvyniai2016/
http://plus.lrytas.lt/dvyniai2016/
ikrauni paveiksliuka, paskui Загрузить картинки ir tada is Выберите подходящий вариант ссылок pasirenki antra varianta, kopijuoji nuoroda ir gaunasiSandriuke0422 rašė:Nu va neiseina per ta radikal ikelti, nors tu ka... Nesuprantu kame reples... Ai, prasidejo siemet dvyyniu konkursas. Tai turbut bandysim su mergaitem dalyvauti. Ikelsiu veliau nuotrauka ir atsiusiu nuoroda. Tai tuo paciu galesit ir pamatyti kaip uzaugo Aisku, nesupyksiu, jeigu ir balsuotumet kasdien... ;-D
ir vel as cia kaip jaunas menulis... net paskaiciau ka rasiau paskutini karta ... dar rasiau bakalaurini tuo metu... dabar jau diplomuota verteja esu. Ziuriu Azija siais metais ant bangos... mes vasario men turim bilietus i Tailanda ir Singapura.