Virtuvėje esu nuolatinė lankytoja
Parašytas: 07 Spa 2006, 17:29
O man patinka ruošti valgyt.
Taip yra tų receptų, bet gaminti labai tingisisilsta rašė:Mėgstu ruošti valgyti, dabar tokių gerų ir greitai pagaminamų receptukų patiekalams pilna...
O man prieš akis iškilo bendrabučio virtuvė ir keptuvė su kepamom bulvėm. O bandelių po 3 kapeikas ir butelinio kefyro tikrai norėčiau. Geri laikai buvoAndron rašė:O aš iš tų laiku prisimenu "tušonkę" su ryžiais, dešros faršą kažkokį kinietišką ir labai mėgau "kokošą" iš pakelio (makaronų sriūba su gaidžiu ant pakelio)
Man tik eilės prie visko nepatikdavoRamunė rašė: O man prieš akis iškilo bendrabučio virtuvė ir keptuvė su kepamom bulvėm. O bandelių po 3 kapeikas ir butelinio kefyro tikrai norėčiau. Geri laikai buvo
Taigi ir dabar yra eiliųLilina rašė: Man tik eilės prie visko nepatikdavo
Prisimenu, mama su mažu broliuku ant rankų eidavo bananų be eilės pirkti O aš stovėjau prie parduotuvės ir laukiau, kol mama gaus 2 kg deficitinių vaisių.Lilina rašė:Arba šampaną naujiems metams tūrėjai "žvejoti" jau vasara Nors aš jau tokio dalyko neatsimenu, atsimenu tik kad nueinam į parduotuvę, mane mama pastato eilėje prie sūrio, o pati atsistoja į eilę prie mėsos ir apsipirkinėji parduotuvėje apie 3 val, kol visas eiles išstovėsi
Bet dabar prisirenki visko ir eilėje prie kasos stovi , jeigu jau labai nepasisekė apie 20 minučiu, o tada stovėdavai po valanda prie kiekvieno š...Andron rašė: Taigi ir dabar yra eilių
Kokius patiekalus labiau mėgstate gamintikaubojey rašė:Man net labai patinka gaminti
Malonu , pasidalinsim patirtimi ir įspūdžiais.kaubojey rašė:Man net labai patinka gaminti
Andron rašė:Kokius patiekalus labiau mėgstate gamintikaubojey rašė:Man net labai patinka gaminti
Jo, cepelinus šiais laikais apsimoka valgyt kavinėje. Dažniausiai skanus būnakaubojey rašė: . Nebent cepelinus , nes viena dar ju nedariau . O pats megstamiausias patiekalas - kugelis
Labai įdomus receptas tikriausiai Gaila, kad nežinau tokioSagesse rašė:gal kas zino toki sena sena lietuvisko meduolio recepta...... jo esme ta, kad reikia uzsimaisyt pries geroka menesi (paprastai pries kaledas kepdavom) ir brandinti tesla, o tik po to kepti.
bet pameciau recepta ir nebeturiu pas ka pasiteirauti gal jus irgi toki gaminat? labai pagelbetumet.....
Pritariu, nes darbo daug, daug purvinu indų, o atsisėdi ir greit viską suvalgaiLilina rašė:Jo, cepelinus šiais laikais apsimoka valgyt kavinėje. Dažniausiai skanus būna
Vat lietuviska meduoli esu valgius, skanu, o kaip jis gaminamas - nezinauSagesse rašė:gal kas zino toki sena sena lietuvisko meduolio recepta...... jo esme ta, kad reikia uzsimaisyt pries geroka menesi (paprastai pries kaledas kepdavom) ir brandinti tesla, o tik po to kepti.
Mano močiutė kažką panašaus kepdavo. Kiek pamenu, skanu.Bet kažin, ar daug yra žinančių Nebent pasiteirauti senų šeimininkių, kurios anksčiau vestuves ruošdavoSagesse rašė:gal kas zino toki sena sena lietuvisko meduolio recepta...... jo esme ta, kad reikia uzsimaisyt pries geroka menesi (paprastai pries kaledas kepdavom) ir brandinti tesla, o tik po to kepti.
bet pameciau recepta ir nebeturiu pas ka pasiteirauti gal jus irgi toki gaminat? labai pagelbetumet.....
Kažkur internete mačiau atsiliepimus apie napoleono tortą su saldžiu žuvų įdaru. Neįsivaizduoju jo skonio, bet atsiliepimai buvo puikūs.zita rašė:kad nelabai esu saldumynų mėgėja,bet jeigu koks jogurtinis ar grietinėlės tortas tai neatsisakyčiau.Aiškiau sakant mėgstu ne riebius gaminius