Paplepėkim ne į temą V
Laurela, sveikinu baigus mokslus Aš jų labai pasiilgstu...
Dėl Azijos, tai ji ant bangos jau kokius 4 metus sprendžiant pagal aplinkinių keliavimą
Dėl Azijos, tai ji ant bangos jau kokius 4 metus sprendžiant pagal aplinkinių keliavimą
Re: Paplepėkim ne į temą V
AUUUUUUUUU
Su Naujais
Ar čia dar kas nors užsuka?
Su Naujais
Ar čia dar kas nors užsuka?
- Prikabinti failai
-
- privatus-sekliai-po-antklode-nelenda.jpg (44.05KiB)Peržiūrėta 13868 karus(ų)
Kartas nuo karto
Kai pritrukstu (ar primirstu) kokio recepto.
Kai pritrukstu (ar primirstu) kokio recepto.
O taip užsuku ir aš ))
Receptų gausa čia man patinka.
Receptų gausa čia man patinka.
- Rugiaveidė
- Fanatas
- Pliusai:3
Sveikos, merginos. Kaip aš pasiilgstu forumų... visgi daug šiltesnis ir smagesnis bendravimas nei fb... užsuku vis čia dėl receptukų
Tep tep o dar sauniau butu velykini dovaneliu keitimasi padaryti as feisbuke isvis joks svecias,man cia irgi daaaug siltesne atmosfera budavo
Aš būnu FB, bet čia man kažkaip smagiau būdavo Aš būčiau už dovanėlių keitimasi, bet, kadlaiko jau iki velykų nelabai liko...
- Rugiaveidė
- Fanatas
- Pliusai:3
Aš irgi už swapuką. Galim dart greituką. Kas ką namie gal turi, kas parduotuvėj nuperka... o siūsti galim iki atvelykio...
Matomai socialiniai tinklai stipresni ir labiau įtraukiantys
Su šventėm
Su šventėm
- Prikabinti failai
-
- velyk.sveikdu.jpg (149.48KiB)Peržiūrėta 13442 karus(ų)
kuku! tikrinu kiek gyvuju atsisauks per savaite laiko
kokia nostalgija uzejo cia uzsukus..........
kokia nostalgija uzejo cia uzsukus..........
jeee! labas Danut vis ne viena cia pasmirineju...
kas dar prisijungs?
kas dar prisijungs?
Labas mergaites Pagaliau kazkas prabilo .... Gal griztam vel paplepeti, groziais pasidalinti, skaniu patiekalu receptais naujais pasidalinti .... As vis ilendu cia tai kokia schema nerimui ar mezgimui tai kokio recepto ar kelioniu ispudziu paskaityti.....
Kai manęs pasaulyje yra mažiau, tai daugiau pasaulio atsiranda manyje...''
jeee! Renkasi po truputuka
Kas dar prie musu - kuo daugiau, tuo linksmiau
Kas dar prie musu - kuo daugiau, tuo linksmiau
Manau daug dar kas cia uzsuka, tik patyliukais
Labas mergikes
Labas mergikes
Labas Danut, kaip besilaikai? Pasiilgau tavo skaniu receptu be miltu, duonos, cukraus, visus isbandziau, galetum dar ka skanaus atnest
- Sandriuke0422
- Fanatas
- Pliusai:10
- Susisiekti:
Mmmmmmm....
- Prikabinti failai
-
- FB_IMG_1529753064030.jpg (31.99KiB)Peržiūrėta 12971 karus(ų)
Sveikos. Arūna pakvietė asmeniškai, tai negalėjau neaplankyti. Visgi nostalgija dar šiokia tokia išlikusi tiems forumų laikams, o ir pati visiškai paauglė juk buvau (dabar irgi nesijaučiu suaugusi ). Pati nei forumų (jei kur užsuku dėl noro kažką surasti, tai pamatau, kad viskas gan apmirę), nei facebook grupių nebeseku (kažkaip šitas formatas taip ir neprilipo, tad galiu pritarti, kad forumai atrodė patogesni), nebent kartais kyla noras į ką nors gražaus pažiūrėti, tuomet ir panaršau per visokius puslapius. Ką valgau, neaišku net ir man pačiai, rankdarbius užmetusi visiškai jau kokius penkerius metus tai tikrai, bet jau kurį laiką vis pagalvoju, kaip norėtųsi grįžti prie siuvinėjimo, tai po truputį bandau suformuoti konkrečią idėją. Kas liko iš to meto nepasikeitę, tai tik knygos: vis dar skaitau, vis dar rašau mėgėjiškai apie jas. Neplanavau, bet išsipasakojau
Sveikos visos pargryzusios namo X
Smagiu Joniniu siandien, o pirmadieni gal kokia 'cementovke' paorganizuojam, koki vasaros swapuka?
Smagiu Joniniu siandien, o pirmadieni gal kokia 'cementovke' paorganizuojam, koki vasaros swapuka?
- kristugne
- Virtuozas
- Pliusai:1
- Susisiekti:
Kū kū ir aš atėjau.Aišku,Arūna pakvietė,bet kol atsiminiau slaptažodį,tai supratau,kad senokai čia buvau... Kad nelabai kas pas mane pasikeitė,išskyrus tai kad vaikai baigia mane praaugt,pati baigiu pasent
Va, kaip šaunu Iš tikrųjų visos galim pasipasakot kas naujesnio pas ką. Aš va šįmet su Sandruca susipažinau gyvai ir labai smagiai pas ją pasisvečiavau.
Pas mane lyg ir nieko ypatingo. pakeičiau darbą - dirbu pačiam Vilniaus centre ir tuo džiaugiuosi, nes galiu per pietus pasivaikščioti po senamiestį . Savo hobių neapleidus, kur čia apleisi, jei ir minčių, ir idėjų pilna, ir užsakymai vis atsiranda
Kaip ir seniau vis keliaujam. Tik dabar susikūriau savo blog'ą, kur viską galima rasti vienoje vietoje. http://arunoskeliones.blogspot.com/
Ir aišku su Danute įgyvendinom mūsų bendrą projektą knygą " Bavarija- žydrojo dangaus kraštas"
Pas mane lyg ir nieko ypatingo. pakeičiau darbą - dirbu pačiam Vilniaus centre ir tuo džiaugiuosi, nes galiu per pietus pasivaikščioti po senamiestį . Savo hobių neapleidus, kur čia apleisi, jei ir minčių, ir idėjų pilna, ir užsakymai vis atsiranda
Kaip ir seniau vis keliaujam. Tik dabar susikūriau savo blog'ą, kur viską galima rasti vienoje vietoje. http://arunoskeliones.blogspot.com/
Ir aišku su Danute įgyvendinom mūsų bendrą projektą knygą " Bavarija- žydrojo dangaus kraštas"
- kristugne
- Virtuozas
- Pliusai:1
- Susisiekti:
Aišku,mes gi viena kitą stebim iš tolo,facebookas visagalis,bet kartais smagu paplepėti ir kitoj erdvėj.
- vijole1972
- Fanatas
- Pliusai:10
nu mergaites 100 metų be šių metų, blyn kaip laikas bėga, o para tik 24val ir niekur nebespėjam
labukas visom, nežinau kaip jums su laiku, bet man jau jo truksta
labukas visom, nežinau kaip jums su laiku, bet man jau jo truksta
Sveikutės
Smagu matyti,kad užsukote
Pas mane nieko nepasikeitė, tik mergytės mano paaugo Blaškausi tarp puodų, mokinių ir rankdarbių facebooke nelabai ką pastebių, nes ten visko per daug
Vakar vakare gryžom iš Gdansko. Labai gražus miestas, labai patiko
Smagu matyti,kad užsukote
Pas mane nieko nepasikeitė, tik mergytės mano paaugo Blaškausi tarp puodų, mokinių ir rankdarbių facebooke nelabai ką pastebių, nes ten visko per daug
Vakar vakare gryžom iš Gdansko. Labai gražus miestas, labai patiko
Labas rytas, kaip vasara leidziat?
Kaip smagu matyt visas, tai as is karto paklaust noriu- ar esat gamine naminius ledus be jokiu spec. aparatu? Gal turit kokiu receptu?
Kaip smagu matyt visas, tai as is karto paklaust noriu- ar esat gamine naminius ledus be jokiu spec. aparatu? Gal turit kokiu receptu?
Labas mergiotes! Kad jau taip-parsirasiu ir as tikrai miela butu sugryzti,nes su feisbuku nedraugauju